7 aydir ortada yok..

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
398
Selamlar
17 yıllık evliyim. yuvam yıkılmasın diye cok mücadele ettim. Evin erkegi hep ben oldum.sirtimda taşıdım onu. Yeri geldi dayak bile yedim hakaret işittim soğukluk sevgisizlik gördüm..Aileside bilirdi bunu. Oğullarının elinden birsey gelmediğini. Son 8 aydir bana karşı çok soğuktu. Çocuklarıma karşıda öyle. Benden ayrı yatıyordu yada çocuğumla uyumayı tercih ediyordu. Ben anlam veremezdim. Neden bana dokunmuyorsun neden uzaksın değiş düzel, kendine gel yazıktır derdim ben sabrediyorum derdi. Neye sabrediyorsun derdim susardı. Ben çözüme yanastikca o susuyordu. Ben seni mutlu edemedim umarım bundan sonra mutlu olursun demisti. Şok olmuştum. Neden sen beni mutlu et demistim. ? Susmustu..

Ailesine de kendi aileme de durumu izah etmeye çalıştım. Destek görmedim kimseden. Kaç defa bosanalim dedi. İki medeni insan gibi ayrılalım cocuklar var birbirimize bakacak yüzümüz olsun diyordu. Bana çoğu zamanda seni sevmiyorum artık demistir. Hemde çocukların yanında, bende istemiyorsan git dedim hayatımdan.. zamanı var gidicem derdi. Birgun bana çok kötü bir iftira atarak evi terk etti. 7 aydir da ortada yok cocuklari asla arayıp sormadı. Ne yer ne içerler özlemedi bile. Babasi demis ki ilk ayrılan benim oglummu anlasamiyorlar ilk boşanan benim oğlum mu demiş utanmadan. O karar vermiş gibi. Ve oğulları evi terk edip giderken asla birgun bile bizi arayıp sormadılar neden böyle oldu sorun nedir diye. Ne bana ne çocuklarıma asla birsey sormadılar. Ben hayatında bir kadin old. Düşünüyorum. Aksi takdirde bir baba nasil evlatlarını aramaz sormaz peşine düşmez. Evden giderken de beni özleyen merak eden evlat arar sorar ha aramıyor mu umurumda değil dedi gitti.birkez kapiya gelmisti Kapıları kitledim otur konuşalım dedim ama adam camdan atladi gitti. Ve bana hemen bosanma davası açmış işten de ayrılmış. Cocuklar ona çok kırgın whatsapdan engellediler ama o bir baba degil mi bu çocukları arayıp sormasi gerekmez miydi? Okullarına gidip göremez miydi. Kapiya dayanıp evlatlarım diyemez miydi.

Hamdolsun artık çalışıyorum kendime ve çocuklarıma bakabiliyorum 7 aydir ona tek bir an bile muhtaç etmedi Allah.. Etmesinde dilerim. Ne ona ne aileme nede kimseye..

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Bir koca beni sevmese bile bir Baba çocuklarını neden sormaz aramaz..

Son düzenleme:
Başta demişsiniz dayak yedim ilgisiz evin erkeği oldum vs işte o an bitirmeniz gerekirdi bunlar normal bir şey mi evin erkeği değil kadınısınız. Yok öyle her şeyi tek başına yapmak. Niye çabaladınız ki sizi sevmeyen boşanmak isteyen adam için? Çocuklarım için demeyin bu bir bahanedir. Çocuklar huzurlu bir ortamda büyümeli sevgisiz bir ortamda değil. Ama şöyle bir gerçek var ki taraflardan biri boşanmak istiyorsa boşanır. Kimse sevmediği biriyle mutlu olmadığı bir ortamı paylaşmak zorunda değil. Adam bildiğin kaçmış yani. En vahimi adam çocuklarını bile özlemiyor

Haklısınız bitirmeyi çok istedim çocukları bahane etmedim ben. Ama bana kimse destek olmadi inanın. Çalışmıyordum cocuklar küçüktü ekonomik durumum yoktu ailem sus otur derdi destek görmüyordum ondan dolayı cesaret edemedim. Ama artık çalışıyorum 1 yıldır ayaklarımın üzerinde duruyorum hamdolsun.

Sizin düşünceniz nedir evet bakın çocuklarını özlemiyor demişsiniz bende bunu sormak istedim.

Adamı zincire vursaydınız keşke evde tutması daha kolay olurdu. Şaka gibisiniz gerçekten.
Aklınızda bulunsun bir insanı eşiniz bile olsa, kilitlediğiniz yer eviniz bile olsa rızası dışında bir yere gitmesine engel olmak ve bir yerde kilitli tutmak TCK kapsamında kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçudur. Evli olmanız bir şeyi değiştirmez.
Bence birazcık kendinize saygı duyun ve sevin. Böylece tüm sıkıntılardan kurtulursunuz.

Ne güzel bakın çalışıyorsunuz. Adam size boşanmak istiyorum mu dedi ki zaten başından beri diyor sevmiyorum diyor öyle mi tamam boşanalım demeliydiniz. Şimdi tek yapmanız gereken boşanma davası açmış ya bir avukattan bilgi alın bize anlattıklarınızı avukatınızla görüşüp çocuklar için vs nafakalarınızı alıp varsa evin yarısını alıcaksınız. Çocuklarını özlemeyen arayıp sormayan adamdan bir cacık olmaz. Hayatında biride olabilir bence öyle bunlarda da kanıtınız olsaydı veya elde ederseniz tazminat davasıda açarsınız. Sonra ne halt ederse etsin size uzak Allaha yakın

Ben kimseyi zorla yanımda tutmam. Tutmadım. Sadece hem yuva için yıkılmasın diye son çırpınışlarımi yaptim. Ve Bana iftira atti niçin beni dinlemiyorsun diye Bana iftira atma otur dinle beni...yine git demek için kapiyi tuttum. Ama o beni dinlemedi.

Ben kendime tabiki saygı duyuyorum
Sırtımdan yük gitti inanın. Beni sevmiyorsan kapı orda git hayatımdan çok dedim ben ama o gitmemişti. Zamanı var diyordu

Camdan atlayan koca?
Bosanma davasinda durum nedir?
Hangi düşünceyi sorguluyorsunuz?

Bitirin artik sizde. Sormazsa sormasin.
Nereden tutsam elime geliyor.
Aksak eşeğin kör nalbandı
Evet çocukların gözü önünde camdan atladi gitti. Böyle bir koca!
Bana bosanma davası açmış ve nasıl iftiralar nasil hakaretler inanamadım avukatım bile bu kadar olmaz ayıptır dedi. İtiraz ettim dedim ki ben bu ifadeyi kabul etmiyorum değiştirsin onu boşarım.. noldu biliyor musunuz hemen demis ki Ok ifadeyi değiştiririm. Bende bunun üzerine nasıl bir yalancı old. Birkez daha çocuklarıma herkese avukata göstermiş oldum. Hakim boşasin bizi. Maddi manevi hiçbir hak alamıyorum birde ona imza atarak anlaşmalı yola varmam.

Cok sukur zaten ben çalismaya başlayınca iyice değişti Bana soğudu. Demek ki çalışmama güvendi nasilsa çalışıyor cocuklara da baksin diyerek çekti gitti. Hayat şartları çocukların yükü benim yüküm ona zor geliyormuş demek ki ..bunuda dile getirirdi.

Haklısınız çocuklarını merak etmeyen insandan baba olmaz.

Sebep ne olursa olsun yapamazsınız diyorum bende. Adam sizi sevmiyormuş, bunuda yüzünüze söylemiş bundan daha geçerli sebep var mı? Bırakın ne hali varsa görsün, sizde evlatlarında gözü olmayan adama zorla konuşarak ne kocalık ne babalık yaptırabilirsiniz. Maddi konularda hakkınızı alın geçin, onuj için uğraşın. Bundan sonra da önünüze bakın, hayatınızın neredeyse bir yirmi yılı boşa gitmiş zaten, bundan sonrasını onun nedenleri ve niçinleri ile heba etmeyin. Böye konular açıp olayları tekrar tekrar konuşarak ancak canınızı sıkarsınız.

Teşekkür ederim.
Cok haklısınız şu dediklerinizde ve inanın ne ailemden nede o heriften zerre destek görmeden 7 aydir ayaklarımın üzerinde dimdik durmaya çalışıyorum herkes benim çalışmama güvenmiş demek ki. Kimse kapımı vurmadı çok yazık.. oysaki temizlik yaparak geçimimi sağlıyorum kendime çocuklarıma. Önüme bakiyorum artik ama bu yaşadıklarımı asla unutmayacağım aksine bu acılar beni dahada güçlü ve azimli kılıyor..

Camdan atlayan koca?
Bosanma davasinda durum nedir?
Hangi düşünceyi sorguluyorsunuz?

Bitirin artik sizde. Sormazsa sormasin.
Nereden tutsam elime geliyor.
Aksak eşeğin kör nalbandı
Beni sevmiyor evet kabul ederim zorlada yanımda tutmam. Beni istemeyeni bende istemem zaten. Ama cocuklarini neden aramaz sormaz merak etmez? Bir babaya bunu yakıştıramadım bunu sorguluyorum canim ne yazık ki.

Dusunmeyin artik yolunuza bakin... Ne guzel iste kimseye muhtac olmamissiniz... Siz anneliginizi yapin.. birakin o babalik yapmiyorsada cocuklariyla onun arasinda .... Bosanin kurtulun....
Hamdolsun. Evet Rabbim muhtaç da etmesin. Ben cocuklara hem ana hem babalık yapiyorum. O da yaptıklarından utansin.
Teşekkür ederim

Gitmeyi aklına koyani ne yaparsan yap tutamazsın...O kafaya koymuş planlarını yapmış belki bu süreçte para biriktirmiş sonra harekete geçmiş . Çıkar kokusu yakında... sabret şükret seyret

7 aydır evlatlarıyla iletişim kurmayan bir adamın ardından neden demeyi bırakın ve önünüze bakın.
muhtemelen bir kadın için gitti. ne için olduğu da önemli değil esasen sonuç olarak gitmiş.
çocuklarınızla her daim mutlu olun.
ve lütfen bir gün dönmeye kalkarsa “çocuklarım için” deyip barışmayın. çocuklarınızla o adamsız 7 ay yaşamışsınız, bir ömür de yaşarsınız.

Adam en başından demiş size ayrılalım diye. Sevmiyorum demiş ama siz olmayan yuvayı ayakta tutmaya çalışmışsınız. Onun dediği gibi zamanında medeni bir şekilde ayrılsaydınız belki böyle kaçıp gitmeyecekti ve çocukları ile iletişim olacaktı.

Siz o kadar verici olmasaydınız yuvam yıkılmasın kafasında olmasaydınız bunlar başınıza gelmezdi. Olmuyorsa olmuyordur kabullenip en başında bitirmek gerek. Adam üç beş ay sonra geri gelirse umarım barışmazsınız. Gitti, çocukları sormuyor vs. bunları düsünmeyin çocuklar zaten farkındadır zamanı gelince çocuklarınız hesap sorar. Adam davayı açmış bu fırsatı kaçırmayın boşanın. yuva illa ki bir kocayla olmuyor.

Asla barışmam aksine çocuklarıma yaptığı saygısızlıktan dolayı onun yüzünü bile görmek istemiyorum. Teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…