7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

Ben anlamıyorum ya, ben annesini her gece aramadan uyuyamayan erkek arkadaşımı asla kabul edememiştim evliliğe.. Nasıl oluyor görmüyorsunuz hissetmiyorsunuz

Bende iyiyim teşekkür ederim.Maalesef rüyalarda görmeye bir süre daha devam edersin.Gündüzde düşünüyorsan geceleri de beyin devam ediyor. Ama zamanla azalacak sana söz veriyorum.
Seda hanım kimseye avukat olduğunuzu ispat etmez zorunda degılsınız ki hele de böyle bir platform da.saglıkcıyım bende ve sorunlu travmalı bir ailem var yaşadıklarımdan nasıl kutu kutu ilaac kullanmadığımı bilmiyorum ama sizin kendınızle ilgili bir guven sorununuz var sanki .bundan kurtulursunuz mesleki olacakta guclu görünmeniz gereken mesleğiniz var emınım onuda yapıyorsunuz .ama ruhunuzda eksıklıkler var belki cocukken görmedıgınız bir sevgi belki özguven eksıklıgı .var birseyler ama buna emınım bende de vardı ve kendımı iyilestirmedıkce hep aynı ınsanları cektım hayatıma .terapi alıyormussunuz zaten devam edin ve kendınızdekı eksıklıgı tamamlayınki döngunuz demişsin.özel hayatınızda hayır diyemiyorsunuz bunu sorgulayın lütfen. Sizdiden size gecmıs olsun diyorum

Davul bile dengi dengine ? Agir vasita soforu ile ne isiniz var ? Okurken resmen bayilacaktim sinirden. Nasil dayandiniz ya ? Bosverin anasi yapsin ona kariligi

Kardeşim çok şaşkınlıkta yazdıklarınızı okudum. Zararın neresinden dönersen kardır. Hemen çocuk olmadan boşan, yoksa ömür boyu onunla ve ailesinle muhattap olmak zorunda kalırsın. Sakın kendine bu şekilde hayatı zehir etme. Mesleğinde varmış, elbette kendine yeniden bir hayat kurarsın. Rabbim sağlık versin sen önüne bak, hiç ardına bakıp üzülme. Ben 13 senedir evliyim rabbim beni çok büyük acılarla sağlık sorunları ile sınadı, ve eşim en büyük destekcim birkere olsun beni üzmedi, ailesine ezdirmedi. Eş dediğin dim dik, karısın arkasında duracak, kendi ailesi için yaşıyacak. Kendin çok değerlisin, kimsenin seni bu şekilde üzmesine asla izin verme. Keşke rabbim banada sağlık verse, hayatımı yeniden eşimle inşaa edebilsem, senin şimdi bu fırsatın var, bu fırsatını iyi değerlendir

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz, desteğiniz için. Çok haklısınız o sıkıntılı aileden kendimi kurtardığımdan beri eski neşeme kavuştum resmen.
Allah derdinize derman versin inşallah sağlığınıza kavuşursunuz, sizi tanımasam da içimde hissettim derdinizi size dua edeceğim, eşinizle ailenizle mutlu uzun sağlıklı bir ömür dilerim

Ajda bilezik kısmına kadar dayanabildim gerisini okursam migrenim iyice artacak korkusuna okuyamadım… inşallah bu iğrenç ortamdan kurtulmuşsunuzdur, lütfen ama lütfen boşandım deyin

Benim de kuzenim avukat. Hem de ağır ceza avukati bir bayan. Ama terzi kendi söküğünü dikemez diye bir söz var ya. O söz doğru.. gönül meseleleri işin içinde aşk varken bazi insanlar kendini kaybediyor..avukat olarak o kendine layık olmayan biriyle evlendi, tüm karşı çıkmalarına rağmen.. Ve suanda birbirlerine tazminat ödüyorlar.. bazen kaliteli kadinlar da kendilerini hiç hak etmeyen " kıytırık herif" lere kapiliveriyor. Belki siz daha güclusunuz. Oz değer ve ozsayginiz daha fazla.herkes sizin kadar güçlü olmayabilir. Bunun meslekle olgisi olduğunu düşünmüyorum.adliyede bir hakimin, esini eve bağlamak icin falcılara onlarca para kaptırdığini duymuştuk. Avukat ,hakim, doktor ,ev hanımı olmak..fark etmiyor. Hersey kendine değer vermek, kendini sevmekle ve belki de en çok kendini sevmekle ilgili

Ay inanamıyorum şoklardayım bazı kısımları on kere okudum idrak edebilmek için. Kacın kurtarın kendinizi böyle evlilik mi olur böyle es mi olur. Şansınız var bebek olmamış. Ruh ve bedensel sağlığınız için boşanın

Kendi yaşadıklarım geldi aklıma
Biz de 8.5 aylık evliyken eltim yüzünden ayrıldık.
Anlaşmalı boşandık 1 yıl dolmasını bekledik.
6 yıl geçti üzerinden onda da aşağılık kompleksi vardı
Her giydiğime laf ederdi, vs vs
İlk zaman üzülüyorsun da sonra alışıyorsun kadınlar boşanma aşamasında erkekler boşandıktan sonra üzülürmüş.
Boşanınca çok rahatlayacaksınız
Sakın geri dönmeyin
4 yıl sonra tekrar evlendim 14 aylık kızım var şükür
Bundan 6 sene evvel ben de üzülüyordum.
Ama zaman herşeyin ilacı
Bir an evvel kurtulun bu adamdan
Barışırsanız hata edersiniz hep böyle gider ,daha beterlerini yaşatır size.

Sizin adınıza çok sevindim, inşallah ben de hayatıma sizin gibi devam edebilirim, belki ilerde anne olabilirim doğru insanla tabi şuan hayali bile çok uzak geliyor
Üzüldüm, ağladım çok yıprandım ama şimdi toparladım binlerce şükür.
Burada benzer kaderi paylaştığım ve sonrasında mutluluğu yakalayan hemcinslerimi görünce umut doluyor içim

Kusura bakmayın da son cümlemize kadar yazık kizi okutmamislar kimlerle uğraşmak zorunda kalmış diye hayıflanırken avukat olduğunuzu öğrendim. Biz hakkımızı savunun diye size geliyoruz bu kadar pasif kalarak yaşadığınız her şeyi hak etmissiniz. Hiç güzelleme yapamayacağım.
Konularda öğretmen,doktor gibi egitimli kadınların bu kadar ezildiğini görünce okuma sansı verilmemis diğer hanımlara soz söyleyecek durumda bulamıyorum kendimi.

Cahille sohbeti kestim

Keyfiniz bilir polemik oluşturmak değil amacım zaten.Sabah programi misali "ah bacim anlat neler çektin "diye bir mesaj yazsaydım eminim daha kültürlü olduğumu düşunürdünuz. Ben gayet herkese sinirlarini çizmiş ve özel alanına izni dışında kimseyi almayan biriyim cahilden ziyade.Size de tavsiye ediyorum.

Çekişmeli boşanma davası açıp karşı tarafın da davayı kabulü ile ilk celseden bitirebilirsiniz, avukat olduğunuzu yazmışsınız gözünüzden mi kaçtı bu detay?

Selamlar, boşanmak demişken siz ne yaptınız yahu? Geçmişte sizin konularınızı yakından takip ederdim de, şuan ne durumdasınız, boşandınız mı?

Çekişmeli boşanma davası açıp karşı tarafın da davayı kabulü ile ilk celseden bitirebilirsiniz, avukat olduğunuzu yazmışsınız gözünüzden mi kaçtı bu detay?
Karşı tarafta aklı selim bir tane insan olsa keşke. Her yönetimi teklif ettim kurtulmak için. Kabul etmiyor para istiyor, babam para da teklif etti daha çok istediler. Çok çirkinleştiler ailecek, babası babamı tehdit etti, düğünde bana kendi akrabalarım tarafından takılan altınları bile istediler vs vs

Sevgili meslektaşım ne demiş atalar DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE. İşimiz dünyanın en kutsal en saygıdeğer mesleklerinden biri. Kendi kıymetinizi bilin. Bir çöp gibi kutuya atıp yolunuza bakın. İnanın bunlar üzülecek değil utanılacak anılar. Utanç duyulacak bir andı geldi geçti öyle düşünün.

Teşekkür ederim değerli meslektaşım, doğru söze ne denir
Artık yere çok daha sağlam basıyorum ve kendi kıymetimi anladım bu yaşadıklarım sayesinde.
Konuyu açtığım günden bu yana artık üzülmeyi de bıraktım, cahillik dönemi geçirdim, hamdım piştim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…