- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
- Konu Sahibi Aydindankubra
-
cesaret edemeyecek bişey yok ki canım ben farklı doktora gittim bugün mesela. Rabbim ne derse o olur. Hepimiz ona emanetiz . Eğer yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa gelecekler zaten :)ayy çok iyi yaa maşşallahherkenden duydun rahat ettin.ben csaret edemiyorum şu an başka dr a gitmeye
Allah yardımcınız olsun canım.resmen ağlıyorum şu an cok kötü oldu bi anda
amin canımAllah yardımcınız olsun canım.
ay duydum Allaha şükür rabbim sağlıcakla kucağımıza almayın nasip etsin inşDilek cnm benece duyacaksın benim arkadaşlarımın çoğu zaten 8 haftalıkken duydular lütfen stres yapma vücudunu birazcık rahat bırak yarın bu evhamın la kalacaksın gibi geliyor bana :) Allah bebeğinin de senin de yardımcısı olsun...
Bende 15 aylıkken kestimdoktor kes hemen zehirlenebilr süt kaliten düşecek sanada zararı olur dedi ben hemen kestim kendin bilirsin genede çocuk hasta gibi kokmaya basliyo zaten bi süre sonraKizlar benim 3.bebegim olacak insallah...7 aylik bi kizim var hamileymisim...kaza ile oldu..isteyerek degil yani...annem kayinvalidem yanimda onlarin yardimiyla buyutecem...yalniz ben 7 aylik olan kizimi emziriyorum doktora haftaya giderim...emzirmenin bi zarari var mi? Bilen varsa lutfen yardim.bebegim zayiflamaya basladi.
Ayyy iki ayda ilk kez bu sabah kusdum ayyy ne kotuymus simdi sizi daha iyi anliyorum yaaabende de aynı şekil ve bulantı göz açtırmıyor hiç
Evet duyduk simdi kendimi cok daha farkli hissediyorum simdi anliyorum sanki daha yeni yeni bu duyguyuçok güzel bir duygu seninki daha büyük gitsen sesini bile duyabilirsin bence :)
kanaman mı oldu gülümMrb arkadaşlar ben bugün düşük yaptım
tam olarak kaç haftalıksın gülümEvet duyduk simdi kendimi cok daha farkli hissediyorum simdi anliyorum sanki daha yeni yeni bu duyguyu
7+2tam olarak kaç haftalıksın gülüm
Nasil yaa??Allahim ya cok kotu oldum nasil oldu?sebeb ne?lutfen uzulme olacaga care yok((((Mrb arkadaşlar ben bugün düşük yaptım
Tuzlu seyler ye bulantini alirÇokkk midem bulanıyorrr ve yanmam oluyorr
Allah yardimci olsun.peki doktor bi sey soylemedimi neden oldugunu.Benim kanamam oldu kese kayboldu 6haftalıktı şuanda düşürmeye çabalıyorum
Yok onu bilenmezlermiş genetik tahliline gitmem lazım o da araştırmaya girmem lazımAllah yardimci olsun.peki doktor bi sey soylemedimi neden oldugunu.
Anladim.Umidini kayb etme Allah yuzunu guldurur tekrarYok onu bilenmezlermiş genetik tahliline gitmem lazım o da araştırmaya girmem lazım
ya geçmiş olsun tatlım ne kadarlıktı doktora gitmedin mi çok üzüldümMrb arkadaşlar ben bugün düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?