7 aydir ortada yok..

İnsanlara zorla kendini sevdiremezsin. Adam artık sevmiyorum ayrılalım demiş. Zorla evde tutamazsiniz ki. Çocukları konusunda haklısınız böyle babalık olmaz ama hiç kimse sevmediği biriyle evli kalmak zorunda değil.

Canim
Yani adam kaçmış resmen o kadar bunalmış ki kaçmış gibi, siizi anlıyorum evlilik sorumluluk vs bazılarına ağır geliyor ama siz de rest çekmeliydiniz adama iyice tutunmuşsunuz lütfen gitme
Ben tutunmadim lütfen gitme diye. Gitme konuşalım dememin sebebi bana attığı iftirayı açıklamaya çalışmak. Ama dinlemedi. Bahane arıyormuş. Diğer sayfalarda açıkladım
Aynen öyle sorumluluk evlilik ona ağır geldi. Zaten konuşmalarında ara ara derdi bekar hayatını özlüyor insan diye.

Sevmesin zaten. Ben yuzune kaç kez dedim sevmiyorsan git diye. Neden gitmedi ? Zamanini bekliyorum dedi. Bizi arkamızdan vurdu delikanli gibi gitseydi. Üçkağıtçılık kurnazlık ile gitmeseydi. Utanç duyuyoruz ondan. Sevmiyorsa gitsin başkasına..Beni sevmeyeni ve istemeyeni, sevmeyecek istemeyecek kadar gururlu insanımdır.

Yuvayı yıkmak daha zor, konfor alanından ayrılmak, tek başına hayat ile mücadele etmek daha zor. Hele bu coğrafyada aman evlenmeden sevişmeyesin diye bir yaşa kadar fanusun içine konulduysan zaten yalnızlık, erkeksiz yaşamak en zor şey oluyor. Sinek kadar da olsa erkek gölgesi kıymetli oluyor malesef bu toplumda, kadın için yuvayı yıkmak gerçekten zor bu sebeplerden. Kusura bakmayın, biraz kolaya kaçmak oluyor sizinki. Yargılamak için demiyorum, sizi anlıyorum. Ama bilin ki 17 yıl ittir kaktır bir evlilik sürdürerek dünyanın en zor işini başarmadınız.

Ben sizinle aynı fikirdeyim zaten. Ama sizin bu dediklerinizi düşünen ailem olduğu için beni bu evlilikte mağdur ettiler. Bilhassa annem. Ben sözümü geçiremedim lafımı anlatamadım. Hep kocan cok iyi sus otur denildi. Onlara göre o melekti. Gördüler meleği. Dayak yerdim susarlardi. Kocandir ne olacak bir yumruktan derlerdi çok konuşma sende dövmesin derlerdi. Bu cahil toplumun cahil ailenin kurbanı oldum. Küçüktüm o zamanlar işsizdim cocuklar Küçüktü. Katlanmak zorunda bırakıldım. Bende çocuklarıma sarıldım yaralarimi sarmak için. Bosanmak kötü bisey diye dikte edenler vardı çevremde etkilendim belkide. Direndim didindim ama nafile. Hayırlısı buymuş. Hersey vaktine esirdir. Zamanı bu zamanmış demek ki..

Yine de yuva yıkmayı kendimde doğru bulmazdım. Cocuklar etkilenir küçükken ayrilmalarda diye psikologların lafından etkilendim. Düzeltelim diye çabaladim cok konuştum sesim kısılana kadar ama anladim ki tek kişinin çabasıyla bina ayakta tutulmuyor. Ezilen yorulan kırılan harcanan ben oldum.

Zaten benim takıldığım nokta, içine sürüklendiğiniz hayatı sanki kendiniz seçmişsiniz gibi '' Yuvamı kurtardım, yuvam için katlandım, mücadele ettim. '' diye kendinize avuntu yapmanızdı. Ben yaptıklarınızı yadırgamıyorum, insan zaten kolayı seçmeye hep meyillidir. '' Bu yaşadıklarım, ailem ve hizmetçisi gidince telaşa düşen yetersiz kocam yüzünden. '' deyin. Öfkeniz doğru yere yönlensin. O zaman kalıcı çözümlerin yolu açılır.

isviçre gibi yerde yaşıyorsunuz.çalışın adamı da unutun.tek boşanan kadın siz değilsiniz
Ben boşaniyorum diye kötüyüm ağlıyorum beterim dediğimi hatırlamıyorum konunun başından beri. Dimdik ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum aksine. Beni istemeyeni de sevmeyeni de düşünecek kadar aptal değilim. Diye diye defalarca da yazdım
Sağolun.

Son düzenleme:
Haklısınız. Bu yaşadıklarım ailem ve hizmetçisi gidince telaşa düşen yetersiz ve beceriksiz koca ve Baba olmayı becerememiş kişi yüzünden diyelim. Teşekkür ederim fikriniz için Sağolun

Bu adam sizden boşanma kararı almamış olsa siz bu şekilde yaşar asla bosanmazdiniz. Hiç mutlu olmamissiniz belli ki, şiddet de olmuş. Yani anlam veremiyorum en nihayetinde terk edilmeyi mi beklediniz. Bırak kocaligi babalık bile yapmayan adamdan ne hayır gelir. Düşünmeyin önünüze bakın.

Allah sizin yüzünüzü çocuklarınızdan güldürsün inşallah, ne yapın edin başlarında olup okutun. Bu günlerde sizi arayıp sormayan kimseye de bidaa dönüp bakmayın. Vicdansız adam çocuk aranmaz mı suçu günahı ne, silin tamamen

Amin Allah razı olsun inşallah..
Vicdan yokmuş demek ki..
Zor günlerimde yanımda olmayanları sildim attim hayatımdan zaten. Teşekkür ederim.

Önüme bakiyorum zaten.
Kendi kaybetti.

İçinize şüphe düşürmek istemem ama sağ olduğundan emin misiniz?
7 ay haber almadan şüphe etmediniz mi?
Konu komşu, ailesi vs hakkında hiçbir şey bilmiyor mu?

İçinize şüphe düşürmek istemem ama sağ olduğundan emin misiniz?
7 ay haber almadan şüphe etmediniz mi?
Konu komşu, ailesi vs hakkında hiçbir şey bilmiyor mu?
Kimse bizimle irtibatta değil tabi bizde. Ogullari evden gittiğinden beri bizimle muhatap dahi olmadılar. Yok canim yaşıyor turp gibidir. Geçen 31 temmuz da 3 cocuk icin ilk nafaka parasını yatırmış hesabıma. Nafaka da nafaka olsa..Onuda iade edicem ödemesin zahmet olmasın. Sadakaya ihtiyacı yok çocuklarımın.. yaşıyor olmasa onun hesabından nafaka yatmazdi sanırım dimi ?

Elbette öyle.
Hiç haber almayıp bilgi akışı olmayınca ister istemez aklıma geldi ama hesap olayı tamamdır, şüphe kalktı.
Davanız görüldü mü ben tam anlamadım, nafaka adı altında aslında nafaka olmayan para mı yollamış adam size?

Haklısınız sizde doğru insan şaşıp kalıyor dimi?
Mahkemeye çıkmaya gerek bile gormedi avukatım. Çünkü bosanma davası açan kişinin beyanı önemliymis istemiyor mu boşanmak mi istiyor bitti. Mahkeme olsa da olan parana olur sonuç hakim boşar zaten dedi. Nafaka yollamis da kendini az çalışıyor göstermiş büyük ihtimal ondan sebep de nafaka az verildi. 3 cocuk icin toplamı çerez parası diyim size.

Kolay değil senelerin emeği var tabi insan üzülüyo zoruna gidiyo bunlarını hakettim diyo ama buda sizin imtihanınızmış Allah evlatlarınızdan güldürsün yüzünüzü inşAllah bide üstüne evlatda hayırsız olunca daha yıkılıyo insan Allah yardımcınız olsun kimsenin yaptığı yanına kalmaz Allah büyük size ve evlatlarınıza sağlık huzur bereket diliyorum , hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…