7 Günde 6 Kilo Verdiren Patates-Kayısı Diyeti

hadi kızlar kaç kişiyiz

kimse yapmiyor vallahi saglikli olmadigi söyleniyor bu Diäti yapcagimiza herseyin azini yiyip cikolata ve hamur islerden uzak durup ve biraz spor yapan herkess zayiflar (bu benim düsüncem )

saygilar

Kizlar herkese merhabalar..ben bu diyetle 4 günde 2 kg verdim ama sonra yine bozdum ..6 günde 2 kilo yine aldim ne varsa yedim salak gibi..ben hatta sadece patates yemedim,,günde 1 yumurta,domates,salatalik,yogurtta eklemistim diyete..

Kizlar diyetri yapmak isteyenler toplasalim..bir gün belirleyip o gün baslayalim...birbirimize güc destek verelim...

Lütfen baslayalim...herkes bir gün belirlesin..cuma..yada c.tesi bence...

Iyi geceler,,

hadi kızlar kaç kişiyiz

Yarın başlıyorum kızlar, var mı başka başlayan?? :)

Kizlar bu diyet gercekten cok etkili..
Beraber baslayalim..ben bu diyeti yaparken sitede cok yalniz kaldim,kendi kendime yazip durdum,sizde olursaniz,daha motive oluruz..

Ben uyaninca baslayacagim diyete..

Ek olarak yumurta,domates,salata ,yogurt ekleyecegim aralara..

Hepimize kolay gelsin..
Boyum..1,58
KILO..74

Bismillah vira

Simdi patates hasliyorum,maydanosda dogradim,patatesle maydanoslu salata yapacagim,sabah onula 2.3 zeytin yer ise giderim....geldigimdede patatesle,domates,yumurta yerim...aksamada patatesle yogurt..tabi bol su.yesil cay,arada kahve...

Insallah bunlari yapabilirim..Bu sefer kesinlikle birakmayacagim..

kolay gelsin canım , diyeti okudum ,yapılmayacak gibi değil. bende pazartesi günü başlayacağım. bu hafta sonu planlarım var. yoksa bugünden başlardım. dilerim bu sefer başarırsın. bende 74 kg . hedefim 60 kg olmak . takipte olacağım, destek için buradayım . sonrasında sende bana destek olursun

bu gün baslafim diyete..sabah tartildim..73.900 ciktim yani 74 diyelim..

5 patates,4 zeytin ..1 domates,1 yumurta..yedim bu saate kadar....aksamada yine yogurt yiyecegim..

su ana kadar yarim portakal,ve 1 cay kasigi nutella disinda kacamagim olmadi..ama ben gece yiyenlerdenim 12´30 gibi yatiyorum insallah bogazimi tutabilirim..

Kocaman sevgiler..

merhaba canım , benim planda değişiklik oldu ,cumartesi başlıyorum. yarın akşam yemeğe davetliyiz. 2 öğün patates yiyip daha sonrasında bozmak olmaz o yüzden cumartesi tam olarak başlayayım

merhaba canım , benim planda değişiklik oldu ,cumartesi başlıyorum. yarın akşam yemeğe davetliyiz. 2 öğün patates yiyip daha sonrasında bozmak olmaz o yüzden cumartesi tam olarak başlayayım

zaten su yemek davetleri ve disari cikildiginda etraftan gelen yemek kokulari biz diyetcilerin sonu oluyor:)). Tamam canim.sende c.tesi bana katilirsin..

Diger kizlar nedede acaba....

HUhuuuuuuuuu

Kizlar merhabalar..

Persembe...73,900
Cuma.........73,000

900 gram vermis gözüküyorum tartida..Moralmen düzeldim azda olsa..

16 Subatta kuzenimin dügünü var,o zamama kadar 68 filan olsam öyle sevinecegimki..göbegim var,kalcada,giydigim hicbirsey yakismiyor..Her yerimden yag pörtlüyor..

Dün gece acliktan yatamadim resmen ama gece kalkip yine diyet yogurt yedim..su andada acim,2 patates ,1 domates yedim..

..

iyi gidiyorsun canım ,bende yarın sabah tartılıp başlayacağım. bakalım yarın benim için nasıl geçecek:26:

iyi gidiyorsun canım ,bende yarın sabah tartılıp başlayacağım. bakalım yarın benim için nasıl geçecek:26:

Lütfen basla yarin,diger kizlar korkup kactilar:)) Kendimi yalniz hissediyorum..

Öglen esime..köfte ,piyaz,pilav yaptim..
3 köfte..2 kasik piyaz, 1 kasik pilav calip yedim ..cok lezizdi..
öglen patatesimi yemedim tabi..aksama sade yogurt yiyerek kendimi cezalindiracagim..
1,5 lt su
2 isirgan otu cayi
1 yesil cay ictim.
1 zencefil cayi ictim..

Günüm Wc dw gecti tabi...ben Almanyadayim aramizdaki saat farkindan dolayi ben bunu yazarken burda saat 16,45 ama TR de 17´45 aksam cok var zati...benim aclik kirizimde saat 21 den sonra basliyor..bol yagsiz yogurt yiyecegim,dayanamazsamda 1 yumurtayla,salata yerim..bakalim artik...

selamlar

Kızlar ben yapmıştım taa 2008de.Ama sadece akşamları yiyodum.kahvaltı ve öğle yemeği yemiyodum.iştahım yoktu o aralar.Yani diyet için başlamamıştım.
Akşamları sadece haşlanmış patatesleri ve yumurtayı yogurtla karıştırıyodum.Ekmeksiz salata gibi yiyodum.
Bir ayda 11 kilo verdim.

Akşama kadar 2,5 litrelik kolayı bitiyodum.
Dediğim gibi diyet falan yapmak değildi amacım.Ben de dahil herkes çok şaşırdı.
Sonra arkadaşım belki faydası olur zayıflarım diye bilinçli başladı ve 9 kilo verdi.

Ben 2 sene sonra kilo aldım.Tamamen yemekten :))

Tek kötü tarafı ağzım yara olmuştu,hem koladan hem de sürekli aynı besini tüketmekten.Doktorun yalancısıyım.

Ne güzel yazmissin 1 ayda 11 kilo diye vallahi gözlerim fal tasi gibi acildi :) Keske benimde istahim olmasa,ama tüm dünyayi yiyesim var,birazda sürekli rejim yapma pisikolojisinden olsa gerek ama bu sefer kararliyim kesinlikle yaza zafif girecegim..

bu gün kacamaklarim oldu ama olsun yinede devam..Subat 16 ya kadar 68 olmazsam 1 litre yag icerek kendimi cezalandiracagim..

sagol canim moral,güc verdin bana..

Kacaklarda gelse dahada morallenecegim ama artik neyse...beklemedeyim:)))

yine kacamak,yine pismanlik..

Mutfaga su icme niyetiyle gittim.tezgahin üstündeki bal bir an dikkatimi cekti,sonrasini hatirlamiyorum..2 dilim ekmege,krem peynir ve bal sürüp yemisim..ve bu eylemim sadece 2.3 dakika sürmüstür..offf yaaa sürekli aklimda yemek yemek var,niye böyle oluyorki,su istahim az kesilse olmazmi..

cok moralim bozuk,bakalim bu durum sabah tartiya nasil yansiyacak...Aptal kafaliyim ben..

ahh canım bu kötü olmuş. aslında akşam yemeğinden sonra mutfağın kapısına kilit vurmak lazım . yarın birlikte devam ederiz. sabah tartılıp başlıyorum . bakalım ilk günüm nasıl olacak.

1 ayda 11 kilo çok güzel üstelik tek öğünle ve kola içerek . bende merak ediyorum sonucu ,dilerim fazla kaçamak yapmam:26:

kızlar ben de başlıyorum yarın yalnz yarın ve yarından sonra sabahları normal kahvaltı yaparım çünkü ailemle birlikte yaparız kahvaltı keyfi çok önemli ailemle :)) zaten ben çok yemem sabahları öğle yemeği de yemem benim sorunum akşam yemeğini 7den sonra yemem ve sonrasında çayla birlikte yediğim abur cubur ( ama yeter artık bırakıyorum abur cuburu falan ben de varımm :) şuan64 kiloyum ne kadar verirsem kar artık ptesi de yürüyüşe başlıcam ayrıca ben sauna eşofmanı almayı düşünüyorum benim acaip ödemim var ayak bileği çevremde özellikle. öyle çok ki elimde bile var ( genetik sanırım annemin de öyle. çok ter attırıyormuş bu eşofman yürüyüş sırasında gymeyi düşünüyorum.2 haftam var biraz forma grmek için elimden ne gelirse artık. umarım almayız vereceğimiz kiloları.artık yeterr verelm de bir soluk da kurtulalım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…