Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7,5 aylık gebeeyim cinsel arzum son 6 aydır yok. eşim beni suçluyor.
Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek hiç yok ve ilişki anında tahrik bile olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..
gebelikten oluyor canım bazısı isteksiz bazısı çosuyor lanet hormonlar
eşinide dra giderken yanında götürde açıklasın bari bu konuyu çocugu tek basına yapmadın yaa ne bu suçlamalar
cinsel istek azalmıyo ama koruma içgüdüsüyle çekiyo insan kendini ister istemez..
bu konuda eşinin seni suçlaması hiç hoş değil..
kalmış şurda 2 ay bi zaman,üstelik hassas bi zamanındasın...
bende hamileyim cinsel isteğim bitmiş değil..
eşim korkudan yaklaşmıyo
Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek ve ilişki anında tahrik olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..
3. aydan sonra salgılanan hormonlar sebebiyle kadın eskiye nazaran daha istekli olur diye okumuştum. hatta rahim kasları hassaslaştığı için hisleri de eskiye nazaran daha kuvvetli olurmuş. hamilelikte doktor yasaklamadığı sürece cinsel ilişkinin zararı yok ve bence haftada bir de olsa onlar için istemese de insan bunu yapmalı ve istekli görünmeli. ben neden istemediğim bir şeyi yapayım demeyin. evlilik böyle yürüyor. bazen onlar sırf biz istediğimiz için bazı şeyleri istemeden yapıyorlar bazen de biz yapıyoruz.
ben ayaklarımı uzatıp yattığımda eşim evi silip süpürüp temizleyip yemek pişiriyorsa ki bunları severek yaptığını sanmıyorum, ben de iyi olduğumda onu neden mutlu etmeyeyim. ki zaten bu durum beni de mutlu eder. evlilik büyük oranda cinsellik üzerine kurulu zaten. cinselliği tamamen çıkarırsanız aradaki ilişki garip bir hal alır. doğumdan sonra da uzun bir süre birlikte olamayacaksınız. o yüzden eşinizin tepkisi haksız da olsa çok insani...
sorununuz gebelikten değildir. gebeliğe bakışınızdan kaynaklanıyor olabilir. gebeyken birlikte olmamam gerekiyor diye düşünüyorsanız etkilenmişsinizdir. çünkü fizyolojik olarak daha istekli olmanız gerekirdi. demek ki psikolojik. 8. aydan sonra ilişki tavsiye etmiyorlar ama. artık bu durumu düşünmenize de gerek yok. son dönemece girmişsiniz. doğumdan sonra düzeleceğinizi ve eşinizi çok özlediğinizi söyleyin. belki işe yarar. kesip atmayın, konuşun. reddedilmek ve istenmemek erkekleri kırar. sizin hamilelik psikolojinizi ne kadar anlamaya çalışsa da asla anlamaz. konuşarak gönlünü alacaksınız başka yolu yok sanırım. :44:
canım arzulardan uzaklaşmalardan ziyade şunu söylemeliyim
hamileliğin son dönemlerinde olan birliktelikler idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrıları ve erken doğum riski ile sonuçlanabiliyor
öncelikle bunu anlat eşine
ayrıca hamilelikte insana eşi bile uzak gelir bunaltır sıkar hatta kokar ama bunu anlamaları için biraz eğitim olması lazım bence sadece üniv.değil yanlış anlaşılmasın.....
Arkadaşalar 7,5 aylık hamileyim. son 6 aydır cinsel istek ve ilişki anında tahrik olmuyorum. eşim bunun farkında ve beni suçluyor. sorun ben de mi yoksa gebelikten mi... üzülüyorum..
Eşinde ne kadar anlayışsızmışş erkeklerin akılları hep şeyde zaten 7,5 aylık hamile iken ne kadar zor oluyor zaten acı duyduğun için zevk duyman zaten normal olmazdı
canım ben de 19 haftalık hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğimden beri aşırı isteksizlik var
10 günde bir oluyordu ben üzülüyordum eşim için ama elimde değildi
eşime söyledim bunu durumu normal karşıladı ve üzüldüğümü görünce gereksiz şeyler için üzülme dedi
bence asla suç sende değil çünkü ben de çok fazla isteksizim
aklımı oraya veremiyorum bebeği düşünmekten
sen hamilelikten dolayı olduğunu anlat çok üstelerse de doktor yasakladı dersin
Yani hamilelikten olabiliyor. Psikolojik kesinlikle. Koruma içgüdüsüyle uzaklaşıyo insan. Bebeğime bişey olurmu bi zarar verir mi diye. Daha önce eğer cinsellik konusunda böyle bi problem olduysa belki de eşin o yüzden böyle düşünmüş olabilir. Doktorunuza beraber giderseniz gerekli açıklamayı yapıcaktır. Ben son ayımdayım ve en son ne zaman birlikte olduğumuzu hatırlayamıyorum. Yasak değil ama eşimde yapmak istemiyor. Bebeğin varlığını hissediyoruz çünkü göbek falanda çıkınca. E hareketlerinide hissetti. O yüzden dokunamıyor. konuşursan sıkıntı olmaz ben hamilelikle ilgili herşeyi önce araştırıp sonra eşime anlattım ona okuttum. Çünkü bilgimiz yok ilk gebelik. Bazı şeyler saçma gelebiliyor onlara. Ama okuduktan sonra veya anlattıktan sonra anlayabiliyorlar. Yaşadığın durum normal yani olabilir yani. Ama bi arkadaşım yazmış cinsellik önemli falan diye. İstemedğimiz şeyleri yapmalıyız bazen diye. Bencede öyle. İstemesekte en azından onlarıda düşünmek lazım. Ayrıca ben keşke diyorum eşim istese. Devamlı söylüyorum uğraşıyorum ama o istemiyor. İstemesi daha iyi bence :) Cinsellik aradaki bağı kuvvetlendiriyor birbirinize daha yakın olabileceğiniz başka bi durum yok çünkü. Olmadığında soğukluk olduğunu falan düşünüyosun daha farklı düşüncelere yöneliyosun. Senin iyi olduğun günü bekleyebilir bunun için.
Hiç hamilelik yaşamadığım için bilemiyorum ama hamileyken bebeğe bir şey olacak düşüncesi cinselliği etkileyebilir.. Hele ki benim gibi pimpirikli telaşlı isen...
EŞİM deki istek aynı onda azalma yok. korkuyor ve üzülüyorum bende. doktor eşimin yanında cinsel ilişki olabilir sıkıntı yok dedi. şimdi kalkıp ona korkuyorum ondan dolayı desem oda doktorun dediğini hatırlatacak.
inanın içimden hiç gelmiyo nasıl izah edilir ki bilemiyorum...
ben gerçekten anlamıyorum ya benim eşim cinsel soğukluk yaşıyo ya da bazı erkeklerin libidosu çok yüksek her türlü sıkıntıyı yaşayan sensin ama o sırf 10 dk seks yaşayamadı diye sana eziyet ediyo Allah görsün Allah sorsun başka bişey demiyorum
canım durumun çok normal kaldıki bu aylarda yavaş yavaş son vermek çok doğal cinselliğe...
ben tam aksine 4.aya kadar hiç istemedim şuanda benim aklım fikrim cinsellikte eşim benden kaçıyor çocuğa bişey olcak korkuyorum diyor bende eşime gıcık oluyorum :)
ben hamile de değilim, evli de değilim ablacım ama seni suçlamayı bıraksın ablacım eşin bence. Dönsün baksın senin bulunduğun duruma, sanki hamile değilmişsin gibi konuşuyor. Hamilesin sen yahu hamile tabi ki değişiklik olacak. Bebeğini koruma iç güdüsünden dolayı istediği gibi değildir cinsel hayatınız. Neden böyle bu erkekler yaa? hem bebeğiniz olacak hemde ilve cilve mi olacak? Aynı performansı nasıl bekler ki sığ düşünmesin bu kadar lütfen eşin. Üzmesin seni.