- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
kusura bakma.bende dalga gecmedıgını düşünerek ciddiyetle cevap vereyim ozamn..
tabiki ozamn sıgınma evıne gidip yerlesecegim..cocugumla yıllardır evde tek basıma yasıyorum su durumda sıgınma evine götürüp ordaa ayrı travma yasatmak ıstemıyorum.ama onunla aynı evde yasasaydım giderdim ...sınava kaDar sabrediyorum sonrası ALLAH buyuktur elbet..
neyse benı bosverın kızın konusu kaynadı benım yüzümden
İyimserliğinize hayran kaldım :) ama sizin başınıza gelse aynısını yapamazdınız çok eminim.Allahta yaşatmasın zaten kimseyeBenim fikrim ... aptalca birsey yapmış çok saçma . Konuşun esinizle iyice irdeleyerek sorular sorun .. ciddi bi sorun takıntı sebep var mı yok mu anlarsınız . Benim sezgilerime göre bekarliktan kalma bi durum olduğu için böyle birseyi bırakıp eşini yani sizi rahatlikla tercih edip o yaptigindan vazgeçer . Herşey gönlünüzce olsun inşallah .
Merhabalar. Çıkamadım işin içinden ne yapayım, edeyim bilemedim, size danışayım dedim.Ben çok zor evlendim, annemi arkama aldım benimle konuşmuyor,tüm zorluklara göğüs gerdim ve 4 yılın sonunda sevdiğim adamla evlendim. Ben istediğim için izmirde iş buldu, hatta bana da buldu, buraya yerleştik. İş dolayısıyla ikimizde ilk başta çok zorlandık. Ben ilk 3 hafta hep ağlayıp ona sığındım,o iyi gibiydi. Bu akşam o uyurken geldim, bişey dürttü telefonuna bakayım dedim. Hatta kendimi de kötü hissettim güvenmiyormuş gibi neler yapıyorum diye çünkü ben bu adamla çok güvendiğim için asla beni aldatmaz çok seviyor dediğim için evlendim. Bakındım bişey bulamadım, son anda aklıma facebook geldi. Bir açtım ki başka bir isimle facebook açmış, bir sürü melez zenci hafif kadın tipinde kadın eklemiş ve hepsine mesajlar atmış. Çok güzelsinler, senin fanınımlar, bebeğim niye bana yazmıyorsun üzülüyorumlar neler neler. Uyandırdım, bağırmaya başladım. Önce facebooku kapattı telefonu elimden alıp. Sonra misafir var sus mus üste çıkmaya başladı. Bununla üste çıkamazsın sen ne B.k yediğini sanıyorsun diye bağırınca pıstı. Dinle beni diye yalvardı neyi dinleyeyim dedim yinede dinledim. Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan. Çıldırdım. Bağırdım, çağırdım, tamam artık be sus deyip kolumu tuttu üstüne bende tokat attım.Kafasını eğdi vur istediğin kadar, çok özür dilerim, eşeğim, hayvanım,Allah belamı versin ve daha neler neler deyip durdu.Sindiremedim, yediremedim kendime bunu, o kadar savaştıktan sonra bana bunu yapmasını kaldıramadım. Gidiyorum şu anda bu evden dedim ve giyinmeye başladım. Beni öldür gitme falan filan bişiler ben gidiyorum kal nolur ben gidiyorum dedi bende defol git dedim. Yanıma para ve anahtar almıyorum sen arayana kadar eve gelmeyeceğim dedi bende cehennemin dibine kadar git dedim ve gitti. Ben 7 haftalık evliyim, darbenin ertesi günü evlendik İstanbulda, düğün iptal oldu,düğünüm bile olmadı diye üzülürken bana ne yaptı. 7 haftalık evliyken facebookta arayışa giren adamı ben ne yapayım? Lütfen fikir verin,bir yol gösterin,çok kötüyüm şuan.
Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan.
Ne dememi bekliyorsunuz onca sevgiyle evlenmis ailesini arkasına almış 7 haftalik evli insana .. Ayrıl boşan herkesi haklı çıkar mı diyeyim ?! Bu mudur doğru olan , Yoksa konuşmayı deneyip sebeplerini öğren yaptığı aptalligin bilincine varıp pişman olursa bir şans daha verebilirsin demem midir? Rabbim kimsenin başına vermesin tabiki . Yuva çabuk kurulmuyor ki çabuk yıkılsin. Bence bir konuşmayı hakediyorlar ha şudur pismanlik duygusu sahtedir güvenmezsin o insana zaten şans vermek kişinin şahsına hakaretidir. Bütün bunlar benim fikrim ve fikrimi paylaştım elestirmeyiniz o da sizin fikriniz sizde kendi fikrinizi konu sahibine bildirin bana değil ,İyimserliğinize hayran kaldım :) ama sizin başınıza gelse aynısını yapamazdınız çok eminim.Allahta yaşatmasın zaten kimseye
Arkadasm reelde yada Turk fasrketmez bence aldatma aldatmadir lafimi yanlis anlamayin arkadasa cok uzuldm ama savunmma tarzi cok yanlis esininde egoymus bosluga dusmekmis e bizde yapalim kendimizi tatmin etme amacli yanlis yaniBir süre esinizin davranıslarını izleyin. Aslında reellesemeyecek kisilere yazması türklere yazmasından daha iyi ve düsündürucü. Aranızda sorunlar varsa kendini ispatlamak icin de bu yola girmis olabilir
Allah belanı versin deseydinMerhabalar. Çıkamadım işin içinden ne yapayım, edeyim bilemedim, size danışayım dedim.Ben çok zor evlendim, annemi arkama aldım benimle konuşmuyor,tüm zorluklara göğüs gerdim ve 4 yılın sonunda sevdiğim adamla evlendim. Ben istediğim için izmirde iş buldu, hatta bana da buldu, buraya yerleştik. İş dolayısıyla ikimizde ilk başta çok zorlandık. Ben ilk 3 hafta hep ağlayıp ona sığındım,o iyi gibiydi. Bu akşam o uyurken geldim, bişey dürttü telefonuna bakayım dedim. Hatta kendimi de kötü hissettim güvenmiyormuş gibi neler yapıyorum diye çünkü ben bu adamla çok güvendiğim için asla beni aldatmaz çok seviyor dediğim için evlendim. Bakındım bişey bulamadım, son anda aklıma facebook geldi. Bir açtım ki başka bir isimle facebook açmış, bir sürü melez zenci hafif kadın tipinde kadın eklemiş ve hepsine mesajlar atmış. Çok güzelsinler, senin fanınımlar, bebeğim niye bana yazmıyorsun üzülüyorumlar neler neler. Uyandırdım, bağırmaya başladım. Önce facebooku kapattı telefonu elimden alıp. Sonra misafir var sus mus üste çıkmaya başladı. Bununla üste çıkamazsın sen ne B.k yediğini sanıyorsun diye bağırınca pıstı. Dinle beni diye yalvardı neyi dinleyeyim dedim yinede dinledim. Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan. Çıldırdım. Bağırdım, çağırdım, tamam artık be sus deyip kolumu tuttu üstüne bende tokat attım.Kafasını eğdi vur istediğin kadar, çok özür dilerim, eşeğim, hayvanım,Allah belamı versin ve daha neler neler deyip durdu.Sindiremedim, yediremedim kendime bunu, o kadar savaştıktan sonra bana bunu yapmasını kaldıramadım. Gidiyorum şu anda bu evden dedim ve giyinmeye başladım. Beni öldür gitme falan filan bişiler ben gidiyorum kal nolur ben gidiyorum dedi bende defol git dedim. Yanıma para ve anahtar almıyorum sen arayana kadar eve gelmeyeceğim dedi bende cehennemin dibine kadar git dedim ve gitti. Ben 7 haftalık evliyim, darbenin ertesi günü evlendik İstanbulda, düğün iptal oldu,düğünüm bile olmadı diye üzülürken bana ne yaptı. 7 haftalık evliyken facebookta arayışa giren adamı ben ne yapayım? Lütfen fikir verin,bir yol gösterin,çok kötüyüm şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?