- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tutunmadim lütfen gitme diye. Gitme konuşalım dememin sebebi bana attığı iftirayı açıklamaya çalışmak. Ama dinlemedi. Bahane arıyormuş. Diğer sayfalarda açıkladımYani adam kaçmış resmen o kadar bunalmış ki kaçmış gibi, siizi anlıyorum evlilik sorumluluk vs bazılarına ağır geliyor ama siz de rest çekmeliydiniz adama iyice tutunmuşsunuz lütfen gitme
Sevmesin zaten. Ben yuzune kaç kez dedim sevmiyorsan git diye. Neden gitmedi ? Zamanini bekliyorum dedi. Bizi arkamızdan vurdu delikanli gibi gitseydi. Üçkağıtçılık kurnazlık ile gitmeseydi. Utanç duyuyoruz ondan. Sevmiyorsa gitsin başkasına..Beni sevmeyeni ve istemeyeni, sevmeyecek istemeyecek kadar gururlu insanımdır.İnsanlara zorla kendini sevdiremezsin. Adam artık sevmiyorum ayrılalım demiş. Zorla evde tutamazsiniz ki. Çocukları konusunda haklısınız böyle babalık olmaz ama hiç kimse sevmediği biriyle evli kalmak zorunda değil.
Yuvayı yıkmak daha zor, konfor alanından ayrılmak, tek başına hayat ile mücadele etmek daha zor. Hele bu coğrafyada aman evlenmeden sevişmeyesin diye bir yaşa kadar fanusun içine konulduysan zaten yalnızlık, erkeksiz yaşamak en zor şey oluyor. Sinek kadar da olsa erkek gölgesi kıymetli oluyor malesef bu toplumda, kadın için yuvayı yıkmak gerçekten zor bu sebeplerden. Kusura bakmayın, biraz kolaya kaçmak oluyor sizinki. Yargılamak için demiyorum, sizi anlıyorum. Ama bilin ki 17 yıl ittir kaktır bir evlilik sürdürerek dünyanın en zor işini başarmadınız.Benim vicdanım rahat mı rahat. Yuvasini yıkan düşünsün. Bu çocukların vebali ve benim emeklerim sorulur elbet. İlahi adalet diye birsey var. Yuvayı yıkmak kolaydır önemli olan mücadele edip sorunları çözüp yikmamaktir ben cok mücadele ettim olmadı diyelim. Evet bende çok kez gittim dayak olaylarında boşanmak istedim ama engel oldular malesef. Hatta gel doktora terapiste bile gidelim dedim ben iyiyim dedi.. Gidesi varmış paşanın gitti. Yolu Layığına açık olsun dilerim!
Ben sizinle aynı fikirdeyim zaten. Ama sizin bu dediklerinizi düşünen ailem olduğu için beni bu evlilikte mağdur ettiler. Bilhassa annem. Ben sözümü geçiremedim lafımı anlatamadım. Hep kocan cok iyi sus otur denildi. Onlara göre o melekti. Gördüler meleği. Dayak yerdim susarlardi. Kocandir ne olacak bir yumruktan derlerdi çok konuşma sende dövmesin derlerdi. Bu cahil toplumun cahil ailenin kurbanı oldum. Küçüktüm o zamanlar işsizdim cocuklar Küçüktü. Katlanmak zorunda bırakıldım. Bende çocuklarıma sarıldım yaralarimi sarmak için. Bosanmak kötü bisey diye dikte edenler vardı çevremde etkilendim belkide. Direndim didindim ama nafile. Hayırlısı buymuş. Hersey vaktine esirdir. Zamanı bu zamanmış demek ki..Yuvayı yıkmak daha zor, konfor alanından ayrılmak, tek başına hayat ile mücadele etmek daha zor. Hele bu coğrafyada aman evlenmeden sevişmeyesin diye bir yaşa kadar fanusun içine konulduysan zaten yalnızlık, erkeksiz yaşamak en zor şey oluyor. Sinek kadar da olsa erkek gölgesi kıymetli oluyor malesef bu toplumda, kadın için yuvayı yıkmak gerçekten zor bu sebeplerden. Kusura bakmayın, biraz kolaya kaçmak oluyor sizinki. Yargılamak için demiyorum, sizi anlıyorum. Ama bilin ki 17 yıl ittir kaktır bir evlilik sürdürerek dünyanın en zor işini başarmadınız.
Zaten benim takıldığım nokta, içine sürüklendiğiniz hayatı sanki kendiniz seçmişsiniz gibi '' Yuvamı kurtardım, yuvam için katlandım, mücadele ettim. '' diye kendinize avuntu yapmanızdı. Ben yaptıklarınızı yadırgamıyorum, insan zaten kolayı seçmeye hep meyillidir. '' Bu yaşadıklarım, ailem ve hizmetçisi gidince telaşa düşen yetersiz kocam yüzünden. '' deyin. Öfkeniz doğru yere yönlensin. O zaman kalıcı çözümlerin yolu açılır.Ben sizinle aynı fikirdeyim zaten. Ama sizin bu dediklerinizi düşünen ailem olduğu için beni bu evlilikte mağdur ettiler. Bilhassa annem. Ben sözümü geçiremedim lafımı anlatamadım. Hep kocan cok iyi sus otur denildi. Onlara göre o melekti. Gördüler meleği. Dayak yerdim susarlardi. Kocandir ne olacak bir yumruktan derlerdi çok konuşma sende dövmesin derlerdi. Bu cahil toplumun cahil ailenin kurbanı oldum. Küçüktüm o zamanlar işsizdim cocuklar Küçüktü. Katlanmak zorunda bırakıldım. Bende çocuklarıma sarıldım yaralarimi sarmak için. Direndim didindim ama nafile. Hayırlısı buymuş. Hersey vaktine esirdir. Zamanı bu zamanmış demek ki..
isviçre gibi yerde yaşıyorsunuz.çalışın adamı da unutun.tek boşanan kadın siz değilsinizIyi halt etmiş arkasında 3 tane yaralı cocuk bırakarak. Yolları açık olmasın dilerim. Kaçmış yaaa ondan hak ediyor
Ben boşaniyorum diye kötüyüm ağlıyorum beterim dediğimi hatırlamıyorum konunun başından beri. Dimdik ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum aksine. Beni istemeyeni de sevmeyeni de düşünecek kadar aptal değilim. Diye diye defalarca da yazdımisviçre gibi yerde yaşıyorsunuz.çalışın adamı da unutun.tek boşanan kadın siz değilsiniz
Haklısınız. Bu yaşadıklarım ailem ve hizmetçisi gidince telaşa düşen yetersiz ve beceriksiz koca ve Baba olmayı becerememiş kişi yüzünden diyelim. Teşekkür ederim fikriniz için SağolunZaten benim takıldığım nokta, içine sürüklendiğiniz hayatı sanki kendiniz seçmişsiniz gibi '' Yuvamı kurtardım, yuvam için katlandım, mücadele ettim. '' diye kendinize avuntu yapmanızdı. Ben yaptıklarınızı yadırgamıyorum, insan zaten kolayı seçmeye hep meyillidir. '' Bu yaşadıklarım, ailem ve hizmetçisi gidince telaşa düşen yetersiz kocam yüzünden. '' deyin. Öfkeniz doğru yere yönlensin. O zaman kalıcı çözümlerin yolu açılır.
Bütün bunlar isviçre de mi geçmiş?isviçre gibi yerde yaşıyorsunuz.çalışın adamı da unutun.tek boşanan kadın siz değilsiniz
Amin Allah razı olsun inşallah..Allah sizin yüzünüzü çocuklarınızdan güldürsün inşallah, ne yapın edin başlarında olup okutun. Bu günlerde sizi arayıp sormayan kimseye de bidaa dönüp bakmayın. Vicdansız adam çocuk aranmaz mı suçu günahı ne, silin tamamen
Önüme bakiyorum zaten.Bu adam sizden boşanma kararı almamış olsa siz bu şekilde yaşar asla bosanmazdiniz. Hiç mutlu olmamissiniz belli ki, şiddet de olmuş. Yani anlam veremiyorum en nihayetinde terk edilmeyi mi beklediniz. Bırak kocaligi babalık bile yapmayan adamdan ne hayır gelir. Düşünmeyin önünüze bakın.
Neden şaşırdınız isvicrede mi diye? Karakteri bozuk vicdansız insanlar nerede olursa olsun değişmezlermiş..İsviçre değil Antartikada olsa durum aynı olur.Bütün bunlar isviçre de mi geçmiş?![]()
İçinize şüphe düşürmek istemem ama sağ olduğundan emin misiniz?Evet boşanmak kelimesini sürekli konuşan oydu. Birkez daha bunu yapmaya kalkmıştı Babam öldükten sonra. Evi terk etmeye kalkti sonra pişman oldu ilk orda dedi bana seni sevmiyorum diye. Düşünün babam ölmüş ve ben neler duyuyordum. Sonra vazgeçti gitmedi iyiki gitmemisim dedi ne yapıyordum ben dedi. Ailesi de arkasindaydi boşanmak için babasi beni o dönem aradi "oğlum seni istemiyor zorla mi defol git çocuklarınla" demisti. Simdide arkasinda ailesi var. Hepsine yaziklar olsun. Cocuklarim biletini çoktan kesti. Gecmis olsun.
Hayir kesinlikle bir haber almadık.
Kimse bizimle irtibatta değil tabi bizde. Ogullari evden gittiğinden beri bizimle muhatap dahi olmadılar. Yok canim yaşıyor turp gibidir. Geçen 31 temmuz da 3 cocuk icin ilk nafaka parasını yatırmış hesabıma. Nafaka da nafaka olsa..Onuda iade edicem ödemesin zahmet olmasın. Sadakaya ihtiyacı yok çocuklarımın.. yaşıyor olmasa onun hesabından nafaka yatmazdi sanırım dimi ?İçinize şüphe düşürmek istemem ama sağ olduğundan emin misiniz?
7 ay haber almadan şüphe etmediniz mi?
Konu komşu, ailesi vs hakkında hiçbir şey bilmiyor mu?
Elbette öyle.Kimse bizimle irtibatta değil tabi bizde. Ogullari evden gittiğinden beri bizimle muhatap dahi olmadılar. Yok canim yaşıyor turp gibidir. Geçen 31 temmuz da 3 cocuk icin ilk nafaka parasını yatırmış hesabıma. Nafaka da nafaka olsa..Onuda iade edicem ödemesin zahmet olmasın. Sadakaya ihtiyacı yok çocuklarımın.. yaşıyor olmasa onun hesabından nafaka yatmazdi sanırım dimi ?
Haklısınız sizde doğru insan şaşıp kalıyor dimi?Elbette öyle.
Hiç haber almayıp bilgi akışı olmayınca ister istemez aklıma geldi ama hesap olayı tamamdır, şüphe kalktı.
Davanız görüldü mü ben tam anlamadım, nafaka adı altında aslında nafaka olmayan para mı yollamış adam size?
Sen de Yozgat kokusu aldın di mi?Bütün bunlar isviçre de mi geçmiş?![]()