- 10 Ağustos 2009
- 26.181
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi mutluluk06
-
erkeğin ailesi bi şey yapmamış ki. Yapan konuyu acan bayan . Hem gitmemiş hastayım diye muhtemelen çocuğuda göndermek istemedi eşi zorla götürdü. Sonrada bi adımlık yere 3 kere aramış . Ne kadar hastasın inemiyorsun bi adımlık yere. Herşeyi kayınvaliideler yapıyor zaten. Gelinler olarak bizlerin hiç suçu yok. Birazcık hoşgörü birazcık güleryüz yeter. Herşey karşılıklı .
erkeğin ailesi bi şey yapmamış ki. Yapan konuyu acan bayan . Hem gitmemiş hastayım diye muhtemelen çocuğuda göndermek istemedi eşi zorla götürdü. Sonrada bi adımlık yere 3 kere aramış . Ne kadar hastasın inemiyorsun bi adımlık yere. Herşeyi kayınvaliideler yapıyor zaten. Gelinler olarak bizlerin hiç suçu yok. Birazcık hoşgörü birazcık güleryüz yeter. Herşey karşılıklı .
evet canım dediğin gibi kafa dinliyorum suan,ama eşimin ararsa oradan taşınmadan gelmem diyecegim
çok şükür diyodum artık eşimle sorunum yok,bu defa onlar yüzünden başladı,çok haklıysın bende çok sinirlendim ama eşimi çok seviyorum gurur yapar artık aramaz.aramak istesede kaynanam izin vermez
aramasını mı bekliyorsun anlamadım
aramasın yaa
sende aramaa
biraz gurur
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar
Valla ben de böyle düşünüyorum ama kadınlarımız bi garip.Kendilerine her türlü eziyeti yapan,(fiziksel ve psikolojik şiddet de dahil) evden postalayan adamları hala sevdiklerini söylüyorlar.Stockholm sendromu mu var hepinizde anlamıyorumki..
Dikkatimi çeken başka bir nokta da şu;sorun yaşayan çoğu kadınımız kayınvalidesiyle altlı-üstlü oturmakta.
Baştan kabul etmeyin şu saçmalığı Allah aşkına!!
Bu nasıl bir kabile hayatı yaşama arzusudur anlamıyorum..
Maddi manevi anasının babasının desteği olmadan evini geçindiremeyecek adamdan da koca olmaz zaten kafanıza sokun şunu yahu!!
Ben k.vlerle 4 yıl altlı üstlü oturdum ve hatta ailemden ayrı bir şehre gelin gittim. Evlenmeden önce eşimle bu konu yüzünden çok kavga ettik, kaldıramayacağımı, yapamayacağımı söyledim. Hatta 1-2 kere bu nedenle ayrıldık, ama kısmet bazı şeyler, ayrı kalamadık.
Ben son gelinim benden önceki 2 gelin halen k.vlerle aynı apartmanda oturuyorlar. Onlar otururken benim o şehirde başka bir evde oturmam imkansızı başarmak olurdu zaten.
Eşim nihayetinde bana en kısa sürede ailemin bulunduğu şehre taşınacağımıza dair söz verdi ve evlendik. Ama orada kaldığımız 4 sene beni tüketti, psikolojim çöktü, uzun süre ilaç tedavisi gördüm vs.
Çok demişimdir "zor olacağını biliyordum ama böylesine zor olacağını bilsem evlenmezdim" diye ancak insan başına geleceği yaşıyor işte, önüne geçemiyor.
Konu sahibi arkadaşım, önüne bir fırsat çıkmış bu adamdan kurtulmak için, inşallah senin de için soğur bu adama karşı ve bundan sonrasını daha kolay atlatırsın. Eşinle geçireceğin bir hayattan fayda yok gibi duruyor sana. Sen onsuz daha iyi olursun, buna inan.
Allah yardımcın olsun.
siz ayrıldınızmı eşinizden ?
Şu kadar şeyden olaylar bu noktaya gelmez vardır elbet geçmişi. Sonuçta ölümcül bir hastalığa tutulmamıştın değil mi? Neden eşini ailesinin yanında arayıp durdun ki? Bence beş dakikalığınada olsa kayınvalidene gidebilir, çocuğunu uyku zamanı geldi diyerek kendin alabilirdin.
Başkalarının yanında kavgaya tutuşmak çok yanlış, keşke daha sabırlı olabilseydin. Asıl mesele bir arada olmaktan kaynaklanıyor bence.
Eşinde ne kadar çaylakmış.
Olgun olmak lazım her ne kadar bazen tek taraflı olsada.
Uzun vadede herşey yoluna girecektir, sabır...
konunuza verilen cevapları okumadım ama konunuzda şuvarki insanların gazına gelmeyin burda hata kimin derseniz bana göre sizde.
Konuyu anlattığınız kadarıyla tabiki.
Nekadar hastaydınızki 1 üst kata çıkamadınız
eşiniz çocuğunuzu sizden dahamı az önemsiyorki uyku saatinin geldidini siz ona hatırlatıp duruyorsunuz.bu gelin ve kayın valide isimlerinden kurtulup neden annne kız olmayı denemiyorsunuz.
Adam haklı ailesi neler düşünüyodur siz üüst üste aradığınızda kmlerce uzakta değil uğrayıp ayak üstü gönül alıp çocuğu almak dahamı zor üst üste arayıp emir vermekten.
Neden ayrı ev olsun diye tutturuyorsunuz size orda işkencemi ediyorlar gidip geleninize evinizin kadını olmanızımı engelliyorlar.
Daha iyi değilmi acil bi işiniz olduğunda çocuğunuzu güvenilir bi evde bırakabiirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?