7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

Shusui Konundaki tüm mesajları tek tek okudum. Yaşadığın şey onca emek savaş onun için katlandığın binbir zahmetten sonra kesinlikle hüsran.
Ama ben her zaman olaylara iyimser bakma taraftayım ve seni şöyle şanslı buldum bir çok kadından.
7 hafta gibi kısa bir evlilik henüz yolun çok başındasın emin ol, yıllarını verip böyle bir durumla karşılaşsan çok daha kötü olurdu. Evet flört döneminiz bir kaç yıl sürmüş dikkat ettim fakat evliliğe emek vermek çok ayrı bir şey.
Hani derler ya insan 7 sinde neyse 70 inde odur diye bu adamın yaptığı o tarz bir şey işte bu karakter meselesidir. Yok boşluktaydıım yok sıkılmıştım sen daha yeni evlenmişsin bu neyin kafası '"inanmadım. Sende Inanma!
Ortada bir çocuk mevzusu yok yani seni ona bağlayan hiç bir şey yok.
Sana yaptığını bedensel aldatmaya varmadan farketmissin gerçi ben ayırmam ikisini ha öyle ha böyle bana göre fark yok aldatmıştır işte, her şey kafada başlar kafada biter.
Bunlar her şeye rağmen iyi tarafları.
Derler ya "Güven Tek Kullanımlıktır." Işte bu çok doğru. Sen sürekli acabalarla yaşayacaksın ve hayatın mahvolacak kendini yıpratacaksın. Olan sana olacak.
Hayatta her şey insan için evlilikte ayrılıkta önemli olan kafanı yastığa koyduğunda rahat uyumaktır.
Umarım hayırlısı olur.

Iciniz vicdaniniz nasil rahat edecekse oyle davranin kabullendiginde mideniz kabul etmeyecekse affetmyn zaman verin kendinize daha saglikli dusunmek icin

Benim fikrim ... aptalca birsey yapmış çok saçma . Konuşun esinizle iyice irdeleyerek sorular sorun .. ciddi bi sorun takıntı sebep var mı yok mu anlarsınız . Benim sezgilerime göre bekarliktan kalma bi durum olduğu için böyle birseyi bırakıp eşini yani sizi rahatlikla tercih edip o yaptigindan vazgeçer . Herşey gönlünüzce olsun inşallah .

kusura bakma.
diğer konularına baktım. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. inşallah atanırsın ve evladınla çok çok çok mutlu bir hayatın olur.

Daha şimdiden aldatmış sen olsan seni affetmezdi.
Artık güvenmezsin de. Bence zorlama kendini.

Ayrıl çocuk falanda hazır yokken

Pislik c9k lanet nedir amaclari,neyi istiyorlar karaktersiz size nasil yaparya iji aylik bile yoksunuz cokkkkk uzuldum

Eve alma bence,

İyimserliğinize hayran kaldım :) ama sizin başınıza gelse aynısını yapamazdınız çok eminim.Allahta yaşatmasın zaten kimseye

Kalbim sıkıştı konunuzu okurken kendimi sizin yerinize koydum. Allah yardımcınız olsun sabırlar versin güç versin. Böyle karaktersiz erkeklerin de aile, iş, ego ne sorunları varsa bin katı artırsın böyle saçmasapan arayışlara giremeden gerçek dert neymiş sıkıntı neymiş göstersin inşallah. Karaktersiz evrilememiş pislikler

Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan.

Pff hep aynı teraneler..
Ayril gitsin o pislikten

İyimserliğinize hayran kaldım :) ama sizin başınıza gelse aynısını yapamazdınız çok eminim.Allahta yaşatmasın zaten kimseye
Ne dememi bekliyorsunuz onca sevgiyle evlenmis ailesini arkasına almış 7 haftalik evli insana .. Ayrıl boşan herkesi haklı çıkar mı diyeyim ?! Bu mudur doğru olan , Yoksa konuşmayı deneyip sebeplerini öğren yaptığı aptalligin bilincine varıp pişman olursa bir şans daha verebilirsin demem midir? Rabbim kimsenin başına vermesin tabiki . Yuva çabuk kurulmuyor ki çabuk yıkılsin. Bence bir konuşmayı hakediyorlar ha şudur pismanlik duygusu sahtedir güvenmezsin o insana zaten şans vermek kişinin şahsına hakaretidir. Bütün bunlar benim fikrim ve fikrimi paylaştım elestirmeyiniz o da sizin fikriniz sizde kendi fikrinizi konu sahibine bildirin bana değil ,

Ben de benzer bi şey yaşadım iki sene önce. Ayrıl barış devam ediyoruz şuan.
Gel içime sor ama. İşten eve evde işe sadece erkek arkadaşlarıyla görüşen adam için içim içimi yiyor. Hele son üç gündür içim sıkılıyor. Paranoyaların bini bi para. Keşke diyorum zamanında geri dönmeseydim.

Guvenecek 1 tane insan kalmamis yaziklar olsun diyecek soz bulamiyorum kardesim Allah sabir versin. Ben biz nisablanmadan 20 gun once bi kiza sana asigim mesajini yiyip yutamadim bu nasil yenir yutulur bilmiyorum. Iyi dusun karar ver. Allah yardimcin olsun

Bence gayette doğru olanı yapmışsınız, tebrik ederim.Yok başka ülkelerdeki insanlara yazmış da yapacak olsa türk eklermişmiş.Bunu yapan yakınındakilere de sarkıyordur da siz fark etmemişsinizdir emin olun.Yerinizde olsam hayatta affetmem ancak yine tercih size ait.

Bir süre esinizin davranıslarını izleyin. Aslında reellesemeyecek kisilere yazması türklere yazmasından daha iyi ve düsündürucü. Aranızda sorunlar varsa kendini ispatlamak icin de bu yola girmis olabilir
Arkadasm reelde yada Turk fasrketmez bence aldatma aldatmadir lafimi yanlis anlamayin arkadasa cok uzuldm ama savunmma tarzi cok yanlis esininde egoymus bosluga dusmekmis e bizde yapalim kendimizi tatmin etme amacli yanlis yani

Daha evleneli yedi hafta iki ay bile degilken bee Adam neyin bosluguna dustunde aldatmaya basladin!...cehennemin bosluguna duste bosluk nasil olurmus gor insallah...ya on senelik evli olsan sikilmis macera aramis,yada coluk cocuk bunalmistir diyicem bu nasil bir kafadir iki aylikken nasil aldatir? Umarim bosanmayi dusunuyorsundur,yoksa ilerleyen yillarinda basina gelecekleri dusunmek istemiyorum...

Sen boşluğa düştüğünde aileni arkana aldığında böyle bir arayışa geçtin mi?
Aranız iyiyken böyle aramalar yapılıyorsa yarın birgün tartışırsanız bir kaç gün küs kaldığınızda bu kez türk kadınlarını mı aratacak.

Allah belanı versin deseydin bu adamdan bi halt olmaz ,boşa gitsin

cevapları okumadan yazıyorum.cinsel açıdan tatmin için olabilir mi.evlendikten sonra bile mastürbasyona devam edilebiliyormmuş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…