hadi kızlar kaç kişiyiz
hadi kızlar kaç kişiyiz
Yarın başlıyorum kızlar, var mı başka başlayan?? :)
merhaba canım , benim planda değişiklik oldu ,cumartesi başlıyorum. yarın akşam yemeğe davetliyiz. 2 öğün patates yiyip daha sonrasında bozmak olmaz o yüzden cumartesi tam olarak başlayayım
Kizlar merhabalar..
Persembe...73,900
Cuma.........73,000
900 gram vermis gözüküyorum tartida..Moralmen düzeldim azda olsa..
16 Subatta kuzenimin dügünü var,o zamama kadar 68 filan olsam öyle sevinecegimki..göbegim var,kalcada,giydigim hicbirsey yakismiyor..Her yerimden yag pörtlüyor..
Dün gece acliktan yatamadim resmen ama gece kalkip yine diyet yogurt yedim..su andada acim,2 patates ,1 domates yedim..
..
iyi gidiyorsun canım ,bende yarın sabah tartılıp başlayacağım. bakalım yarın benim için nasıl geçecek:26:
Kızlar ben yapmıştım taa 2008de.Ama sadece akşamları yiyodum.kahvaltı ve öğle yemeği yemiyodum.iştahım yoktu o aralar.Yani diyet için başlamamıştım.
Akşamları sadece haşlanmış patatesleri ve yumurtayı yogurtla karıştırıyodum.Ekmeksiz salata gibi yiyodum.
Bir ayda 11 kilo verdim.
Akşama kadar 2,5 litrelik kolayı bitiyodum.
Dediğim gibi diyet falan yapmak değildi amacım.Ben de dahil herkes çok şaşırdı.
Sonra arkadaşım belki faydası olur zayıflarım diye bilinçli başladı ve 9 kilo verdi.
Ben 2 sene sonra kilo aldım.Tamamen yemekten :))
Tek kötü tarafı ağzım yara olmuştu,hem koladan hem de sürekli aynı besini tüketmekten.Doktorun yalancısıyım.
yine kacamak,yine pismanlik..
Mutfaga su icme niyetiyle gittim.tezgahin üstündeki bal bir an dikkatimi cekti,sonrasini hatirlamiyorum..2 dilim ekmege,krem peynir ve bal sürüp yemisim..ve bu eylemim sadece 2.3 dakika sürmüstür..offf yaaa sürekli aklimda yemek yemek var,niye böyle oluyorki,su istahim az kesilse olmazmi..
cok moralim bozuk,bakalim bu durum sabah tartiya nasil yansiyacak...Aptal kafaliyim ben..
Kızlar ben yapmıştım taa 2008de.Ama sadece akşamları yiyodum.kahvaltı ve öğle yemeği yemiyodum.iştahım yoktu o aralar.Yani diyet için başlamamıştım.
Akşamları sadece haşlanmış patatesleri ve yumurtayı yogurtla karıştırıyodum.Ekmeksiz salata gibi yiyodum.
Bir ayda 11 kilo verdim.
Akşama kadar 2,5 litrelik kolayı bitiyodum.
Dediğim gibi diyet falan yapmak değildi amacım.Ben de dahil herkes çok şaşırdı.
Sonra arkadaşım belki faydası olur zayıflarım diye bilinçli başladı ve 9 kilo verdi.
Ben 2 sene sonra kilo aldım.Tamamen yemekten :))
Tek kötü tarafı ağzım yara olmuştu,hem koladan hem de sürekli aynı besini tüketmekten.Doktorun yalancısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?