- 18 Nisan 2025
- 68
- 148
- 8
- Konu Sahibi sedahanimm
-
Özrü kabahatinden beter.Anlaşmalı boşanmak için yasal süreyi bekliyorum şuan, iyileşme sürecine girmek istiyorum ama her gün arayıp ben aslında seni seviyorum ama annemler de çok mağdurlar anlamıyorsun bensiz ölürler onlar sen beni terk ediyorsun diyor telefonu açmasam annemi babamı kardeşimi arıyor
Gerçekten çok doğru bir tespit teşekkür ederim ben artık mantıklı düşünemiyorum o kadar yıprandım ki boşanmak için yasal süreyi bekliyorum maalesef eylülde ancak anlaşmalı açabileceğim her şeyi hazırladım protokolü vsBen anlattıklarınızda bir eş değil de bir çocuk gördüm. Ve maalesef sevgi değilde hükmetme isteği var gibi: "Benim istediğim yapılsın. Ailemin istediği yapılsın." Bu şartlar altında o evde varlığınız sürmüş. Hayır dediğinizde duvarlar yumruklanmış. Yarın o elin size kalkması da bir ihtimal.
Avukatmışsınız. Biz müvekkiliniz bu yaşadıklarınızı yaşamış olsa ne düşünürsünüz ?
Eşiniz ve ailesi korkunç insanlarmış.
Bu evliliğe devam ederseniz sizi yıpratan, tüketen, sağlığınızı bozan şeyleri misliyle yaşamaya devam edersiniz bence.
Genceciksiniz. En güzel çağlarınızı arsız insanlar uğruna heba etmeye değer mi?
Mesleğiniz var, aileniz arkanızda gibi ve yaşadıklarınız ortada sizi durduran ne?
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun.Gerçekten çok doğru bir tespit teşekkür ederim ben artık mantıklı düşünemiyorum o kadar yıprandım ki boşanmak için yasal süreyi bekliyorum maalesef eylülde ancak anlaşmalı açabileceğim her şeyi hazırladım protokolü vs
Engelleyin manipüle etmeye çalışıyor. Seven adam eşi hastayken kardeşine gülimsemedi diye duvar yumruklamaz.Anlaşmalı boşanmak için yasal süreyi bekliyorum şuan, iyileşme sürecine girmek istiyorum ama her gün arayıp ben aslında seni seviyorum ama annemler de çok mağdurlar anlamıyorsun bensiz ölürler onlar sen beni terk ediyorsun diyor telefonu açmasam annemi babamı kardeşimi arıyor
Amin inşallah Allah razı olsun, annem ilk başlarda aldatmadı dövmedi bunlardan boşanılmaz kızım diyordu bir gün annemin yanında ellerim uyuştu artık ölmek istiyorum diye diye sinir krizine girmişim hatırlamıyorum tabi o zaman anladı ne halde olduğumu bazen insanı en yakınları bile anlamıyor burda beni anlayan kadınların olduğunu görmek o kadar iyi geldi kiRica ederim hakkınızda hayırlısı olsun.
En kötüsünü yaşamışsınız. Çok daha iyi günleriniz olsun inşallah. Allah en güzelleriyle unuttursun.
İletişim konusunda da ne kadar katı olursanız o kadar rahat olurusunuz. Taviz tavizi doğurur çünkü.
Allah korusun çocuk düşünmedim hiç zaten başbaşa kalamadığımız için evde çocuk mucize gibi bir şey olurdu, şuan da hayatım kaymış gibi hissediyorum ama geçecek değil miEn kısa sürede boşanmalısın. Kolay kolay kimseye boşan demem ama boşanman şart. Sen kocanla değil kaynanan görümcen kaynatan ve kocanla evilsin. Onlar tek vücut olmuşlar. 30 yaşına kadar anasıyla uyuyan heriften hiç bir halt olmaz. Sakın düzelir diye çocuk yapayım deme hayatın kayr.
bu adamın anlaşmalı boşanacağına sizi ikna eden ne oldu?Gerçekten çok doğru bir tespit teşekkür ederim ben artık mantıklı düşünemiyorum o kadar yıprandım ki boşanmak için yasal süreyi bekliyorum maalesef eylülde ancak anlaşmalı açabileceğim her şeyi hazırladım protokolü vs
Kendisine hazırladığım protokolü gönderdim benimle hukuki savaşa girerse zararlı çıkacağını bildiğini düşünüyorum tabi duruşmaya gelecek mi ancak o gün göreceğiz ama annesi de artık bırak şu kızı oğlum senin ailenle aranı bozmak istiyor dedi o da devamlı sen beni ailemden koparmaya çalışıyorsun diyor bu sebeple bırakacaktır diye düşünüyorumbu adamın anlaşmalı boşanacağına sizi ikna eden ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?