7 Günde 6 Kilo Verdiren Patates-Kayısı Diyeti

Biblo sen ne yaptin,kacamaklarin oldumu..

Aman diyiym yola devam edelim,kacamakta yapsak yilmayalim...öptüm...az tv bakim..

yaza denk geldiği için kaçamaklarım karpuz,üzüm oluyordu..

sabah 2 patates yedim yanında domatesle beraber

birazdan yeşilçay içicem ardından kuru kayısı

canım 5 kilo vermek istiyorum evlenince 6 ayda 4 kg kadar aldım inşaallah işe yarar patatese bayılırım çünkü tuz kullanmıyoruz dimi biber ve baharatlar olabilirmi acaba

kizlar merhaba..Dün sadece 6 patates,ananasli yogurt,2 zeytin,1 yumurta,esim yemek yerken,caldigim 1 lokma et yedim..bol su ictim,2 bardak yesil cay ile günü bitirdim...p.tesi 74 idim bu sabah 72,900 olarak uyandim,önce inanamdim ve cokkk sevindim...tabi hata olmasin diye ciplak tartildim..giden ödemdir ama olsun..normalde cok yiyordum hele ekmegi.sanirim o yüzden ilk gün 1 kilo 100 ilk gün gitti..cok wc yw gittim..sanirim ananasta iyi geldi,ödeme cok faydali..

Bu gün sabah 2 patates,1 yumurta yiyip ise gittim,iste 2 kahve ictim....16,00 da eve geldim 2 patates daha yedim..aksamada yine 2 patates ve yogurda ananas koyup yiyecegim..simdiye kadar 2 lt su ictim..dün cok basim agirdi ama bu gün iyiyim..insallah 69´u görürüm yakinda..69 kg olsam 70 lerden kurtulsan sanki motivasyonum dahada artacak..

Simdi kalkim patates haslim,sabahki patatesleride simdiden yapacagim hazir olsun..yesil cayda icim..

hepinize kolay gelsin

fa
Ne kadar sanslisin 3-4 kilo fazlalikla..benim 15 kg fazlam var..umarim sana iyi örnek oluruz:)

benimde eskiden 20 Kilo fazlaligim vardi tabi ergenlik cagindaydi simdi hayirlisiyla dugunum olcak o yuzden 60 Kilo olmak istiyorum su an 63 kiloyum o dur gercekten sonuc alanlar varmis heveslendim vallahi

birsey merak etdim 4 5 ve 6 Ci gündeki degisikliler yani mantar bonfile mantar Vs yapicakmisiniz yoksa sadece patates mi yiyceksiniz ?

fa

benimde eskiden 20 Kilo fazlaligim vardi tabi ergenlik cagindaydi simdi hayirlisiyla dugunum olcak o yuzden 60 Kilo olmak istiyorum su an 63 kiloyum o dur gercekten sonuc alanlar varmis heveslendim vallahi

Canim benim..Insallah evliligin hep mutluluk icinde gecer..Ben kesin kararliyim,ufat tefek kacamaklarda olsa diyeti tamamlayacagim..kacamak derken araya masum seyler ekliyorum ne yapayim ,cok yerken birden diyete baslayinca nefis durmuyor iste..benim göbegim cok yumusadi..insallah ereyecek..sanada tavsiye ederim

birsey merak etdim 4 5 ve 6 Ci gündeki degisikliler yani mantar bonfile mantar Vs yapicakmisiniz yoksa sadece patates mi yiyceksiniz ?

canim benim bu gün 2. günüm..araya domates,salatalik,yumurtada,ananasta ekledim,ama bence bu eklemeler iyi oldu..zaten benim hedefim haytada 6-7 kilo felan degil bence haftada o kadar kilo vermek imkansiz,tabi bir hastalik felan söz konusu olmazsa..ben haftada 2.3 versem bile mucize..beni takip et hergün kilo bildirimi yapacagim..ben bu rejimi cok tuttum..iyi geceler

kizlar sabah kalktim yine 72.900 ciktim..yani giden hep ödemmis..bakalim yarin sabah kac cikacagim..gerci bu gün 3 dilim piza yedim,öyle icap etti

kizlar sabah kalktim yine 72.900 ciktim..yani giden hep ödemmis..bakalim yarin sabah kac cikacagim..gerci bu gün 3 dilim piza yedim,öyle icap etti

hic olmusmuuu Dur bakim bende hayirlisiyla haftaya baslim konuya abone olurum vallahi. ben digital tarti sevmiyorum 100 gr aldigimi görünce hemen pes ederim hayirlisi olsun :)

Kızlar benm metobolizma sorunum var hemde çok fena patatess daha fazla kabız yapmaz mı..??..

Ben bugün basliyorum hersey yazcam siskinlik yapiyormu aclik hissi vs.

Sürekli patetes yersem midem artık almaz diye düşünüyorum Siz denediniz mi bu diyeti?

Ilk defa yapicam bende :) bence öyle düsünme sonucta oturup tüm gün patates yemiyeceksin yesil cay sade su vs . hem Ücüncü günden sonra meyve vs de giriyor araya positiv dusunelim güzel gecsin

vazgectim ben iki Üc Kilo vermek icin hasta olmak istemiyorum...

canım merhaba bende bunu yapmak istiyorum ama senin gibi salı bırakıyorum ve maddi açıdan da zor değil ne dersin birlikte apalımm bu diyeti...

arkadaşlar bu diyeti yapan kaç kişiyiz toplam ben bugün başladım her gün ne tükettiğimi paylaşacağım ve tabiki tartı sonucunu da ama bi liste yapalım ve sonuçları liste halinde takip edelim .
hem böylece birbirimizi de motive etmiş oluruz. ne dersiniz. çok değil sanırım 5 yada 6 kişiyiz değilmi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…