Bana hep ikiyüzlü davranan bir adamdı. Sessiz alttan planci. Bir hata yapmış olsa bile hemen beni kafaya alırdı. Bende saf gibi inanırdım. Daha sonra anladım etrafımdaki oyunların. Meğer beni sırtımdan vuran vurana.Siz o kadar verici olmasaydınız yuvam yıkılmasın kafasında olmasaydınız bunlar başınıza gelmezdi. Olmuyorsa olmuyordur kabullenip en başında bitirmek gerek. Adam üç beş ay sonra geri gelirse umarım barışmazsınız. Gitti, çocukları sormuyor vs. bunları düsünmeyin çocuklar zaten farkındadır zamanı gelince çocuklarınız hesap sorar. Adam davayı açmış bu fırsatı kaçırmayın boşanın. yuva illa ki bir kocayla olmuyor.
Cocuklarim icin öfkem. Çocuklarıma bu yaptığını hazmedemiyorum. Onlar benim evladım. Ne kadar belli etmeseler güçlü dursalarda şu olanlardan dolayı kederli ve üzgünler. Yoksa böyle vefasız ve nankör bir adama takıldığımdan değil inanın. Ben kendim için değil Çocuklarıma yapılan saygısızlık için kin doluyum suanNeden gitti, nasıl aramaz, çocukları nasıl izlemez vs vs... Bunları sorgulamak yerine hastalıklı ilişkinizi unutun silin Allahaskina. Hiç anlamıyorum böyle adamlara takılı kalmayı.
Iyi halt etmiş arkasında 3 tane yaralı cocuk bırakarak. Yolları açık olmasın dilerim. Kaçmış yaaa ondan hak ediyoradam gitmek istemiş sen tutmuşsun sonrada kaçmış işte
Siz çalişmayarak evi gecindirmeyerek nasil evin erkeği oldunuz?Haklısınız bitirmeyi çok istedim çocukları bahane etmedim ben. Ama bana kimse destek olmadi inanın. Çalışmıyordum cocuklar küçüktü ekonomik durumum yoktu ailem sus otur derdi destek görmüyordum ondan dolayı cesaret edemedim. Ama artık çalışıyorum 1 yıldır ayaklarımın üzerinde duruyorum hamdolsun.
Sizin düşünceniz nedir evet bakın çocuklarını özlemiyor demişsiniz bende bunu sormak istedim.
Herkes üreyebiliyor ama herkes ebeveyn anne-baba olamıyot.Beni sevmiyor evet kabul ederim zorlada yanımda tutmam. Beni istemeyeni bende istemem zaten. Ama cocuklarini neden aramaz sormaz merak etmez? Bir babaya bunu yakıştıramadım bunu sorguluyorum canim ne yazık ki.
Ben kimseyi zorla yanımda tutmam. Tutmadım. Sadece hem yuva için yıkılmasın diye son çırpınışlarımi yaptim. Ve Bana iftira atti niçin beni dinlemiyorsun diye Bana iftira atma otur dinle beni...yine git demek için kapiyi tuttum. Ama o beni dinlemedi.
Ben kendime tabiki saygı duyuyorum
Sırtımdan yük gitti inanın. Beni sevmiyorsan kapı orda git hayatımdan çok dedim ben ama o gitmemişti. Zamanı var diyordu
Siz ciddi misiniz bu yazdıklarınızda ben şoktayım suan. Ne demek sevmiyorum demis? Bu cocuk oyuncağı mi ? Bir yuva kurulmuş severek evlenmis ne demek ben sevmiyorum gidiyorum bu kafada olacaktı madem paşam neden evlendin! 3 çocuğu ortada bırakmak gitmek ona onca emek vermiş cile cekmis kadina rest çekmek nasil bir vicdansızlıktır. Öyle baba olmaz olsun.Adam en başından demiş size ayrılalım diye. Sevmiyorum demiş ama siz olmayan yuvayı ayakta tutmaya çalışmışsınız. Onun dediği gibi zamanında medeni bir şekilde ayrılsaydınız belki böyle kaçıp gitmeyecekti ve çocukları ile iletişim olacaktı.
Allahım büyük konusmak istemiyorm da,siddet var,ilgisizlik var 17 sene neden katlanıyorsunuz yani?Selamlar
17 yıllık evliyim. yuvam yıkılmasın diye cok mücadele ettim. Evin erkegi hep ben oldum.sirtimda taşıdım onu. Yeri geldi dayak bile yedim hakaret işittim soğukluk sevgisizlik gördüm..Aileside bilirdi bunu. Oğullarının elinden birsey gelmediğini. Son 8 aydir bana karşı çok soğuktu. Çocuklarıma karşıda öyle. Benden ayrı yatıyordu yada çocuğumla uyumayı tercih ediyordu. Ben anlam veremezdim. Neden bana dokunmuyorsun neden uzaksın değiş düzel, kendine gel yazıktır derdim ben sabrediyorum derdi. Neye sabrediyorsun derdim susardı. Ben çözüme yanastikca o susuyordu. Ben seni mutlu edemedim umarım bundan sonra mutlu olursun demisti. Şok olmuştum. Neden sen beni mutlu et demistim. ? Susmustu..
Ailesine de kendi aileme de durumu izah etmeye çalıştım. Destek görmedim kimseden. Kaç defa bosanalim dedi. İki medeni insan gibi ayrılalım cocuklar var birbirimize bakacak yüzümüz olsun diyordu. Bana çoğu zamanda seni sevmiyorum artık demistir. Hemde çocukların yanında, bende istemiyorsan git dedim hayatımdan.. zamanı var gidicem derdi. Birgun bana çok kötü bir iftira atarak evi terk etti. 7 aydir da ortada yok cocuklari asla arayıp sormadı. Ne yer ne içerler özlemedi bile. Babasi demis ki ilk ayrılan benim oglummu anlasamiyorlar ilk boşanan benim oğlum mu demiş utanmadan. O karar vermiş gibi. Ve oğulları evi terk edip giderken asla birgun bile bizi arayıp sormadılar neden böyle oldu sorun nedir diye. Ne bana ne çocuklarıma asla birsey sormadılar. Ben hayatında bir kadin old. Düşünüyorum. Aksi takdirde bir baba nasil evlatlarını aramaz sormaz peşine düşmez. Evden giderken de beni özleyen merak eden evlat arar sorar ha aramıyor mu umurumda değil dedi gitti.birkez kapiya gelmisti Kapıları kitledim otur konuşalım yuvamızi yıkma dedim ama adam camdan atladi gitti. Ve bana hemen bosanma davası açmış işten de ayrılmış. Cocuklar ona çok kırgın whatsapdan engellediler ama o bir baba degil mi bu çocukları arayıp sormasi gerekmez miydi? Okullarına gidip göremez miydi. Kapiya dayanıp evlatlarım diyemez miydi.
Hamdolsun artık çalışıyorum kendime ve çocuklarıma bakabiliyorum 7 aydir ona tek bir an bile muhtaç etmedi Allah.. Etmesinde dilerim. Ne ona ne aileme nede kimseye..
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Bir koca beni sevmese bile bir Baba çocuklarını neden sormaz aramaz..
Namusuma iftira atti. Bosanma dilekcesinde de bundan bahsetmis utanmadan 3 çocuğunun annesine. Ama sonra ne oldu ben onun attığı iftirayi ortaya sermek için "dilekçesini degistirsin bosanirim" deyince hemen Okey ifademi geri çekerim dedi utanmadan. Madem ben namussuzdum neden ifadeni geri çekmeye çalıştın. Madem ben iffetsiz ahlaksiz kadınım neden 3 çocuğu benimle bırakıp gittin. Ve asla da sormadın? Hani ben namussuz kadinim ya insan çocuklarını namussuz kadina bırakır gider mi ?? Derler adama..nasıl bir iftira attı size ? ne ile suçladı ?
Neden şoktasınız ki? sevgi bitebilir ki adam sizi zaten sevmemiş. Seven insan sevdiğine kıyamaz ama maşallah siz 17 yıl hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüğünüz halde boşanmayı aklınızdan bile geçirmemişsiniz. adam gidince de "ben yuvam için uğraştım didindim ama o gitti" diyorsunuz da siz zamanında ayrılsaydınız bunların hiç birini yaşamazdınız.Siz ciddi misiniz bu yazdıklarınızda ben şoktayım suan. Ne demek sevmiyorum demis? Bu cocuk oyuncağı mi ? Bir yuva kurulmuş severek evlenmis ne demek ben sevmiyorum gidiyorum bu kafada olacaktı madem paşam neden evlendin! 3 çocuğu ortada bırakmak gitmek ona onca emek vermiş cile cekmis kadina rest çekmek nasil bir vicdansızlıktır. Öyle baba olmaz olsun.
Benim aptallığım.. 17 sene katlanmak benim suçum benim hatam. Ailem varda yoktu inanın o kadar gitmeye kalktim ki, kaç kez evden gittim çocukları alıp ama her defasında annemle ikisi bir olup beni eve geri döndürduler. Annemi arayıp lütfen evden gitti sen konus derdi annemde beni arayıp eve git sütümü helal etmem derdi. Benim ağzıma ettiler hepsi.! Ama artık bittiAllahım büyük konusmak istemiyorm da,siddet var,ilgisizlik var 17 sene neden katlanıyorsunuz yani?
Bide adam evi terk ediyor,yuvamızı yıkma diyorsunuz.
Ortada bi yuva mı varmıs?Adam camdan atlıyor bu ne ya .
Cocuk sahibi olan herkes ana baba olamadıgı icin,cocuklarını aramıyor.
Bunu kabul edip yolunuza devam edin.
Canim ben kaç kez gitmeye çalıştım. Kaç kez bosanicam dedim ama o cahil ailem bana engel oldu sus otur seni evlatliktan red ederiz ne bosanmasi dediler. Yanımda olmadılar inan. Ben evden gidince de bu herif annemi arar aracı yapardı beni eve döndürmek için. Ben gitmeyi bosanmayi çok kez denedim.Neden şoktasınız ki? sevgi bitebilir ki adam sizi zaten sevmemiş. Seven insan sevdiğine kıyamaz ama maşallah siz 17 yıl hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüğünüz halde boşanmayı aklınızdan bile geçirmemişsiniz. adam gidince de "ben yuvam için uğraştım didindim ama o gitti" diyorsunuz da siz zamanında ayrılsaydınız bunların hiç birini yaşamazdınız.
Cok iyi dediniz.Bence bu adamin umrunda degil cocuklar. Esine böyle davranan bir adamin normal iliskiler kuracak yapida oldugunu düsünmüyorum. Kayinpederinize de kizmayin. Siz dayak yerken susanlar bi zahmet konusmasinlar artik. Arti ogullari da onlarin eseri unutmamak lazim
Herkes üreyebiliyor ama herkes ebeveyn anne-baba olamıyot.
Ex eşiniz olacak şahısta, beden olarak bir yetişkin olmuş ve sadece üremiş ama zihnen ve ruhen gelişmemiş, insani ahlak ve erdemleri gelişmemiş, babalık yapma yetisi, içgüdüsü oluşmamış.
Daha fazla ürememeleri açısından Kadın- Erkek bu türler kısırlaştırılmalı.
Evdeki her tür kırık dökük kablo ne varsa ben yapardım. Cocuklara biri bisey dese arkalarında ben dururdum.Siz çalişmayarak evi gecindirmeyerek nasil evin erkeği oldunuz?
Sanki sizde eşinizi yetemezliğiyle vurmuşsunuz gibi .Belki yanliş içimden sanki sizde onu ezmişsiniz .
Yoksa ne demek aileside biliyordu oğullarinin birşey halledemediğini?
Calişmiyormuydu?Neydi bu adamin beceremediği?
Eşiniz ağir bir depresyona girmiş özgüvensizlikten dolayi.Bakmiş zaten işe yaramiyor ve sorunu çözemiyor
kacmiş.
Elbette çocuklara yazik olmuş ,
keske omlarin kalbini güvenini kirmasaydi.
Çocuklar kac yaşinda ?pnlar babalarini arasalar?
Eşinizde bunu ima etmiş,sanki oda kendini sevgisiz hisetmiş.
Olaylara hep bir taraftan bakmiyalim .
Benim eşimin babasida zamaninda böyle yapmiş hemende arkasinda 4 çocuk birakarak.
Beni döven eziyet eden adamla evli kalmaya zorlayan aileyi de silerdim. Bazıları için gerçekten boşanmak çok zor ama benim için değil çünkü bunları yaşarsan boşanırsın . Sevgi biterse ayrılırsın, aldatılırsan , fiziksel ve psikolojik şiddet görürsen ayrılırsın. Kimse bana yuvanı kurtar diyemez dediği an o da hayatımdan çıkar. Siz evladınızın sizin durumuzda olduğunu bilseniz onu o evde bir dk bırakır mısınız. çeker alırsınız. herkes anne baba olamıyor malesef.Canim ben kaç kez gitmeye çalıştım. Kaç kez bosanicam dedim ama o cahil ailem bana engel oldu sus otur seni evlatliktan red ederiz ne bosanmasi dediler. Yanımda olmadılar inan. Ben evden gidince de bu herif annemi arar aracı yapardı beni eve döndürmek için. Ben gitmeyi bosanmayi çok kez denedim.
Cok sukur son 8 aydir işim var çalışıyorum hamdolsun. Temizlik yapıyorum alnımın teriyle. Helal hoş olsun yavrularima bakiyorum. Evet o ne koca nede baba .. hevesi kaçmış hayattan yorulmuş faturalardan kaçmış biz ona yük gelmişiz...kendi böyle derdiŞükür işiniz gücünüz var imiş. Onlara bakarsınız. Çocuklarınız için uzman desteği alın bence. Eşiniz olacak kişinin kocalık da babalık da yapasi yokmuş maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?