69'dan 57'ye nasıl yapsam

bu arada köfte deyince :) ben hiç güzel köfte yapamazdım hep dışardan alırız, geçen gün bir yaptım ekmeksiz-galeta unsuz anne köftesi gibi kendime yükseldim :) bileniniz illa vardır ama kıymayı yoğururken içine baharatlar-yumurta haricinde biraz sirke eklenince pofur pofur bulut gibi köfteler oluyomuş kimse bana söylememişti :) siz de öyle yapmıyorsanız bi dahakine bi deneyin.
vaaayyy sirke haa
bilmiyodum yaa teşekkürler paylaştığın için

selam kıslaarr öğlen arkadaşla dışarı çıktık.
az çorba ve 1 tane lahmacun yedim
1 dilimde kıymalı pide arkadaş çok ısrar etti :D

ben çok canım isteyince yiyorum lahmacun çok severim :)
mayalı hamur olmadığından bide tam buğday unu olduğundan dolayııı masum sayılabilir.

Ben henüz acıkmadım, bişey yemedim onun için henüz

Diyetisyene gitmiştim dediklerini belirtiyorum;
Kebap olarak adana urfa önermiyorlar çünkü içine iç yapı katttıklarında kilo sorununa neden oluyormuş, pide yiyeyim dedim olmaz tümgün yiyeceğin ekmeği 1 öğünde almış oluyorsun, çorba hiçiçme dışardaki çorbalar çok unla yapılıyor demişti. Dışarda az köfte yiyebilirsin büyüklğüme göre 3-4 adet diye önermişti bana, zayıflamak isteyenler için gerçekten dışarda yemek sorun.

Ben dün tatilden döndüğüm için 14te anca uyandım. 5 adet sigara böreği yerim 1 lt su içtim. Ve maalesef 2 kesme sekerli çay. Şimdi bir kase soğuk çorba içicem akşamada 3-4 köfte ve bol limonlu salata.

yaaa lahmacun en masumuuu değilmiki
Bence masum degil zayiflamaya calisana..hem ben karbonhidrat yemeyecegim dedim bunu bozmak istemedim.bir de bence bir kirilma noktasi var kilo vermek icin.o noktaya gelmeden hep bu tarz seyleri yedigimz icin olmuyor bence.
Bilirkisi degilim tabi tahminim.
Bir de ben artik sunu istyorum.
Bazi insanlara ikram edilginde yok canim sagol diyorlar benim asla hayir diyemeyecgim seylere.
Biraz oyle olmak lazim.yoksa gitmeyecek benim bu kilolar.

ben genelde dışarda salata yerim ama burası yeni açılmıştı deneyelim dedik pek de güzel yapmışlardı :)
Diyetimin ilk gunu disarda bir yerde sefin salatasini sectik.bildigin yemekten daha kaloriliydi.
Ben disarda salata yeyince doymuyorum ya.

Bence masum degil zayiflamaya calisana..hem ben karbonhidrat yemeyecegim dedim bunu bozmak istemedim.bir de bence bir kirilma noktasi var kilo vermek icin.o noktaya gelmeden hep bu tarz seyleri yedigimz icin olmuyor bence.
Bilirkisi degilim tabi tahminim.
Bir de ben artik sunu istyorum.
Bazi insanlara ikram edilginde yok canim sagol diyorlar benim asla hayir diyemeyecgim seylere.
Biraz oyle olmak lazim.yoksa gitmeyecek benim bu kilolar.

Diyetimin ilk gunu disarda bir yerde sefin salatasini sectik.bildigin yemekten daha kaloriliydi.
Ben disarda salata yeyince doymuyorum ya.
burda iki yer var ikisinin de salatalarına bayılıyorum ve tam diyete uygun. birisi malum zincirleri olan bi restoran birisi de yerel.

08.00 1 yumurta 1 dilim kavun peynir
13.00 yogurt
14.00 1 kare cikolata
16.00 yarim dilim kavun
17.00 1 hurma
17.30 fasulye kavurma uzerine yumurta ayran
19.00 1 kayisi 1 ceviz
Gun icinde ; 1 lt su_2 sutlu nescafe_1 Turk kahvesi_5 bardak cay_3 su bard.bitki cayi

Bugun lahmacuna hayir diyebilmek beni mutlu etti.
Valla ekmeksiz hamur issiz rahatim ha.
Fasulye biraz agir geldi cok yedim.sanirim kalorisi azmis rahat davrandim.ama guzeldi.
Kavununda kalorisi cok yuksek olmadgindan yiyorum nette oyle yaziyordu
Kahvaltilarda cok kolayima geliyor.
Yarin salata gunu yaparim aksama.
Tum yediklerim eksiksiz burada.

kavunun kalorisini bilmiyorum ama canım tatlı istemedikçe meyve çok tüketmiyorum ben. Ya da öğlene kadar bi yerlerde meyve yiyorum. Şimdi canım bişeyler daha yemek istediği için karpuz peynir nasıl güzel olurdu ama yemiycem biraz durıyım tıkanırım belki

İyi akşamlar kızlar. Alışveriş yaptım bugün o yüzden bişeyler hazırlamak uzun sürer diye beklemedim kahvaltı yaptım. 2 hal yum. Zeytin kaşar domates salatalık 1 bardak süt
Şu anda da tuzsuz kavrulmamış çekirdek yiyorum tatlıya sarmamak için

afiyet olsun kızlar
eve baya aç geldim fasulye yedim :) ama tam doymuş gibi hissetmiyorum tarçın çubuklu su yapıcam keser sanırım.
yarin aksama salata,tamam miyiz
kavunun kalorisini bilmiyorum ama canım tatlı istemedikçe meyve çok tüketmiyorum ben. Ya da öğlene kadar bi yerlerde meyve yiyorum. Şimdi canım bişeyler daha yemek istediği için karpuz peynir nasıl güzel olurdu ama yemiycem biraz durıyım tıkanırım belki
tabi ki kavunda seker var ama hic meyve yemiyorum.vitaminde almak lazim,abartmamak lazim tabi.

İyi akşamlar kızlar. Alışveriş yaptım bugün o yüzden bişeyler hazırlamak uzun sürer diye beklemedim kahvaltı yaptım. 2 hal yum. Zeytin kaşar domates salatalık 1 bardak süt
Şu anda da tuzsuz kavrulmamış çekirdek yiyorum tatlıya sarmamak için
Yarin aksam salata,hatirlatayim dedim

Herkese iyi geceler, iki gundur kahvalti ve oglen yemegi niyetine birer yesil elma yiyorum bunun yerine domates salatalik yesem kalori olarak ve ya seker bakimindan falan daha mi iyi olur sizce

Back
X