7 aydir ortada yok..

Bana hep ikiyüzlü davranan bir adamdı. Sessiz alttan planci. Bir hata yapmış olsa bile hemen beni kafaya alırdı. Bende saf gibi inanırdım. Daha sonra anladım etrafımdaki oyunların. Meğer beni sırtımdan vuran vurana.
Cocuklar herseyin farkında ve biz olmamız gereken kişinin yani senin arkandayız dediler. Bizi arayıp sormayan merak bile etmeyen babaya baba demeyiz diyorlar. Onu da bırakın affetmeyi barışmayi yüzünü bile görmeyi nasip etmesin Allah..

Neden gitti, nasıl aramaz, çocukları nasıl izlemez vs vs... Bunları sorgulamak yerine hastalıklı ilişkinizi unutun silin Allahaskina. Hiç anlamıyorum böyle adamlara takılı kalmayı.
Cocuklarim icin öfkem. Çocuklarıma bu yaptığını hazmedemiyorum. Onlar benim evladım. Ne kadar belli etmeseler güçlü dursalarda şu olanlardan dolayı kederli ve üzgünler. Yoksa böyle vefasız ve nankör bir adama takıldığımdan değil inanın. Ben kendim için değil Çocuklarıma yapılan saygısızlık için kin doluyum suan

Siz çalişmayarak evi gecindirmeyerek nasil evin erkeği oldunuz?
Sanki sizde eşinizi yetemezliğiyle vurmuşsunuz gibi .Belki yanliş içimden sanki sizde onu ezmişsiniz .
Yoksa ne demek aileside biliyordu oğullarinin birşey halledemediğini?
Calişmiyormuydu?Neydi bu adamin beceremediği?

Eşiniz ağir bir depresyona girmiş özgüvensizlikten dolayi.Bakmiş zaten işe yaramiyor ve sorunu çözemiyor
kacmiş.
Elbette çocuklara yazik olmuş ,
keske omlarin kalbini güvenini kirmasaydi.
Çocuklar kac yaşinda ?pnlar babalarini arasalar?
Eşinizde bunu ima etmiş,sanki oda kendini sevgisiz hisetmiş.
Olaylara hep bir taraftan bakmiyalim .
Benim eşimin babasida zamaninda böyle yapmiş hemende arkasinda 4 çocuk birakarak.

Beni sevmiyor evet kabul ederim zorlada yanımda tutmam. Beni istemeyeni bende istemem zaten. Ama cocuklarini neden aramaz sormaz merak etmez? Bir babaya bunu yakıştıramadım bunu sorguluyorum canim ne yazık ki.
Herkes üreyebiliyor ama herkes ebeveyn anne-baba olamıyot.
Ex eşiniz olacak şahısta, beden olarak bir yetişkin olmuş ve sadece üremiş ama zihnen ve ruhen gelişmemiş, insani ahlak ve erdemleri gelişmemiş, babalık yapma yetisi, içgüdüsü oluşmamış.
Daha fazla ürememeleri açısından Kadın- Erkek bu türler kısırlaştırılmalı.

nasıl bir iftira attı size ? ne ile suçladı ?

Siz ciddi misiniz bu yazdıklarınızda ben şoktayım suan. Ne demek sevmiyorum demis? Bu cocuk oyuncağı mi ? Bir yuva kurulmuş severek evlenmis ne demek ben sevmiyorum gidiyorum bu kafada olacaktı madem paşam neden evlendin! 3 çocuğu ortada bırakmak gitmek ona onca emek vermiş cile cekmis kadina rest çekmek nasil bir vicdansızlıktır. Öyle baba olmaz olsun.

Allahım büyük konusmak istemiyorm da,siddet var,ilgisizlik var 17 sene neden katlanıyorsunuz yani?
Bide adam evi terk ediyor,yuvamızı yıkma diyorsunuz.
Ortada bi yuva mı varmıs?Adam camdan atlıyor bu ne ya .
Cocuk sahibi olan herkes ana baba olamadıgı icin,cocuklarını aramıyor.
Bunu kabul edip yolunuza devam edin.

nasıl bir iftira attı size ? ne ile suçladı ?
Namusuma iftira atti. Bosanma dilekcesinde de bundan bahsetmis utanmadan 3 çocuğunun annesine. Ama sonra ne oldu ben onun attığı iftirayi ortaya sermek için "dilekçesini degistirsin bosanirim" deyince hemen Okey ifademi geri çekerim dedi utanmadan. Madem ben namussuzdum neden ifadeni geri çekmeye çalıştın. Madem ben iffetsiz ahlaksiz kadınım neden 3 çocuğu benimle bırakıp gittin. Ve asla da sormadın? Hani ben namussuz kadinim ya insan çocuklarını namussuz kadina bırakır gider mi ?? Derler adama..

Neden şoktasınız ki? sevgi bitebilir ki adam sizi zaten sevmemiş. Seven insan sevdiğine kıyamaz ama maşallah siz 17 yıl hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüğünüz halde boşanmayı aklınızdan bile geçirmemişsiniz. adam gidince de "ben yuvam için uğraştım didindim ama o gitti" diyorsunuz da siz zamanında ayrılsaydınız bunların hiç birini yaşamazdınız.

Benim aptallığım.. 17 sene katlanmak benim suçum benim hatam. Ailem varda yoktu inanın o kadar gitmeye kalktim ki, kaç kez evden gittim çocukları alıp ama her defasında annemle ikisi bir olup beni eve geri döndürduler. Annemi arayıp lütfen evden gitti sen konus derdi annemde beni arayıp eve git sütümü helal etmem derdi. Benim ağzıma ettiler hepsi.! Ama artık bitti

Kendimi kimseye ezdirmem son 7 aydir herkesi sildim hayatımdan ve en ufak bir bilgi vermek söyle dursun adlarını bile anmiyorum kimsenin. Benden uzak Allaha yakın olsun herkes

Canim ben kaç kez gitmeye çalıştım. Kaç kez bosanicam dedim ama o cahil ailem bana engel oldu sus otur seni evlatliktan red ederiz ne bosanmasi dediler. Yanımda olmadılar inan. Ben evden gidince de bu herif annemi arar aracı yapardı beni eve döndürmek için. Ben gitmeyi bosanmayi çok kez denedim.

Cok iyi dediniz.
Ben dayak yerken susanlar artık konuşamaz onlara söz hakkı vermiyorum, ailemde annemde dahildir buna. Yüreğimi beynimi okudunuz resmen.. Evet çocuklar beni özlerse arar sorar heee aramiyorlar mi umurumda değil dedi giderken. Gamsız bencil insan. Kayinpeder denen ahlaksiz da ektiklerini bicecek onunda 2 kızı var bunu unuttu. Eden bulsun dilerim

Şükür işiniz gücünüz var imiş. Onlara bakarsınız. Çocuklarınız için uzman desteği alın bence. Eşiniz olacak kişinin kocalık da babalık da yapasi yokmuş maalesef.

Evdeki her tür kırık dökük kablo ne varsa ben yapardım. Cocuklara biri bisey dese arkalarında ben dururdum.
Bana onun ailesinden veya benim ailemden çevremden biri yanlış laf etse o susardi beni korumazdi ben kendimi korumak zorunda kalırdım.
O sadece ise gider gelirdi sabit .. çalıştığı yerde ileriye çıkmayı düşünmezdi. Üretmek aynı yerde kalmamak için azimli değildi. Hep memur gibi işe gidip gelir bu kadar.. bak burda işimizi yapamıyoruz yukselemiyoruz hep aynı yerde sayıyoruz gel başka yerlere gidelim derdim korkardı gitmezdi... yahu gel çıkalım bu mevkiden ikimizde çalışırız derdim yanasmazdi..babasi bile bana bikez dedi o araba almaktan ne anlar sen onun önünde dur diye.. ben şok olmuştum

Annesi bile demisti bu benim oğlumun kafa çalışmıyor aynı ben. Elinden bisey gelmez o anca ise gider gelir bitti..

Cocuklarima yazik etti onlarin kalbini paramparça etti
Ettiğini bulur

Beni döven eziyet eden adamla evli kalmaya zorlayan aileyi de silerdim. Bazıları için gerçekten boşanmak çok zor ama benim için değil çünkü bunları yaşarsan boşanırsın . Sevgi biterse ayrılırsın, aldatılırsan , fiziksel ve psikolojik şiddet görürsen ayrılırsın. Kimse bana yuvanı kurtar diyemez dediği an o da hayatımdan çıkar. Siz evladınızın sizin durumuzda olduğunu bilseniz onu o evde bir dk bırakır mısınız. çeker alırsınız. herkes anne baba olamıyor malesef.
Artık olmuş bitmiş siz o adamı tamamen hayatınızdan çıkarıp yolunuza bakın artık. Adam sadece sizden ayrılmamış çocuklarından da ayrılmış. O yüzden siz o adamı tamamen hayatınızdan çıkarıp yolunuza bakın artık.

Şükür işiniz gücünüz var imiş. Onlara bakarsınız. Çocuklarınız için uzman desteği alın bence. Eşiniz olacak kişinin kocalık da babalık da yapasi yokmuş maalesef.
Cok sukur son 8 aydir işim var çalışıyorum hamdolsun. Temizlik yapıyorum alnımın teriyle. Helal hoş olsun yavrularima bakiyorum. Evet o ne koca nede baba .. hevesi kaçmış hayattan yorulmuş faturalardan kaçmış biz ona yük gelmişiz...kendi böyle derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…