7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Çok teşekkür ediyorum Pelincim çok sağol ❤

Güzel Asminim yorumun için çok teşekkür ediyorum canım ❤İnşAllah öyle olur .

Yaa ben seni cok seviyorum yaa bal gibisin kız sen, oglun kimle evlense senı sever hıc oyle gelinde dovmeyı gorunce irkilme olmaz emin ol
Canım benim ben de seni çok seviyorum
Şu ana kadar anlaşamadığımya da negatif enerji aldığım kimse olmadı valla oğlumdan daha güzel anlaştık hep ama evlilik olayı olayı bambaşka , hani böyle evlendikten sonra değişiyomuş ya bazı gelinler , kız ne bileyim kafam çok karışık

Kol iki tane malum, diğer kolunada gelininizle kendini yaptırır olur biter. Olmadı kendilerininkini renkli görkemli filan yaptırır :)
Onu söyledim hemen zaten de olmaz dedi ya boşanırsak dedi , bebeğimiz olursa onun resmini yaptırcam dedi .
Yorumunuz için teşekkürler ❤

Abla şaşkınlıktan ziyade çok tedirgin oldum .
Empati yapıyorum empati yaptıkça ben sinir oluyorum gelinimin yerine , bakcak bakcak o da sinir olcak ister istemez .
Çok sağol ablacım yorumun için çok teşekkür ediyorum ❤

Zor değil aslında senin kalbin minnoş cadılık yapamazsın

İnşAllah öyle olur Syes .
Çok teşekkür ediyorum çok sağol ❤

Çocuğun iki kolu birbirine hiç kavusmasin mi

Ya benim arkadaşın göğsünde var annesinin yüzü,zamanında ayıla bayıla yaptırdı. Kalbinin üstünde olsunmuş diye göğsüne yaptırdı hem de Şimdi karısıyla bir annesinin yüzüne bakmıyor yani, nerden nereye... fazla üzerine düsünmeyin siz :)

Haksının hannazcım bu konuda,inşallah korktuğun gibi olmaz.
Hem sen hemde oğlun üzülmemiş olursun.
Rica ederim bitanem ne demek her zaman

Çok tatlısınız ve çok da haklısınız.

Ben kayınvaldemi severim, aramızda büyük bir sorun yok. Hatta kızıma bile onun adını kendi isteğimle koydum.
Ama eşimin kolunda sürekli onun resmini görmek istemezdim
Bence biraz hevesini aldıktan sonra siz sildirin, ciddi bir ilişkisi olmadan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…