- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi mutluluk06
-
Elbette adamın yaptıklarını onaylamıyorum ben.. Elbette koşa koşa gitsin demiyorum... Ama forumdaki bu boşan çığırtkanlığı nedir anlamadım... Evlilik her zaman dört dörtlük olmaz.. Oluyor diyorsa yalan söyler. Biraz zamana bırakıp gözlemlemek gerekir.. Yapılan hoş değil.. Ama kendi yapamadığını bir başkasına bu kadar kolay söylememeli.... Belki zaman içerisinde o da kocasını ikna eder oradan ayrılmaya.. Çözüm için çalışılmalı. Bu tür sorunlar yaşayıp sonra kocasını ikna edenler olmamış mıdır hiç? Olmuştur.. Gurur diyorsunuz.. İnsanlar arasında her sorun yaşadığınız insana küsüp gidiyor musunuz siz.? Hele ki bu adam Çocuğunuzun babası..o Zaman bu hayatta konuşulacak insan kalmaz. Evlenilecek adam yada kadın bulunmaz..Gurur hemen boşanmak yada konuşmamak mıdır? Pekala bir insan dik durarak da sorunu çözmeye çalışabilir.Zaman her şeyin ilacı..
Arkadaslar babamla ayrıntılı konustom,kayınbabamın babama dedikleri kızınız bize yaramıyo,ben esime demiştimki git annenlerde yat,esim gitmiş annesine demişki mutluluk bana git annenle yat dedi,kayınbabamda demişki bu iş bitti
Arkadaslar babamla ayrıntılı konustom,kayınbabamın babama dedikleri kızınız bize yaramıyo,ben esime demiştimki git annenlerde yat,esim gitmiş annesine demişki mutluluk bana git annenle yat dedi,kayınbabamda demişki bu iş bitti
Arkadaşım sizin evliliğiniz bitmiş farkında değil misiniz?
Siz hala eşinizin burnunu sürtüp dönme peşindesiniz ama adam sizin ipinizi coktan çekmiş değil aramaya kararını söylemeye bile tenezzül etmiyor.
güçlü kadın Elmayra tespitlerine hayranım
Teşekkür ederim clementinecim ama herkes senin gibi düşünmüyor :)
Biraz evvel kapa ceneniiiiiiiii dediler bana
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar
bence ne kendini ne bebeğini yıpratma ufacık bi konu için 7 aylık bebeğini bile umursamadan seni babanın evine gönderiyosa üstellik sırf ailesininde desteğini alabilmek için seni ispiyonlayabiliyosa o adamdan size hayır gelmez aramasını ümit etme hatta aramaması için dua et çünkü eğer ararsa sen dayanamaz gidersin ve daha çooook baba evine gönderilirsin.
Canım senin kocandan kaynaklanan bir durum bu, kaynananı da dolduran kocan, aileni aramalarına sebepte kocan... Onun burnunu çokkk iyi sürtmen gerek, Allah yardımcın olsun. Allah o kocana da akıl fikir versin.
"Ayrıl" diyenleri topa tutan bayanlar;
-Adam ağza alınmayacak şeyler söyler, yetmez,
-Eşinin üzerine yürür, yetmez,
-Aralarında geçenleri annesine yetiştirir, yetmez,
-Karısıyla 7 aylık çocuğunu evden kovar, yetmez,
-Günlerce aramaz sormaz ilgilenmez, yine yetmez...
Tüm bunlar ayrılmaya yetmiyorsa, boşanma kararına yeten şey nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?