7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

Teşekkür ederim çok sağolun desteğiniz için, pes ettim artık boşanacağım kısmetse, ailemin yanındayım bir kaç aydır
Arabanın yarısı evet onun, ama düğünde takılan altınlar sizin, bunların adedini vs bir şekilde ispat etmek mümkün mü düğün videolarında?

Ağzım açık bir şekilde okudum, Allah sizi bu hastalıklı aileden bir an önce kurtarsın dilerim ki. Zararın neresinden dönerseniz kârdır. Ne kadar hasta ruhlu ne kadar manipülatif bir aile bu böyle. Kendinize, gençliğinize yazık etmeyin bir an önce boşanın. Bu yaşanılanları unutmak çok zor evet ama boşandıktan sonra bir terapiste gidin, bu insanlardan tamamen uzaklaşın numaranızı değiştirin. Emin olun size çok iyi gelecek, hiçbir şey için geç değildir daha yolun başındasınız, çok şükür ki boşandıktan sonra sizi birbirinize bağlayacak bir çocuk yok ortada buna çok sevindim. Şimdi ne yaptınız merak ettim, ne durumdasınız?

Bir avukat olarak bu kadar haksızlığa nasıl sessiz kaldınız ? Bence anlatmadığınız veya tepkinizi gösterdiğiniz durumları yazmamışsınız.Baştan sona okudum ve her haksızlığa sessiz kalmışsınız yazılana göre.Allah kurtarmış öyle söyleyim ama bence yine barışırsınız.Aman diyim çocuk yapmayın.

İnşallah.
Zaman her şeyin ilacı.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Allah yardımcınız olsun.Allah kurtarsın.Kesinlikle boşanmanız en sağlıklısı.Zaten gül gibi mesleğiniz var.Ayaklarınızın üzerinde çok da güzel durursunuz.Midem ağrıdı okurken ,sizi düşünemiyorum bile.Her şerde bir hayır vardır.Çocuk olmamasına vesile olmuş bu yaşadıklarınız.

Bir yuvanın yıkılması istenilecek birşey değildir lakin ortada siz ve eşinize ait bir yuva yok
Tek şükür sebebi çocuğunuzun olmaması
Mesleğin var bunları çekmek zorunda değilsin boşan kurtul

Siz de mi aynı şeyleri yaşadınız Allah yardımcınız olsun inşallah
Yarın sat tarihine göre 16, ultrason cihazlarına göre 14 haftalık olacak, geç döllenme olmuş.Yani ben kafaya koydum aptallık yaptım bu bebeği küçükken aldırmadım sonra da bu vicdansız narsisttten asla hamile kalmamak için tüplerimi dondurmadım.1 çocuktan başka olamaz dedim bu çocuk ister doğsun ister doğmasın bilmiyorum ama ben bir daha gebe kalmam üremek marifet değil olan çocuğa ve kadına oluyor dedim.Bu yüzden bana Seni değiştircem dedi,zaten toksik ilişkideyim hayatımın hatasını yaptım kabustan kaçayım dedim başka kabusa yakalandım, hiçbir saygısızlık yapmadığım halde anne baba abisi bana istediğini söyledi beni korunmadı onları haklı buldu kulak arkası yap deyip durdu,utanmadan bir de geçen beni o cahil köyüne çağırıyor anne babasını görmeye gidince, zamanında annesi yüzünden ben kavga cikarmaya başlamıştım her şeye karışıyor kıskanç diye vs.Bu eve kira vermiyoruz ama babası vergi parası istedi aldı 4000 .Ben de çalışıp bu evi tamir ettirecekmişim lafa bak,buna bile kıskanç abisi karıştı ev ortak dedi,pardon da evliyiz biz benim böyle bir sorumluluğum yok enayi değilim benim üstüme olmayan eve masraf tadilat yapayım, zeytinyağı çıkarmak için pekmez çıkarmak için ben yapacakmışım düşünün,tarla işine geri dönecekmiş ben de yardım edecekmişim ne kadar sığ yobaz biri insan değil 2.gebeliğim bu ,4 aydan sonra 3.kez hamile kaldım 2. boş gebelikti resmen işaretti aslında ben salaklık yaptım iyi baktım halbuki baştan pslik varlık olduğunu belli etmişti daha evlenmeden önce aşağılık kompleksine girip durduk yere Beni erkek olarak görmüyorsun dedi Ben de kavga etmek istemedim geç vakitte çıktım gittim peşimden gelmedi bundan koca olmaz insan değil baştan belli etti, keşke kızgınlıkla kağıtları yırtsaydim o akşam evlenme belgelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…