- Konu Sahibi mutluluk06
-
Düzelmekmi? Siz o adamin yaptigini farkindamisiniz? 7 aylik bir BEBEK ile KARASINI gidip gece KAPIDISI ETTI! Ya kadinlar bu erkekleri niye bu kadar üstün görüyor anlamadimki. Siz bana anlatin, bu hangi vicdana sigiyor? Insan annesinden etkilenir fakat vicdansiz olmaz, o insanin kendi basarisi olur!
Tersi olsaydi, bir kadin gecenin birinde kocasini hem annesine sikayet edip kocasinin babasini arasaydi, gel oglunu al, kapidisi etseydi. O erkek asla o kadinin yüzüne bile bakarmiydi? O adam konu sahibinin esi gibi bir tip ise kadini resmen döverek öldürürdü sen bunu bana nasil yapardin diye.
Iste konu sahibi gibi cahilmi desem? körmü desem? özgüvensizmi desem? kadinlarda halen böyle adamlarin pesini birakmiyorlar ne yazikki.
ben çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim.ailem başka sehirde oraya tayin isteyip gitmem lazım
yok yok, adamlarda hiç suç yok, asıl suç onları yetiştiren kadınlarda.. yorumlara bak ya sinir oldum ölüyormuymuşda çıkmamış mış ... böyle hariçten gazel okumayı çok severiz milletce biz..
çok şükür diyodum artık eşimle sorunum yok,bu defa onlar yüzünden başladı,çok haklıysın bende çok sinirlendim ama eşimi çok seviyorum gurur yapar artık aramaz.aramak istesede kaynanam izin vermez
Nedir bu kadınlarda ki ayrıl ayrıl yorumları.. Sanki herkes evinde hiç problem yaşamamış.. Herşey güllük gülistanlık.. Nedir bu yaa... Adamın yaptığını onayladığım yok.. Ama her şey bu kadar kolay olmuyor.. Hele 7 aylık bir bebekle... Bende yaşadım senin sorunlarını diye yazmış bir bayan sonra da kocasından ayrılmadığını YAZMIŞ. Ama konu sahibine ayrıl diye akıl veriyor. İLGİNÇ..
Arkadaslar yeni girebildim saolun yorumlarınız için bazı arkadaslar sormuş,kendisimi babanı aradı diye, evet hem babası aradı,hem kendisi.zaten 3 gundurde arayıp sordugu yok,ben ne yapacagıma hala karar veremedim bebegim bayagı huzursuz,orttam degistirdigi için.suan sadece bekliyorum,bakalım ne yacacak diye ama pek umudum yok,kafam allak pullak,içim cok sıkılıyor
Konunuza verilen cevapları okumadım ama konunuzda şuvarki insanların gazına gelmeyin burda hata kimin derseniz bana göre sizde.
konuyu anlattığınız kadarıyla tabiki.
nekadar hastaydınızki 1 üst kata çıkamadınız
eşiniz çocuğunuzu sizden dahamı az önemsiyorki uyku saatinin geldidini siz ona hatırlatıp duruyorsunuz.bu gelin ve kayın valide isimlerinden kurtulup neden annne kız olmayı denemiyorsunuz.
adam haklı ailesi neler düşünüyodur siz üüst üste aradığınızda kmlerce uzakta değil uğrayıp ayak üstü gönül alıp çocuğu almak dahamı zor üst üste arayıp emir vermekten.
neden ayrı ev olsun diye tutturuyorsunuz size orda işkencemi ediyorlar gidip geleninize evinizin kadını olmanızımı engelliyorlar.
daha iyi değilmi acil bi işiniz olduğunda çocuğunuzu güvenilir bi evde bırakabiirsiniz .
Herkezin sorunlari var evet ama bu kadar degil. Konu sahibin kocasini ben degil erkek, insan bile demiyorum. Ne demek GECE GECE o senin dedigin 7 AYLIK BEBEGI DISARIYA ATMAK! bana söyle, bu hangi VICDANA sigar? O 7 aylik bir bebek daha iyi bir baba, daha iyi bir aile ortamini hak ediyor. Ki inaniyormusunuz, konu sahibi bunu "hak etmek" için sadece esini bir kaç sefer aramis! Ilerde baska bir olay oldugunda, siz tahmin edebilirmisiniz o kocasi neler yapar diye?
Hiç kimse burda ayrilmanin kolay oldugunu iddia etmiyor zaten fakat bazen gerekli. Ayrica sence konu sahibi bu olaydan sonra ne yapsin? Kosa kosa o kocasinin yaninami gitsin? (ki aslinda ben pek küfür kullanan insan degilim fakat o koca denilen adama su an canim çok küfür saymak istiyor) Sence böyle tip adamlar hiç degisirmi? Ne demek bütün sorunlarin annene anlat? Ne demek kadinin üstüne yürü?
Evlilikte gurur yok felan palavra! Her insan gururlu olmali lazim ve asla kendi gururunu ayaklar altin almaman lazim!
Arkadaslar yeni girebildim saolun yorumlarınız için bazı arkadaslar sormuş,kendisimi babanı aradı diye, evet hem babası aradı,hem kendisi.zaten 3 gundurde arayıp sordugu yok,ben ne yapacagıma hala karar veremedim bebegim bayagı huzursuz,orttam degistirdigi için.suan sadece bekliyorum,bakalım ne yacacak diye ama pek umudum yok,kafam allak pullak,içim cok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?