7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

tabıkı gerızekalı evlenınce annesınden ayrıldı dıye depresyona gırıp sapıtan bı erkege ne denır allasen
bu adam kışın camdan dısarı bakarken cam bugulu dıye depresyona gırer yıne karısını aldatır

hahah
aynı uye ıkı farklı kısılıkle mı yazıyor acaba
yoksa gercekden adam burayı bastı mı
ben inanmadım
Basmiştir,nede olsa sanal ortamda takilmaya alışık bi ton hatun var burda
İnsallah bu ona iyi bir ders olurda bidaha anasindan ayrildigi icin bu yollara basvurmaz.

Konu sahibi ve eşi ya uzun yıllar çıkan ve birbirlerini aldatıp kıskanan iğrenç,saftirik çiftlerden biri(hani olur ya dışarda görsen böyle itici çiftlerden kusasın gelir ) ya da bas bayağı taş taş geçiyolar bizimle

Ego tatmini olma isteği nedir ya ezik misin sen. Her sıkıntı çeken eşini aldatmaya teşebbüs edecekse ooo. Üstelik yeni evlisin be adam. Bir erkek için hiçbir şeyi karşınıza almayın derim değmiyorlar değmezler.

Adam sanki karısını o degilde biz aldatmisiz gibi yazmış tabi eger gerçekse.

Birde aciklamasi ;

"Hiçbir şekilde görme şansım dahi olmayan amerikalı internet celebrity lerine mesaj attım evet."

Türklere atsaydin zaten seni hazir kita bekliyorlardi kollarina atlamak icin.

Inandirici gelmiyor ya yinede soyleyeyim dedim.

Canım kötü bir durum gerçekten. Belliki evlilik arefesinde de sorunlar yaşamıssınız. Ama yaptığıda normal değil. sanal seks yapmak istemiş anlaşılan. Sevgiliğiniz boyunca yapmışmıydı böyle birşey?

Bu nasil bir karaktersizliktir ya, boşluktaydim ne demek ???? 7 haftalik karisina.. sizin en guzel en romantizmi doruklarinda yasayacaginiz zamanlar daha.. biz kadinlar niye düşmüyoruz bu boşluğaa..tiplerine tukurduklerim. Sevgin bittiysede bitti artik sevmiyorum diyin !!!. AHH anneler herseyi hissederler keske dinleseydiniz evlenmeden once..

Bence böyle bişeyi yaşatmış ünsana inanıp güvenmek çok çok zor olur diye düşünüyorum güvenin olmadıgı bi evlilikte mereye kadar yürür? bosluga düsmek kendini tatmin etmek gibi acıklamalarda cok sacma bana hic inandırıcı gelmedi arkadasım söylemek bizim icin belki kolay olabilir ama öyle bi insanla hayatını nekadar daha devam ettirebilirsin affetsen hergün kendimi yiyip bitirirsin eve gec gelse kafayı yersin süphe icinde yasanmazki bence annenin ayaklarına kapan kendini affettirene kadar cabala

Bilmiyorum ki tam olarak eskiden olsa yok canım kesinlikle hayır derdim ama şimdi bilmiyorum. Ben mersindeydim o İstanbulda, yeminler ediyor neler neler ama artık bilmiyorum. 4 yıl beraberdik hiç bilmiyorum ne oldu

Bilmiyorum ki tam olarak eskiden olsa yok canım kesinlikle hayır derdim ama şimdi bilmiyorum. Ben mersindeydim o İstanbulda, yeminler ediyor neler neler ama artık bilmiyorum. 4 yıl beraberdik hiç bilmiyorum ne oldu
uzaktaydınız yani sürekli. üzgünüm ama yapmış olabilir. sürekli uzakta olup şimdi senle yaşamaya başlayınca bocalamış da olabilir. Yanlış da yönlendirmek istemem. ama zor bir durum gerçekten

Böyle birine güvenmek çok zor...
Allah size kolaylık versin yenide evlisiniz hemende boşanilmaz ki. Napcaksiniz. Süründürün bari bayagı bi. Kanıtta toplayin bir daha boyle bir durum olursa şuuuutttt

Ağzınıza sağlık ne güzel özetlediniz, helal olsun, konu kilit.

Boşluktaydım, egomu tatmin edeyim filan bahane bu işler. Daha çok yeni evlisiniz böyle bir şeyle karşılaşmış olmanıza çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…