- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Bayrama onun ailesinin yanına gidecektik yarın. Ben asla onun suratını bile görmek istemiyorum şu anda. Hatta babası ile aram muhteşem iyi, arayıp söyleyesim var böyle böyle diye ama düzgün düşünemiyorum, ne yapsam bilemiyorum, hiç bir arkadaşımı arayıpta 7 haftalık evliyken böyle oldu diyemiyorum, naapsam bilmiyorum. Arasam mı babasını?
Bir arkadaşımda aynısını dedi onlarda yaşamışlar.Yeni evli çiftlerde erkekler hep yapıyor bilmiyorum neden dedi. Özellikle yabancı seçmiş beni aldatmak aklından geçmemiş öylesineymiş, eğlencesineymiş falan. Ama her gün yazmış birilerine son 3 haftadır, her gün farklı bir hatunla konuşmuş yani.Hanımefendi işte sosyal medya hastalığı gibi bir şey bu.Bu çok üzücü evet.Ama bunun gibi şeyler yapan bir sürü insan gördüm ben.Neden dediğimde amaçlar yok mesela.Can sıkıntısı öylesine yaptıklarını söylüyorlar.Çok enteresan ama boşlukta olduklarını tanımadığı insanlarla konuşmanın iyi geldiğini söylüyorlar.Sizin eşiniz bunlarla buluşur muydu bilemem.Ayrıca tarihlere baktınız mı sürekli bir konuşma var mı?Yoksa boşluğa düştüm dediği zamanlarda yazışmış sonra yazmamış mı?Bu boşluk da nasıl bir boşluk onu da anlamıyorum ama.Yeni de evlisiniz üstelik.Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.Affedebilecekseniz devam edin.Ama sürekli şüpheyle yaşayacaksanız bitirin.Şüphe insanı kemirir bitirir çünkü kendiniz yıpranırsınız
sen aynısını yapsan o ne yapardı acaba?Bir arkadaşımda aynısını dedi onlarda yaşamışlar.Yeni evli çiftlerde erkekler hep yapıyor bilmiyorum neden dedi. Özellikle yabancı seçmiş beni aldatmak aklından geçmemiş öylesineymiş, eğlencesineymiş falan. Ama her gün yazmış birilerine son 3 haftadır, her gün farklı bir hatunla konuşmuş yani.
Affedebilir miyim bilmiyorum, istemiyorum da zaten affetmeyi falan. Ailemin evide Mersinde ben İzmirdeyim. Aşırı gitmek istiyorum ama bilemiyorum da. Misafirler de gitmeye karar verdiler biz yalnız kalalım diye insanlarada acayip ayıp oldu. İlk bayramımızı uzun tatilimizi zehir etti bana.
gidecek yerin yok diye satarsa evli kalmaya devam edecek misin?aklıma bişey geldı esım bize tetile götürmustu tatilde gerizrkaglı tabletınde facesını acık bırakmıs bı kadını eklemıs kadının kapak fotosunda koca bir pipi:)))ben eklemedım deyıp yalanlar uydurmustu.öncesınde rus kaınlar sonrasında reel kadınlar daha sonrası sevgili boyutları bi ara faceden birliktelıgını bile ilan etmıstı bi kadınla ,bende oglumun hesabıyla girip tebrık etmıstım altınada karın ve oglun dıyede not dusmustum...sonra kızı tebrik eden tum arkadaslarını ekleyıp kızın sevgilisinin karısı oldugumu söylemıstım..bu aralarda ilişikisi yok yazmıs facesıne...bende duvar kapaklarına bana yaptıgı tum rezilllikleri yazıp onu rencıde ediyorum..facebook arkadaslarına cok önm verir:)))sanırım yasamadıgım baska genıslık kalmadı bendekıde böyle onur verici bi evlilik..heralde daha assagılı olamaz dicem,yarın benı satmaya kalkar o yüzden büyük konusmıyım
7 haftada böylesi olursa 7 sene sonrasını düşünmek istemiyorum .... bebek için acele etmeyin yazık olmasın onada ...
daha yeni evliyken boşluğa düşen, hamilelik ve lohusalıkta cinsel boşluğa düştüm deyip neler yapar kimbilir.Sürekli çocuk istiyordu zaten,ben de şu anda aynı böyle düşünüyorum.İyiki hemen çocuk moduna girmemişim.
Cicim ayında böyleyse ben hamileyken lohusayken nolacak, ortada sıkıntı yokken bilmem neresinin keyfine boşluğa düşüp karı kıza sarkıyorsa sorunlar olduğunda ne olacak? Çok mu abartıyorum diye düşünüyordum ki yorumlardan anladığım kadarıyla abartmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?