başlıkta da olduğu gibi büyük oğlumun oyuncak bebegi vardı. küçüge getirmesini söyledim. et bebek olduğu için hem dişler hoşuna gider sandım. gözleri fal taşı gibi açıldı irkildi.
sonra bunu evdekilere anlattım. büyük oğlumda ortamdaydı. gitmiş getirmiş bebeği. küçük oğlumun eline verdi. çocuk eline almasıyla fırlatması yüzündeki dehşet ifadesi falan çok korkunçtu. bizde çok korktuk. sakinleşene kadar benimde aklım çıktı. hemen oyuncak bebeği kaldırdım tamamen ortadan.
bu konuda bilgisi olan var mı.
Bir fotografini koyabilirseniz neden korktugunu belki anlayabiliriz
Çocuğum yok ama söylemeden geçemeyeceğim; ruhların evi romanında vardı böyle bir sahne çocuk o güzel oyuncak bebeklerden korkuyordu gözleri saçları filan korkunç geliyordu. Ananesi de ona eski tip evde örülmüş oyuncak bebekler veriyordu. Bazı oyuncak bebekler o kadar çirkin ki ben bile irkilerek bakıyorum. Umarım sadece o bebeğe özgü bi korkudur
bebeklerin algisi bizim gbi degil. 3 boyutlu dusunmuyorlar. o an ne hissetti muallak. bebekle oynayan erkek cocuk pek gormedm sasirdim ayrica
Bazilarindan ben bile korkuyorum.
Sevmeyebilir, korkar da. Siz göstermezsiniz olur biter.
Sevmemis demek ki, korkmasi da normal. Bazen insanlardan da kacip korkuyorlar, bir sakal bir kac bile onlari ürkütüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?