7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Çok tatlısınız yaa:)

Allah gönlünüze göre versin inşallah

ne naif bir kaynanasiniz :) bosverin gelin düşünsün bunu ..sizin gibi düşünceli kv ile anlasamazsa zaten ibretlik olarak her gece sizi görsün oglunuzun kolunda .

Özü sözü kalbi güzel ablam, çok düşünceli bir bir annesin..
Allah seni kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın

Otuza yakın yaşı .
Teşekkür ederim yorumunuz için .
Evet ben boyle biriyle evlenmek istemezdim, anne sevgisi bana olan sevgisinin onune gecebilir korkusuyla ama oglunuz sizin gibi bir annesi oldugu icin cok sansli. Gelininiz de ilk basta benim gibi korksa da sizi taniyinca korkusunun yersiz oldugunu anlayacaktir eminim. Sevgiyle kalin.

Yaşı 30'a yakın .
Evet ben de istemezdim doğrusu .
Ben sizi biz yaşlarında sanıyordum, konu başında oğlunuzun yirmili yaşların çok başında hayal ettim. Şimdi 30 lara yakın deyince cay be dedim. Çocuk kalbinizden öperim. Allah gönlünüze göre versin.

Gunaydin Hannaz
Sabah erken uyandim,aklima konun geldi.Salim kafayla dusununce durumu daha iyi yorumladim.
Bir cogumuz dar alandan konuya bakinca bir parcayi gorduk sadece.Fakat senin konularin,sorunlarin cercevesinde ele alinca resim karsidan daha iyi netlesiyor.
Oglun sana,Anne,ben varim,hep olacagim,hep olacagiz,birlikte gucluyuz,yalniz degilsin mesaji vermis canim.
Birlikten hem guc bulmus,hem de sana ve kardesine guc veriyor,Allah bozmasin.
Bosver sen simdi gelin ne dusunecek,gonlun huzur dolsun,bu incelikleri anlamayacak ergen gelin de olgunlasinca anlar sebebini.
Belki oglun da bir zaman sonra sildirir,sildirmezse de kendi bilir,ama bil ki yalniz degilsin o zorluklarla bogusurken,bu dunyalara deger

Yaniii esimi o dövmeyle hayal ettim tövbe bismillahh gözüm neden seyirmeye başladı

Yahu ablacım seni üzecek gelinin bak aklına şaşarım ayağına taş değmesin ne düşünceli naif bir hanımsın, oğlun seni koluna dövme yaptırmış sen o durumda şuan hiç olmayan biri için empati yapıyorsun inşallah ilerdeki gelinin de çok iyi olur aranız

Hannazım, benim canım o kadar içtensin ki..
Benim gibi küçük şeyleri düşünensin.
Bence gelin adayı kabullenir, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum,
bi ara, hatırlıyorum
kaynım da annesinin adını koluna yazdırmayı düşünüyodu.. =)
kv mutlu oluyodu ah ah senin gibi düşünenler o kadar az ki...

Kol iki tane malum, diğer kolunada gelininizle kendini yaptırır olur biter. Olmadı kendilerininkini renkli görkemli filan yaptırır :)

Hannaz canım benim çok tatlısın varya,kız anası olaraktan ben bile duygulandım şimdi.
İşin diğer tarafına bakarsam aslında dövmeciler genelde isim yada resime karşı biraz uzak duruyorlar nedrden biliyorsan dersen.
Bendede kolumda dövme var,Atamın imzası hatta.
Dövmeyi yapan genelde buna karşıyım ne bileyim ayrılık gibi durumlarda sıkıntı oluyor demişti..

Oğlun çok güzel bir jest yapmış sana sende anne olarak hem şeşkınlık hemde tedirginlik duymuşsun .
Çok normal bir tepki verdiğin,sen genede çok takılma derim sen annesin hem sen üzülme hemde oğlun üzülmesin canım kardeşim benim..

Iykkk midem bulandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…