haber vermez miyim, inşallah canım benimtekrar gelirsen ağırlamak isterim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haber vermez miyim, inşallah canım benimtekrar gelirsen ağırlamak isterim :)
bozma hiç moralini, regli olunca düzelir. Hem vücudun direnç gösteriyordur değişime. Hem de ödem.68.1 olmuşum of ya niye böyle bu hafta paketli gıdaları ekmeği de bıraktım moralim bozuldu![]()
tabi canım ben Pazartesi güncellerim artık listeyi.Slm kızlar bir antepli olarak zayıf kalmak gerçekten çok zor. Bugün tartılmadım bildirimi yarın yapacagim izniniz varsa
bayrama kadar idare edebilirsem bende kar sayıcam gerçekten en azından ramazanı 67 ile bitirsem süppeerrtabi canım ben Pazartesi güncellerim artık listeyi.
Bayramda tatile gitmiyorum ama günübirlik bi iki plan var, onun haricinde bol yürümeli, havuzda yüzmeli geçer umarım.
Hatta bu hafta sonu d vitamini eksiğimi havuz başında güneşlenerek telafi etmeyi umuyorum. :)
su içmek harikadır yaaa ben seve seve içiyorumsu konusunda güzel gittiğim bir gün geçiyor.
2 litredeyim şuan. Gerçi her gün 2 litre içiyorum ama bazen çok zorlanıyorum.
Eskiden hiç ama hiç su içmezdim, sadece ilaç içeceğim zaman içiyordum. Onun haricinde bütün gün light cola içerdim.
Nerden baksak 4-5 aydır her gün 2 litre su içmeye zorluyorum kendimi, hala alışamadım. En azından artık aralarda susuyorum, bi bu değişti bu süreçte susama hissi geldi.
ilk sayfayı güncelliyorum her hafta canım, bazen hem güncelliyorum hem de aynı görüntüyü yoruma atıyorum :))Alintilayamadim yazdiklairnizi aceleden.aynen 1 lt su az aslinda ama suan bu kadar yapabiliyorum.zaten hareketimde yok suan.
1 hafta sonra hepsi duzene girecek bayram itibariyle.
modakusu senin gibi ben de aa ne kdr zayiflamissin iltifatlarini duymak istyorum.
69 63 arasida baya farkettirir.
Bayrama kadar sadece diyet.sonrasinda sporla hizlandiracagim soz....
Bu arada kisteyi guncelkeyince atiyorsun dimi buraya.yoksa ilk sayfadami duruyor hep.
keşke ..... hayat boyu hiç böyle bir şey hissetmedim ben :)su içmek harikadır yaaa ben seve seve içiyorum
@tobosoludulcinea canım nasılsın. bi gelişme varmı başka dr gittin mi
Resmi bir kurumda mudur yardimcisiyim.ilk sayfayı güncelliyorum her hafta canım, bazen hem güncelliyorum hem de aynı görüntüyü yoruma atıyorum :))
deneyimime göre 5 kilo 1 beden incelme farkettiriyor. 6 kiloya geldiğinde seni her gün görenlerde artık bi zahmet farkedip helaaal diyor :) olucak daha güzel günler görücez.
ne iş yapıyorsun bu arada, bu kadar yoğun olmandan dolayı merak ettim :)
ben devlet memuruyum canım full masa başaı :)amesia canım sen ne iş yapıyorsun, çalışan 3 kişiyiz sanırım
m lazım. bi de plates zayıflamak güzel evet ama göbek ve iç bacakta sıkılaşmak istiyorum. bayram sonrası platese başlıyorum inşallah.Bu Cumartesi başlayıp takribi önümüzdeki 1 ay boyunca haftada en az 3 gün yüzücem ve kendimi yürüyüşe alıştırmaya çalışıcam. Başladığım tarih itibari ile bakalım 1 ayın sonunda nasıl bir fark olacak. Başlangıçta ölçülerimi almıştım ama bulamıyorumyarın tekrar alırım artık en azından yüzme+çeşitli yürüyüş vs aktivite nasıl bi fark yaratıyor görmüş oluruz.
inşallah iyidir ve güzel gelişmeler olmuştur.@tobosoludulcinea beğenileri görüyorum ama sessiz... hmmmiyi misin acaba