7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

Allah korusun çocuk düşünmedim hiç zaten başbaşa kalamadığımız için evde çocuk mucize gibi bir şey olurdu, şuan da hayatım kaymış gibi hissediyorum ama geçecek değil mi
Geçerr geçtiğinde de “ ben ne yaşamışım” dersin, bunun sevgiyle alakası olmadığını anlarsın. Şu durumu hiç bir hemcinsim yaşamasın, ayrıca ailen seni millete hizmet et diye mi büyüttü, okuttu meslek sahibi olmanı sağladı? Valla sırf bu yüzden bile kimseye iki paralık hizmet bile etmem hele ki kıymetini bilmeyenlere, hiç vermeden hep istemek karakter meselesidir değişmezler. Şu forumda hiç kimseye boşan dememişimdir sanırım ama “ boşan” hayatını kurtar.

Desteğiniz için teşekkür ederim, ailemden başlangıçta destek göremediğim için, aldattı mı, dövdü mü bunlar yoksa boşanılmaz şeklinde yaklaştıkları için bir süre dayanmak zorunda kaldım, hep içime attım.
Değişmezler doğru söylüyorsunuz. Hiçbir çabası olmadı zaten, bir kere bile sen nasıl istersen öyle olsun, seni kaybedemem demedi de annemden özür dileyip elini öp dedi her konuştuğumuzda.
İnşallah bir an evvel geçer, arkama baktığımda acı tatlı hatıralar olarak kalır.

Canım yazının hepsini okumadım ama bu kadar aileci olan, ayrışmamış biriyle mutlu olamazsın. O yüzden en iyi yapman gereken şey boşanmak. Ben de sana benzer şeyler yaşadım, aileci erkekten olmuyor gerçekten. Daha da psikolojin bozulmadan ayrıl, biraz üzülür ağlarsın ama sonra iyiki de ayrılmışım dersin. Hemen terapiye de başla ve kaç onlardan. Evlilikte aile ve eşin aileyle bağı çok önemli. Bunlarda sorun olunca ilerisi olmuyor canım. Her şey gönlünce olur umarım

Neler yaşamışsınız? Sizi çok iyi anlıyorum aslında. Çok üzücü. Ben okurken maddi özgürlüğü yok ondan katlandı herhalde diye düşünerek okudum. Bu kadar bile katlanmamanız gerekirdi. Aileniz biraz yanlış yerden bakmış. Sadece fiziksel şiddet yok diye böyle bir evlilik sürdürülür mü? size hakaretleri, üstünüze yürümesi, muhtemelen sürekli eleştiri ve küçümseme ifadeleri de vardır. Genelde farklı meslek ve gelir seviyesini ego problemi yapıp küçümseyerek, hakaret ederek rahatlatıyor erkekler kendilerini. Kendi yetişkin olamamış biri için hayatınızı daha fazla heba etmeyin bence

Okurken içim daraldı yahu sen iyi sabretmişsin ben olsam o görümce ve kaynana elimde kalmıştı ! Sen alttan aldıkça bunlar ailecek tepene binmiş. Bence boşanınca bi kurban kes. Mis gibi mesleğin var kendi düzenini kur hayatını yaşa onlar da çatlayıp izlesin bi köşeden

evlenmeden önce bu hastalıklı hallerini hiç mi görmedin gerçekten ya da düzelir mi sandın

Haklısınız gerçekten eskiden kendimi yüksek görmeyeyim, kibirli olmayayım derdim, belki öyle yetiştirildiğim için ama bu yaşadıklarımdan sonra üniversite mezunu olmayan insanlara selam bile vermek istemiyorum cahil insanlardan çektim ne çektiysem

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için.
Terapiye başladım çok iyi geldi bir de o insanlardan uzaklaşınca kafamı topladım çok şükür şuan daha iyiyim

Tam olarak dediğiniz her şey vardı, Allahtan yolun başındayken ayrıldım her gün şükrediyorum. Başta ailemin destek olmaması yüzünden zaten cesaret edemedim maddi özgürlüğüm olsa da manevi desteğim yoktu şuan onlar da yanımdalar.

Aynen öyle oldu gerçekten onları ailem olarak gördükçe beni kullandılar, ne kadar körmüşüm saf saf onlara annem kardeşim dedim.
Şuan daha sağlıklı düşünüyorum ve ayrıldığım için gerçekten şükrediyorum, gençleştim resmen.

evlenmeden önce bu hastalıklı hallerini hiç mi görmedin gerçekten ya da düzelir mi sandın
Asla göremedim, hadi ben göremedim ailem, arkadaşlarım, tüm sülalemle tanıştırdım kimse anlamadı ya aksine nişanlıyken benim istediğim bir konu hakkında annesine rest çekmişti, buna benzer birkaç olay daha olmuştu da herkes nasıl iyi bir damat sedanın ağzının içine bakıyor maşallah diyordu, artık numara mıydı, evlenince mi özünü gösterdi çok düşündüm de bir yere varamadım artık düşünmüyorum boşverdim

Bunların hepsi doğruysa Allah'ın sevgili kulusun, sana çok güzel göstermiş ne olduklarını. Yaşayan sen olduğun için en iyi sem bilirsin ama lütfen kendini üzme ve bu işi bitirmek en doğrusu.

Eşim bana kötü kalplisin diyecek de sıçarım ağzına

Kız bi de avukatmışsın ne çekiyorsun bu d**galakları? eşinin annesiyle uyumasından tut, evinizi işgal etmelerine özel hayat bırakmamalarına kadar herşeyi ortaya döke döke aç davayı boşa rezil olsun mahkemede. seni annenle kardeşine iade ediyorum otur dizlerinin dibinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…