- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.912
- 798
- Konu Sahibi mutluluk06
-
sokak ortasında 57 yerinden bıçaklanır da ölmez ise o zaman boşanır...
kocam adam olsa buraya kadar gelmezdi sorunlar,kocam herseyi yaptı ailesini kendi doldurdu
arkadaslar o kadar kötüyüm ki konusmalar,sözler kafam allak pullak,bas agrısından ölüyorum cocugumla ilgilenemiyorum bile,napacagımı bilmiyorum,nasıl toparlarım bilmiyorum,nolur bişey söyleyin
yaklasık 4 yıl flört ettik evlenmeden önce cok iyiydi ama ailesi hiçbir zaman istemedi beni,biz birbirimizi cok seviyordukCanım siz görücü usulü mü evlendiniz, ya da evlenmeden önce nasıldı eşin kısaca yazabilir misin?
Kendi ailen sana nasıl davranıyor destekleri nasıl ,yoksa suçlayıcı mı konuşuyorlar, ailen onunla evlenmeni destekledimi zamanında yoksa gördüler mi ilerisini
yoo ailem cok sukur cok iyi davranıyor,ailem ben istediğim için tamam dedi,eşimi seviyodu ailem,asla suclayıcı değiller biz her zaman yanındayız diyolar,ama ben yinede cok kotuyum
açtayoo ailem cok sukur cok iyi davranıyor,ailem ben istediğim için tamam dedi,eşimi seviyodu ailem,asla suclayıcı değiller biz her zaman yanındayız diyolar,ama ben yinede cok kotuyum
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar
Aradı mı eşin? Yani hiç konuşmak için bir talebi oldu mu?
o sizi kıvrandırmak istiyo gördüğüm kadarıyla da siz bi adım bekliyosunuz haklısınız da ortada kücücük bi cocuk var ama çevremde gördüğüm kadarıyla hiç bişey çocugu sorunlu kavgalı bi aileden daha fazla yıpratmıyo lütfen sizi böyle kötü bi duruma düşüren adam için çocuğunuzuda ihmal etmeyin onun size çok ihtiyacı var.
ne olacak böyle yahu, niyeti nedir bu adamın
seni yalnız bırakıp,gelince üzerine yürüyüp ailesi seni savunurken senin ailesi hakkında ettiğin lafları sıralayan sonra da ailenin yanına gönderen kocanın mı aramasını bekliyorsun hala:44:
Sanırım eşinin aklı başına gelince sende duruma alışmış olacaksın, ve onu geri istemiyeceksin ,ama yinede kızın babayla görüşmesi şart,ruhsal açıdan ilersi için gerikli,hayırlısı biraz zaman hemen herşey düzelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?