- Konu Sahibi Aydindankubra
-
saolasın canım inşBende yarın doktora gidecem senin için dua edecem hemen başlıyorum Can'ım iyi haberlerini. Bize ver
bende de aynı kusmuyorum ama sürekli bulantı halinde özellikle sabahlarıkızlarr bende 7 hafta 2 günlük hamileyimm çok midem bulanıyor fakat kusma falan yok sadece bulantı
yok canım tam bu haftalarda başlar zaten.bende yana yok ama ara ara duruluyor bulantı sonra mesela ertesi gün tüm gün bulanıyor.dün hafif hafifti bu gece saat 2 de bulantıyla uyandım 2 saat falan dolandım evde zar zor uyudum şu an bile hala bulanır halde.Ne kadar sürücek acaba bende mide yanması falanda oluyor çok erken değilmi ya
Bende hiç bulantı yok bu normalmi 5jaftalıj gebeyimyok canım tam bu haftalarda başlar zaten.bende yana yok ama ara ara duruluyor bulantı sonra mesela ertesi gün tüm gün bulanıyor.dün hafif hafifti bu gece saat 2 de bulantıyla uyandım 2 saat falan dolandım evde zar zor uyudum şu an bile hala bulanır halde.
tabi canım herkeste olucak diye bişey yok,merak etme yolundadır herşey.Bende hiç bulantı yok bu normalmi 5jaftalıj gebeyim
Super haber cok sevindim.Bugun de ben gitmeliyim doktora bakalim bizimkisi ne yapiyor iceride)))kızlarrrr doktordan geldim şimdi bebişim usg ye göre 6+4 olmuş kalp atışını da gördük çok güzel bir duygu Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
çok güzel bir duygu seninki daha büyük gitsen sesini bile duyabilirsin bence :)Super haber cok sevindim.Bugun de ben gitmeliyim doktora bakalim bizimkisi ne yapiyor iceride)))
resmen ağlıyorum şu an cok kötü oldu bi andaGayet normal canım. Allah yardımcın olsun. Tuzlu şeyler yee
bende de aynı şekil ve bulantı göz açtırmıyor hiçKizlar nasilsiniz?nasil gidiyor?bu hafta bende acaip bir yorgunluk var cok cabuk yoruluyorum ya siz?
kızlarrrr doktordan geldim şimdi bebişim usg ye göre 6+4 olmuş kalp atışını da gördük çok güzel bir duygu Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
tşk ederim canım bebişler büyüyor :))süperrrrrr gözün aydın canımm
canım vajinal ultrasonlamı duyduntşk ederim canım bebişler büyüyor :))
hayır canım karnımdan bakıldı ama sesini duyamadık çok küçük olduğu ama kalp atışını gördüm beyaz bir ışık yanıp yanıp sönüyordu, 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum o zaman sesini de duyarım inşallahcanım vajinal ultrasonlamı duydun
ayy çok iyi yaa maşşallahhhayır canım karnımdan bakıldı ama sesini duyamadık çok küçük olduğu ama kalp atışını gördüm beyaz bir ışık yanıp yanıp sönüyordu, 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum o zaman sesini de duyarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?