7 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm. Eğer evden gidersen çocuğunu ömür boyu göremezsin gibi bir şey söylesen belki ciddiye alıp boşanmaktan vazgeçer.

Başka bi çözüm mutlaka vardır cnm, yazıktır senin eşine en çok ihtiyaç duyduğun dönem bir anlık öfkeyle boşanalım demişsin, şimdi yine boşanmayalım deme hakkın var..belki o da sana sinirle tamam demiştir..

çok üzüldüm sizin ve bebeğiniz için umarım barışırsınız öyle olmasada umarım bebiğinizle güzel bir hayatınız olur.

bol bol dua et arkadaşım.aranızdakiler büyük problemler değilmiş sanırsam anlattığın kadarıyla.çocuğun için zeytin dalı uzat.sinirle bizde yapıyoruz böyle şeyleri.eşini ara gelsin.sakin sakin problemlerinizi ortaya koyup düşünün.yok yapamıyorsanız, o bebeği strese sokmayın medeni bir şekilde anlaşarak ayrılın.

aaahhh biz kadınlar...

hem boşanalım deriz hem kabul edilmesin isteriz. boşanalım teklifi bizden geldiği halde evet diyen eşi daha suçlu görürüz.

keşke anlayabilsek erkeklerin -bizim kadar göstermeseler de- duyguları var, ve boşanalım lafı onları da yaralıyor olabilir.

Eşimiz boşanalım dese, sevsek bile boşanmayalım der miyiz?

islam hukukunda boşanma hakkının neden erkeğe verildiği belli.

not: bu yazdıklarım kendime de cevaptır.

Back
X