fake kokusu geliyo ama yinede cevap yazmak istiyorum.
bunun aldatmak olduğunu düşünmemişmiş, niye sen gerizekalımısın. eşin seni beğenip evlendiysen başkalarının beğenmesini napcan yedektemi tutcan. ilerde yine cinsel sorun yaşarsan, yine boşluğamı düşcen bahanen bumu olcak. nasıl güvenilsin sana
Basmiştir,nede olsa sanal ortamda takilmaya alışık bi ton hatun var burdahahah
aynı uye ıkı farklı kısılıkle mı yazıyor acaba
yoksa gercekden adam burayı bastı mı
ben inanmadım
Varsa yoksa boşluk da boşluk, her zırvalayan bir boşluktur tutturmuş gidiyor arkadaş.
Ego tatmini olma isteği nedir ya ezik misin sen. Her sıkıntı çeken eşini aldatmaya teşebbüs edecekse ooo. Üstelik yeni evlisin be adam. Bir erkek için hiçbir şeyi karşınıza almayın derim değmiyorlar değmezler.Merhabalar. Çıkamadım işin içinden ne yapayım, edeyim bilemedim, size danışayım dedim.Ben çok zor evlendim, annemi arkama aldım benimle konuşmuyor,tüm zorluklara göğüs gerdim ve 4 yılın sonunda sevdiğim adamla evlendim. Ben istediğim için izmirde iş buldu, hatta bana da buldu, buraya yerleştik. İş dolayısıyla ikimizde ilk başta çok zorlandık. Ben ilk 3 hafta hep ağlayıp ona sığındım,o iyi gibiydi. Bu akşam o uyurken geldim, bişey dürttü telefonuna bakayım dedim. Hatta kendimi de kötü hissettim güvenmiyormuş gibi neler yapıyorum diye çünkü ben bu adamla çok güvendiğim için asla beni aldatmaz çok seviyor dediğim için evlendim. Bakındım bişey bulamadım, son anda aklıma facebook geldi. Bir açtım ki başka bir isimle facebook açmış, bir sürü melez zenci hafif kadın tipinde kadın eklemiş ve hepsine mesajlar atmış. Çok güzelsinler, senin fanınımlar, bebeğim niye bana yazmıyorsun üzülüyorumlar neler neler. Uyandırdım, bağırmaya başladım. Önce facebooku kapattı telefonu elimden alıp. Sonra misafir var sus mus üste çıkmaya başladı. Bununla üste çıkamazsın sen ne B.k yediğini sanıyorsun diye bağırınca pıstı. Dinle beni diye yalvardı neyi dinleyeyim dedim yinede dinledim. Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan. Çıldırdım. Bağırdım, çağırdım, tamam artık be sus deyip kolumu tuttu üstüne bende tokat attım.Kafasını eğdi vur istediğin kadar, çok özür dilerim, eşeğim, hayvanım,Allah belamı versin ve daha neler neler deyip durdu.Sindiremedim, yediremedim kendime bunu, o kadar savaştıktan sonra bana bunu yapmasını kaldıramadım. Gidiyorum şu anda bu evden dedim ve giyinmeye başladım. Beni öldür gitme falan filan bişiler ben gidiyorum kal nolur ben gidiyorum dedi bende defol git dedim. Yanıma para ve anahtar almıyorum sen arayana kadar eve gelmeyeceğim dedi bende cehennemin dibine kadar git dedim ve gitti. Ben 7 haftalık evliyim, darbenin ertesi günü evlendik İstanbulda, düğün iptal oldu,düğünüm bile olmadı diye üzülürken bana ne yaptı. 7 haftalık evliyken facebookta arayışa giren adamı ben ne yapayım? Lütfen fikir verin,bir yol gösterin,çok kötüyüm şuan.
Canım kötü bir durum gerçekten. Belliki evlilik arefesinde de sorunlar yaşamıssınız. Ama yaptığıda normal değil. sanal seks yapmak istemiş anlaşılan. Sevgiliğiniz boyunca yapmışmıydı böyle birşey?Merhabalar. Çıkamadım işin içinden ne yapayım, edeyim bilemedim, size danışayım dedim.Ben çok zor evlendim, annemi arkama aldım benimle konuşmuyor,tüm zorluklara göğüs gerdim ve 4 yılın sonunda sevdiğim adamla evlendim. Ben istediğim için izmirde iş buldu, hatta bana da buldu, buraya yerleştik. İş dolayısıyla ikimizde ilk başta çok zorlandık. Ben ilk 3 hafta hep ağlayıp ona sığındım,o iyi gibiydi. Bu akşam o uyurken geldim, bişey dürttü telefonuna bakayım dedim. Hatta kendimi de kötü hissettim güvenmiyormuş gibi neler yapıyorum diye çünkü ben bu adamla çok güvendiğim için asla beni aldatmaz çok seviyor dediğim için evlendim. Bakındım bişey bulamadım, son anda aklıma facebook geldi. Bir açtım ki başka bir isimle facebook açmış, bir sürü melez zenci hafif kadın tipinde kadın eklemiş ve hepsine mesajlar atmış. Çok güzelsinler, senin fanınımlar, bebeğim niye bana yazmıyorsun üzülüyorumlar neler neler. Uyandırdım, bağırmaya başladım. Önce facebooku kapattı telefonu elimden alıp. Sonra misafir var sus mus üste çıkmaya başladı. Bununla üste çıkamazsın sen ne B.k yediğini sanıyorsun diye bağırınca pıstı. Dinle beni diye yalvardı neyi dinleyeyim dedim yinede dinledim. Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan. Çıldırdım. Bağırdım, çağırdım, tamam artık be sus deyip kolumu tuttu üstüne bende tokat attım.Kafasını eğdi vur istediğin kadar, çok özür dilerim, eşeğim, hayvanım,Allah belamı versin ve daha neler neler deyip durdu.Sindiremedim, yediremedim kendime bunu, o kadar savaştıktan sonra bana bunu yapmasını kaldıramadım. Gidiyorum şu anda bu evden dedim ve giyinmeye başladım. Beni öldür gitme falan filan bişiler ben gidiyorum kal nolur ben gidiyorum dedi bende defol git dedim. Yanıma para ve anahtar almıyorum sen arayana kadar eve gelmeyeceğim dedi bende cehennemin dibine kadar git dedim ve gitti. Ben 7 haftalık evliyim, darbenin ertesi günü evlendik İstanbulda, düğün iptal oldu,düğünüm bile olmadı diye üzülürken bana ne yaptı. 7 haftalık evliyken facebookta arayışa giren adamı ben ne yapayım? Lütfen fikir verin,bir yol gösterin,çok kötüyüm şuan.
Canım kötü bir durum gerçekten. Belliki evlilik arefesinde de sorunlar yaşamıssınız. Ama yaptığıda normal değil. sanal seks yapmak istemiş anlaşılan. Sevgiliğiniz boyunca yapmışmıydı böyle birşey?
uzaktaydınız yani sürekli. üzgünüm ama yapmış olabilir. sürekli uzakta olup şimdi senle yaşamaya başlayınca bocalamış da olabilir. Yanlış da yönlendirmek istemem. ama zor bir durum gerçektenBilmiyorum ki tam olarak eskiden olsa yok canım kesinlikle hayır derdim ama şimdi bilmiyorum. Ben mersindeydim o İstanbulda, yeminler ediyor neler neler ama artık bilmiyorum. 4 yıl beraberdik hiç bilmiyorum ne oldu
aklıma bişey geldı esım bize tetile götürmustu tatilde gerizrkaglı tabletınde facesını acık bırakmıs bı kadını eklemıs kadının kapak fotosunda koca bir pipi:)))ben eklemedım deyıp yalanlar uydurmustu.öncesınde rus kaınlar sonrasında reel kadınlar daha sonrası sevgili boyutları bi ara faceden birliktelıgını bile ilan etmıstı bi kadınla ,bende oglumun hesabıyla girip tebrık etmıstım altınada karın ve oglun dıyede not dusmustum...sonra kızı tebrik eden tum arkadaslarını ekleyıp kızın sevgilisinin karısı oldugumu söylemıstım..bu aralarda ilişikisi yok yazmıs facesıne...bende duvar kapaklarına bana yaptıgı tum rezilllikleri yazıp onu rencıde ediyorum..facebook arkadaslarına cok önm verir:)))sanırım yasamadıgım baska genıslık kalmadı bendekıde böyle onur verici bi evlilik..heralde daha assagılı olamaz dicem,yarın benı satmaya kalkar o yüzden büyük konusmıyım
Ağzınıza sağlık ne güzel özetlediniz, helal olsun, konu kilit.@pakizesu__ kusura bakmayın ama
bence işte erkekler sizin zihniyetinizdeki kadınlar yüzünden bu kadar rahat yapabiliyorlar bu işleri
şu yazdığınız son cümle bile normalleştirmenin çok iyi bir örneği
ne demek çocukça birşeydir?
4 yıllık ilişkisi olan, evlenmiş, çalışan bir adam için böyle bir çocukluk olabilir mi?
evli bir insan, ister 7 haftalık ister 70 yıllık evli olsun böyle birşey yapmamalı
bu düpedüz (konu sahibi özür dilerim) kişiliksizlik, adiliktir
başka insanlara yazılı olarak olsa dahi asılmak, ne çocuklukla, ne aradaki sorunlarla açıklanabilir birşey değildir
önce boşanırsın, sonra ne halt yersen yersin
haaa, adam boşanmak istiyordur da, kadın sülük gibi yapışmıştır, gerçekten bir boşanamamazlık söz konusudur, uzamıştır, anlarım
fakat, hem eşim dursun, hem gözüm gönlüm doysun, olur mu?
işte sizin gibi, erkeklerin aldatmaya yönelik her yaptığına, acaba şundan mıdır bundan mıdır diye kılıf arayan, belki çocukça birşeydir diyen kadınlar yüzünden erkekler bugün bu kadar rahat
bunları normalleştiren anneler, eşler yüzünden bu kadar rahat
bu tip hareketleri kabullenmeyen kadınlar çoğunluk olsaydı, bugün ilişkiler böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?