- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
-
mülayim tipler daha tehlikeli insan da içine girmeyince anlamıyor ins bundan sonra başınıza bela olmazBasiretimin bağlandığını söyleyebilirim evet ama onu tanıyanlarda büyük şok yaşadılar yani dışardan çok mülayim durur. İnşallah başkalarının da hayatını karartmaz. Teşekkür ederim :)
Merhaba değerli kk sakinleri.. Buraya aylar öncesinde bir konu açmıştım linki aşağıya bırakacağım. Çoğu kişi de benim fake olduğumu sanmıştı olay biraz olağanüstü geldiği için sanırım. Sağolsunlar bir çok kişi de gelişmeleri bildirmemi vs bana destek oldular :). Şubat ayında boşanma davamı açmıştım. 14 eylül yani bugüne gün verilmişti. Ve ben bu sabah itibariyle çok şükür kurtuldum . Boşandım ve çok mutluyum. Bir insan boşandığına sevinebilir mi? duruşma salonundan çıktığımda sevinçten kahkahaları atıyordum evet.
Bir zamanlar herşey evetle başlamıştı bugün de bir evetle bitti.Önümde çok daha güzel bir hayat beni bekliyor inanıyorum buna.. Umarım açtığım eski konumu okursunuz..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/
Çok sevindim kurtulduğuna. Allah bundan sonra hayırlı insanla karşılaştırsın. Resimdeki siz misniz, merak ettim. Çok hoş bir bayansınız, çokda gençsiniz, güzel günler sizi bekliyor. Her şeyin haırlısı olsun.Tam anlamıyla beni tarif ettin şuan :)
evet benim resimdeki çok teşekkür ederim :) Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.Çok sevindim kurtulduğuna. Allah bundan sonra hayırlı insanla karşılaştırsın. Resimdeki siz misniz, merak ettim. Çok hoş bir bayansınız, çokda gençsiniz, güzel günler sizi bekliyor. Her şeyin haırlısı olsun.
Amin inşallah . Hayatında en çok mutlu olduğun an diye sorarlarsa boşanıp o mahkeme salonundan çıktığım an derim artık :) sevgiler..Hatırladım sizi.mide bulandırıcı şeyler yaşamışsınız o kurtulurken o kahkahaları atmak en büyük hakkınız.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra
Valla bende bunları merak ediyorum nasıl oldu nasıl sinyal vermedi.Merakimdan soruyorum birazda urperdim hic mi sinyal vermedi.yani bunca yil birlikte buyudum demissiniz hic mi anlamadiniz? Hic mi cinsell konularda konusmadi ? 6 yil dile kolay bir yerlerde gordunuz de gormezlikten mi geldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?