Slm kizlarr
bende patates salatasiyla
83kilodan 67kiloya düsmüstümm
ama gece yemelerim cikolata filan derken gerii aldimmmm
salaklik yaa dikkat etseydim almazdim eminimmm
Beni baya teşvik ettin 1 hafta dene bakalım sonuç ne olacak yediğin herşeyide yazar mısın tam anlamıyla anlamak için
Bütün siskolara ve kendini sisko hissedenlere merhaba:))Umarim bana kizmamissinizdir..
Aylardir diyete baslamak istiyorum,her p.tesi her kadin gibi niyetleniyor,basliyor sali bozuyorum ama yeter artikkkkkk,cokca diyet,ilac vs demedim ama basaramdim.Benim kurtaricim patates olacak..
Günlerdir arastiriyorum,okuyorum,uyuyamiyorum ve sonunda patates diyetine karar verdim hemde ne karar bu sefer kesinlikle yapacagim..Su ana 74 kg yim..gecen yil bu zamanlar 60 kg idim..
Saat su an gecenin kör karanligi..uyuyacagim,uyanacagim ve artik kendime kizginlik ve öfkeyle baktigim aynalara gülümseyecegim.
Bu yolda benimle ilerleyecek arkadaslar olurmu acaba? Motivasyon ,birlik dahada güc verir bize..
PAZARTESI VE BEN BU SEFER BASARACAGIM..
21.01....74 kg
noldu başladınmı canım
Biblo merhaba ,evet basladim.
Bu gün calismadigim icin gec yatip ve tabiki gec kaldim..2 patatesi haslayip üstüne pul bider ekleyerek yedim,yaninda 2 bardak cay ve sonrasinda 4 kasik yogurt yedim...bende Troyit var o yüzden zor kilo verenlerdenim ama olsun,yaza mutlaka zayif girecegim..
Ben Almanyada yasiyorumbenim boy 1,58.yas 31..umarim 58-60 kilolara düserim....Sende insallah biblo gibi olacaksin..:))
Yilmak yok yola devam...ben cok acikirsam arada,domates,salatalik yiyeyim diyorum.hatta günde 1 yumurtada ve leit yogurt yesek sanki iyiy olur....bana haftada 2 kilo bile versem yeter ayda 8 kg yapar..yinede tabiki hedef daha yüksek..
hepinize bol selamlar
ayyyy gec kaldim insan bir haber verir canimmm.bakim bu hafta gecti artik haftaya kadar okuycam yazdiklarinizi verilcek Üc dört kilom var eger ise yariyorsa hemennnn yapcam bu arada benimde troyd sorunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?