- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
Zıkkım olsun.Haklısınız sizde doğru insan şaşıp kalıyor dimi?
Mahkemeye çıkmaya gerek bile gormedi avukatım. Çünkü bosanma davası açan kişinin beyanı önemliymis istemiyor mu boşanmak mi istiyor bitti. Mahkeme olsa da olan parana olur sonuç hakim boşar zaten dedi. Nafaka yollamis da kendini az çalışıyor göstermiş büyük ihtimal ondan sebep de nafaka az verildi. 3 cocuk icin toplamı çerez parası diyim size.
Hiçbir malı yoktu olmadı.A Ahuzarim Ya bı de İsviçre'de mal paylaşımı filan gayet adildir. 17 yıldır hiç mi mal edinmediniz? Zaten yarisi sizin...bı de orda çocuklara destek anlamında doğdukları andan itibaren çocuk başına bizim burdaki memur maaşından fazla aylık yardım verilir, zaten sizin öyle bir ülkede bu zamana kadar böyle hacılar köyünde yaşar gibi mesleksiz gelirsiz gailesiz kocaya bağımlı yaşamanız bı tuhafmis, niye böyle oldu ki? Resmi nikahınız yok muydu? A Ahuzarim
Asla izin vermem vermeyeceğim de. Çocuklarını unutacak. Ha çok çocuk istiyorsa gitsin babasi onu evlendirsin yeniden çocukları olsun onlari sevsin. Nasilsa daha genç enerjik. Internetten kadınlara kızlara bakmayı biliyor ya eskort kadınlara baktığını yakalamıştim google aramalardan evden gittiğinde..o an tiksindim! Bir insanı çamura bularken dikkat etmek gerek çünkü önce insanın kendi elleri çamurlanirmis. Kişi kendinden bilirmiş işi nede olsa. Annemizin namusuna iftira atan adam ile görüşmeyiz diyor cocuklar zaten canım. Yolu Layığına açık olsun.Anlattıklarınıza göre ne baba olmuş ne eş.. Zoraki sürdürmüş..
Bırakın aramazsa aramasın çocuklarını. Siz boşanın Haklarınızı da alın nafakanızı filan. Bu saatten çocuklarıyla görüşmek isterse de karışmayın engellemeyin. Belli ki ya hayatında başka bir kadın var. Ya da sizi ve evlilik hayatını en başından beri hiç benimsememiş. Bu kadar soğuk olması aklıma başka birşeyi getirmiyor.
Yozgat kokusu derken ? Merak ettim de.Sen de Yozgat kokusu aldın di mi?
Allah razi olsun canim sağol varol. Öyle hersey imtihan.. Başa gelen çekilir.Kolay değil senelerin emeği var tabi insan üzülüyo zoruna gidiyo bunlarını hakettim diyo ama buda sizin imtihanınızmış Allah evlatlarınızdan güldürsün yüzünüzü inşAllah bide üstüne evlatda hayırsız olunca daha yıkılıyo insanAllah yardımcınız olsun kimsenin yaptığı yanına kalmaz Allah büyük size ve evlatlarınıza sağlık huzur bereket diliyorum , hayırlı geceler
Ablacım zaten zor durumdasın seni kırmak istemiyorum da 17 yıldır İsviçre gibi bir ülkede bir meslek sahibi olamadan şiddeti aldatması eksik olmayan seni sevmediğini defalarca söylemiş bir adama yapışıp 3 de çocuk yapmışsın...hadi biz burdaki imkanlar dahilinde kadınlarımıza bazen hak veriyoruz bu gibi durumlarda ama sen resmen medeniyetin göbeğinde o çocuklara Ortadoğu dramı yasatiyosun... zamanında insan gibi yol verseydin o çocuklar ne böyle sefil olurdu ne de baba nefreti gibi bir travma yaşarlardı. Ailen yüzünden bosanamamişsin anlarım ama adam seni paçasindan silkene kadar yapışacagına en azından alternatif bir yaşam kurabilirdin kendine. Yaşadığın ülkede o kadar kolay ki bunu yapmak , ister istemez soruyorum ben de? Senin hiç mi sorumluluğun yok çocuklarının üzuntusunde?Yozgat kokusu derken ? Merak ettim de.
İltica ettiğim için çalışamadım. Çalışmam yasaktı Çalışma iznim yoktu. Ayrıca cocuklara benden başka bakacak kimsem yoktu. Biz bir başınaydik burda. O da meydanı boş buldu ailemde zerre değer vermediği için bunu da biliyordu goruyordu beni sahipsiz buldu. Benim tek sucum bu ülkeye geldiğimde ilk dayak yiyince çekip gitmememdir..ve göstermiş olduğum aşırı iyi niyet ve merhamettir. Ayrıca ben onun pacasina yapismadim aksine ben ona defalarca dedim istemiyorsan çek git o gitmedi ben sinirden yapiyorum sinirden diyorum dedi. Beni iyi kandırmış. İyi niyetimi güzel kullandı. Başka sorun varsa cevapliyayim?Ablacım zaten zor durumdasın seni kırmak istemiyorum da 17 yıldır İsviçre gibi bir ülkede bir meslek sahibi olamadan şiddeti aldatması eksik olmayan seni sevmediğini defalarca söylemiş bir adama yapışıp 3 de çocuk yapmışsın...hadi biz burdaki imkanlar dahilinde kadınlarımıza bazen hak veriyoruz bu gibi durumlarda ama sen resmen medeniyetin göbeğinde o çocuklara Ortadoğu dramı yasatiyosun... zamanında insan gibi yol verseydin o çocuklar ne böyle sefil olurdu ne de baba nefreti gibi bir travma yaşarlardı. Ailen yüzünden bosanamamişsin anlarım ama adam seni paçasindan silkene kadar yapışacagına en azından alternatif bir yaşam kurabilirdin kendine. Yaşadığın ülkede o kadar kolay ki bunu yapmak , ister istemez soruyorum ben de? Senin hiç mi sorumluluğun yok çocuklarının üzuntusunde?
Çok üzüldüm. Ne sebeple iltica etmiştiniz?İltica ettiğim için çalışamadım. Çalışmam yasaktı Çalışma iznim yoktu. Ayrıca cocuklara benden başka bakacak kimsem yoktu. Biz bir başınaydik burda. O da meydanı boş buldu ailemde zerre değer vermediği için bunu da biliyordu goruyordu beni sahipsiz buldu. Benim tek sucum bu ülkeye geldiğimde ilk dayak yiyince çekip gitmememdir..ve göstermiş olduğum aşırı iyi niyet ve merhamettir. Ayrıca ben onun pacasina yapismadim aksine ben ona defalarca dedim istemiyorsan çek git o gitmedi ben sinirden yapiyorum sinirden diyorum dedi. Beni iyi kandırmış. İyi niyetimi güzel kullandı. Başka sorun varsa cevapliyayim?
Benim çocuklarım sefil değil rica ederim. Ne sefili böyle demeyin. Aslanlar gibi hepsi kafaları dik. Herseyin bilincinde olan olgun cocuklar. Ben onlari mağdur da etmiyorum. Yemiyor yediriyorum içmiyor iciriyorum giymeyip giydiriyorum.. baba tramvasini yaşatan onlarin kalbini kıran bizzat biyolojik babalarıdır. Öyle baba da olmaz olsun!
Beni sevmediğini Babam öldükten sonra ilkkez demisti. Babam ölmüş 25 gün olmus ben baba acısına düşmüşüm umurumda mı onun sevmiyorum seni demesi? Baba acısını çeken bilir.
Burda çalışmak için kendi istedi geldik.Çok üzüldüm. Ne sebeple iltica etmiştiniz?
Eşinize şaşırmadım kiNeden şaşırdınız isvicrede mi diye? Karakteri bozuk vicdansız insanlar nerede olursa olsun değişmezlermiş..İsviçre değil Antartikada olsa durum aynı olur.
Amin Allah razı olsun senden.Sizi sevmeyen bir adamla nereye kadar gidecekti zaten
Eşiniz bencil ve şımarık
Siz alttan alıp yuvam yıkılmasın diye çırpındıkça adamın totosu arşa çıkmış resmen
Ben olsam bu durumda ne çocuklarımı görüştürürüm nede kendim görüşürüm
Elbet ki döner pişman olup
Senin kadar fedakar seven bir eş bulabileceğini sanmam.
Umarım da bulamaz zaten
Başka bir kadının hayatını mahvetmez umarım
Kendi kafam demeyelim de Ailemin cahil kafası diyelim. Çünkü aile herseydir. Ama bundan sonra benim için Ailem yok. Benden uzak hepsi Allaha yakın olsun. Herkes çektiğini bilir neticedeEşinize şaşırmadım ki
Eşiniz gibi insan her medeniyetten ülkede olabilir
Onun ülkeye bağlı bi durumu yok da
Ben sizin durumunuza şaşırdım
Resmen imkanlar ülkesinde imkansızlığı yaşamışsınız
Sözde coğrafya kaderdir filan deniyordu
Ama insanın kendi kafası kendi coğrafyası demek ki
Yaşadığı yerden bağımsız
Bende onu öldü farz ediyorum zaten.Üzgünüm muhtemelen başkası vardır. Yeni heycanın tadıyla cocukları da unurmuştur. Böyle adamlara zaten çocukları takmaz kiii. Boşverin öldü farzedin gitsin
Cok haklısınız sağolunHerseyin bir zamani vardir oyle
Dusun ve her iste hayir vardir.. sen dayak yerken gitmen gerekirdi Ama iste bazrn o zamanlama yanlis
Oluyo .. simdiki
Zaman en dogru zamanmis oyle dusun.. cok
Sukur ona muhtacta degilsin.. yasin kac bilmiyorum
Ama 17 yilin gitmis.. 27 yilin mi
Gitseydi? Daha mi
Iyi olurdu? Ha cocuklari arayip
Sormuyorsa.. birak ne hali varsa gorsun cocuklar icin kotu bi durum ama..aptal degil
Cocuklar gercekleri zaten biliyolardir. Bence bundan sonraki hayatina bak birak eskiyi.. evlatlarinla
Guzel bir omrun olur belki kim bilir karsina biri cikar.. buarada eskiler hep der ya.. yastik yuzu degisir kader degismez.. dinleme onlari.. nice kadinlar var ilkinde gun yuzu gormeyip 2. De cenneti yasayan. Allah iyilerle karailastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?