7 aylık bebegımle baba evındeyım

eşininde pek arama gibi niyeti yok heralde
insan evladını merak eder en azından
karda kışta evden kov bide arama iyi valla
sende arama
eve götürmek istersede gitme
taki ayrı ev tutana kadar

Elbette evlilik dört dörtluk olmaz. Bunu iddia eden insan ya evli degildir ya yalan söylerdir. Elbette tartismalar evliligin tuzu biberidir fakat bu olay çok baska. Ben büyük konusmuyorum fakat eger benim esim benim üzerime yürüdükten sonra, üstelik GECE GECE benim babami arayip beni sikayet edip KAPIDISI ederse, ben asla ve asla geri gitmem. Herseyin bir siniri, bir cizgisi vardir, konu sahibin esi bu cizgiyi çooktandir asti.

Yani bu olay sadece basit gelin-kaynana geçimsizligi degilki hani tasinmak için koca ikna edilsin. Sorun sadece kaynana degil cünkü. Sorun erkekte! Ne demek karinin üzerine yürü? Ve konu sahibinin tek yaptigi esini telefon ile aramakti! Ben ilerde eger konu sahibi bir yanlis yaptiginda (ki insaniz, herkez yanlis yapabilir veya bir olay çikabilir) neler olacagini bile düsünmek istemiyorum.

Bu olay biraz görünen köy meselesi. Ayrica bir çoçuk olmasi baze durumlarda tam ayrilmak için extra bir neden olabilir. Adam çoçugunu düsünmeden bile evden atti! O cocuk böyle bir babayi hak edermi? Bu adamin yaptigi resmen VICDANSIZLIK! Ondan dolayi diyorum ayril diye cünkü bu zamana birakilan bir mesele gibi degil.

O ev, konu sahibinde evi. Ne demek evden kovulmak? Ondan dolayi diyorum baze durumlarda gururlu olman lazim. Ben bir hayvan, birinin malvarligi degilim kapidisi edilcek, üsteik kendi evimden. Ben bir insan ve bir kadinim. Bunu demek istiyorum insan gururunu ayaklar altina almaz diye. Basit bir tartismadan sonra mesela bazen kendi gururunu çigneyip esin ile konusmak var, bu normal fakat dedigim gibi, bu konu çok farkli.

Ben genel anlamda tutarlı davranma taraftarıyım. Ev terkedildikten sonra karşı taraftan adım beklenecekse olaylar bu noktaya getirilmemeli. Eğer yürekten boşanırım diyorsa bir kadın o zaman hem takdir eder hemde desteklerim ama blöf yapmak bana makul gelmiyor.

Çay demlerken bile bekliyoruz lezzetli olsun diye. İnsanın evinde huzurlu olması için bazı konularda aile bireylerine sabır göstermesi kötü birşey değildir.

İnsanları 1 ve 0 diye değerlendirmeyelim lütfen, bazen farklı düşüncelerde olabilir. Ben orta yol tutma taraftarıyım...

Son düzenleme:
Canım sakın ama sakın eşini sen aramaya kalkışma, senin tarafından da biri aramasın. İlk adımı eşinin atması gerekli ayrı ev açtırtabilmen için. Gerekiyorsa 6 ay kadar bekle baktın hala arayan soran yok o zaman düşünürüz çizmen gereken yolu. Şimdi yapacağın tek şey beklemek.

Arkadaslar babamla ayrıntılı konustom,kayınbabamın babama dedikleri kızınız bize yaramıyo,ben esime demiştimki git annenlerde yat,esim gitmiş annesine demişki mutluluk bana git annenle yat dedi,kayınbabamda demişki bu iş bitti

canım demişsen eğer gerçekten o taraftan artık birşey bekleme.. yanlış anlama dememişsen yanlış anlaşılma olmuşsa annenle değil de annenlerde yat dedim diyorsan öyledir.. doğrudur.. zaten bizim ikna olmamız da önemli değil. önemli olan eşini ikna etmen.. demişsen özür dile belki tatlıya bağlanma yolu da olur.. insanlık hali herşey mümkün.. dil bazen zehirli oluyor.. yıpratma kendini olur olmaz özür dile için rahatlasın.. yok demedim diyorsan (dediğim gibi bize demiş olman önemli değil.) o bunu da ona söyledin mi.yanlış anlaşılmışsam bunun için kızdırdıysam özür dilerim diye söylemen lazım.. söylediğiysen çok da uzatma..

kendine ve çocuğuna yeni bir başlangıç yap. ailen yanında işin var.. çok da zorlama ...

allah yolunu açık etsin..

Son düzenleme:
Ben olay anında defalarca ben öle demedim dedim ne esime anlatabildim,ne kayınvalideme bu nadıl terbiyesizliktir deyip durdular

Arkadaşım sizin evliliğiniz bitmiş farkında değil misiniz?

Siz hala eşinizin burnunu sürtüp dönme peşindesiniz ama adam sizin ipinizi coktan çekmiş değil aramaya kararını söylemeye bile tenezzül etmiyor.

Çok zor bir durum Allah sabır versin. Bu saatten sonra iki seçenek var;

Ya eşinizle adamakıllı oturup konuşacaksınız ki bunun olabilmesi için bence araya biraz zaman girmesi lazım, yada boşanacaksınız.

Asla yapmamanız gereken şey bu yaşananları sineye çekmek olacaktır. Kan kusturun demiyorum asla amaç öc almak olmamalı zaten ama ya çözüm bulunmalı yada bitirilmeli.

Bu saatten sonra arafta yürümez canım.

Son düzenleme:
şu saatten sonra bu evlilikten ne köy olur ne kasaba bunu tüm konularına bakarak söylüyorum uzağa taşınmak falan çare değil adamda bu gevşek ağız oldukça her kavgayı dövüşü anasına babasına söyler birbirlerini doldururlar kabak gene sana patlar böyle ömür bence geçmez yok sen diyosan ki ben reenkarnasyona inanıyorum bu ömürde olmazsa başka ömürde olur sen bilirsin

güçlü kadın Elmayra tespitlerine hayranım

bence ne kendini ne bebeğini yıpratma ufacık bi konu için 7 aylık bebeğini bile umursamadan seni babanın evine gönderiyosa üstellik sırf ailesininde desteğini alabilmek için seni ispiyonlayabiliyosa o adamdan size hayır gelmez aramasını ümit etme hatta aramaması için dua et çünkü eğer ararsa sen dayanamaz gidersin ve daha çooook baba evine gönderilirsin.

Canım senin kocandan kaynaklanan bir durum bu, kaynananı da dolduran kocan, aileni aramalarına sebepte kocan... Onun burnunu çokkk iyi sürtmen gerek, Allah yardımcın olsun. Allah o kocana da akıl fikir versin.

Aaaaa esin gercekten kizdiginda soylediklerini kayinvalidenemi soyledi yuhhh yaaa soylenirmi hic, cok ayip ya ne kadar cahilce bir davranis.
Arayi bulacagi yerde ortalik karistirmis
Kayinvaldeyle kayinpeder hele ne o oyle gel kizini al demek ya bunlar ailece sacmalamis sasirdim walla

ben yıllarca emek verdim ona yanarım,zaten bu saatten sonrada aramaz,beni tüm ailesine rezil etti,demediğim lafları demiş gibi gösterdi,ben Allaha havale ediyorum onu

Canım senin kocandan kaynaklanan bir durum bu, kaynananı da dolduran kocan, aileni aramalarına sebepte kocan... Onun burnunu çokkk iyi sürtmen gerek, Allah yardımcın olsun. Allah o kocana da akıl fikir versin.

kocam adam olsa buraya kadar gelmezdi sorunlar,kocam herseyi yaptı ailesini kendi doldurdu

"Ayrıl" diyenleri topa tutan bayanlar;

-Adam ağza alınmayacak şeyler söyler, yetmez,
-Eşinin üzerine yürür, yetmez,
-Aralarında geçenleri annesine yetiştirir, yetmez,
-Karısıyla 7 aylık çocuğunu evden kovar, yetmez,
-Günlerce aramaz sormaz ilgilenmez, yine yetmez...

Tüm bunlar ayrılmaya yetmiyorsa, boşanma kararına yeten şey nedir?

sokak ortasında 57 yerinden bıçaklanır da ölmez ise o zaman boşanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…