• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 Senelik ilişkim bitti , evlilik teklifi etmişti. döner mi barışır mıyız

nehirsrc19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
19
7
36
7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.

bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Buna nasıl bu kadar eminsiniz? Hayatında olmasa bile aklında kalbinde başka biri var ki birden böyle ayrıldı.

Yaşanmışlıklar, geçen onca yıl elbette üzülmeniz çok normal ama zaman geçince sizin de acınız hafifleyecek, unutacaksınız.

Belki sizin göremediğinizi gördü adam
Hayatınıza devam edin
Geçecektir acısı sızısı
Dönerse sizindir zaten dönmüyorsa hiç sizin olmamıştır
Ya zayıf insanları sevmiyorum ben
Beni bırakan adama 3 5 küfür savurur hayatıma devam ederim hiç ağlayıp yas mas tutamam
Yapmayın bunu egonuza:)

Korkmuş gibi geldi bana, evliliğin sorumluluklarından vs. Birde çevremden hep böyle duyuyorum derken o çevreyi geniiş geniş çevreler olarak düşünmeyin çekirdek aile olarak düşünün :)
Kendi akıllarına yatan tanıdık bir kız bulurlar en kısa sürede merak etmeyin.
Şimdi öyle geniş geniş takıldığına bakmayın siz tam senimi düşüneceğim be ömrümün sonuna kadar diyip kendi hayatiniza döndüğünüz an toksik toksik size yazacak :)
Onu unutmuş ve vazgeçmiş olmanız kendisinde derin bir hüzün bırakacak emin olun.

Korkmuş gibi geldi bana, evliliğin sorumluluklarından vs. Birde çevremden hep böyle duyuyorum derken o çevreyi geniiş geniş çevreler olarak düşünmeyin çekirdek aile olarak düşünün :)
Kendi akıllarına yatan tanıdık bir kız bulurlar en kısa sürede merak etmeyin.
Şimdi öyle geniş geniş takıldığına bakmayın siz tam senimi düşüneceğim be ömrümün sonuna kadar diyip kendi hayatiniza döndüğünüz an toksik toksik size yazacak :)
Onu unutmuş ve vazgeçmiş olmanız kendisinde derin bir hüzün bırakacak emin olun.
ailesi bu süreçte şok oldu ve benim yanımda duruyorlar , kendisi biraz evli arkdaşlarının laflarına aldırış ediyor gibi geliyor. çok seviyorum onu tekrardan bir şeyleri düzeltebilmek istiyorum ama.o o adımı atar mı bilmiyorum :(

7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Bence çabalamayın. Uzun ilişkiden sıkılmış, şu an sizinle bir evlilik düşünmüyor. Ama bir kaç aya başkasıyla nişanlandığını duyabilirsiniz. Hep böyle olur. Acıyor ama geçecek. Bir gün karşınıza biri çıkacak ve dingin, huzurlu, "toksik olmayan" bir ilişki nasılmış işte o zaman öğreneceksiniz. (Yaşandı)

Olmayacak bişeyi zorlamanın pek te bi manası yok belki sizin göremediğiniz bi durum olmuştur
Ya da istemiyordur evlenmek ayrıca gidene neden yalvarıyorsunuz neden kendinizi bu kadar alçaltıyorsunuz bu kim olursa olsun yani
Ama şuda olur merak etmeyin o şimdi rahat takılır eder ama sonra acısı ondan da çıkar o zamn da sizin acınız dinmiş olur biraz devran dönüyor yani kısaca

ailesi bu süreçte şok oldu ve benim yanımda duruyorlar , kendisi biraz evli arkdaşlarının laflarına aldırış ediyor gibi geliyor. çok seviyorum onu tekrardan bir şeyleri düzeltebilmek istiyorum ama.o o adımı atar mı bilmiyorum :(
Birde şöyle bir şey var evet belki çok iyi anlaşıyordunuz, siz belki birbiriniz için yaratıldığınızı düşünüyordunuz ama belkide kısmet o değildi.

bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Bunu nerden biliyosunuz ve bu kadar eminsiniz ki? Adamın üstüne gps + dinleme cihazı mı taktınız? Hayatında biri olup olmadığını veya başka birine ilgisi olup olmadığını bilme imkanınız yok.

İlişkiden sıkılmış vs. de olabilir ama genelde ortada kavga veya başkaca bir sorun yokken durduk yere taraflardan birinin bitirdiği ilişkilerde üçüncü kişi faktörü oluyor. İlle böyle olacak diye bir şey yok ama genelde böyle.

Yaşınız 22 mi? Yani 15 yaşında başladı ilişkiniz. karsi taraf kaç yaşında?

Donerse bile degeriniz olmaz yine skılıp ayrilir sizden cocuk evlenmekten vazgecmis gencseniz hayatini biraz daha yasamaya karar vermistir sizde yolunuza bakin yalvarip cabalayip kendinizi daha da kuçültmeyin

Hayatında başka biri olmadığından nasıl eminsiniz?
Hayatında yoksa aklında vardır belki.
Profilde yaşınız 22 görünüyor, sevgiliniz de yakın yaşlardaysa evlilik sorumluluğu fazla gelmiş olabilir. Artık sevgili olarak da devam edilmeyecek kadar uzayan ilişkilerde sırf evlenmek için de evleniliyor. Öyle olmaktansa ayrılmak daha iyidir.

İlk cümlede dedim kesin başkası var diye en son cümlede sen kesin biri olmadığını yazmışsın. Nasıl bu kadar eminsin ki? Hadi diyelim bir başkası yok ki bence var diğer ihtimal de evlilik sorumluluğundan korkmuştur. Yaşlar kaç bu arada?
24 yaşındayım 30 yaşında o da çalıştığı yer küçük bir yer herkes bana evlilik teklifi ettğini biliyordu. Hala benim ailemle takipleşiyor sadece beni çıkardı. Böyle bi durumda onları da çıkarırdı diye düşünüyorum. İlişki süresince de telefonlar çok ortadaydı yani alenen bir kişi olmadığını düşünüyorum , gönlü için bir şey diyemem tabi ki.

Hayatında başka biri olmadığından nasıl eminsiniz?
Hayatında yoksa aklında vardır belki.
Profilde yaşınız 22 görünüyor, sevgiliniz de yakın yaşlardaysa evlilik sorumluluğu fazla gelmiş olabilir. Artık sevgili olarak da devam edilmeyecek kadar uzayan ilişkilerde sırf evlenmek için de evleniliyor. Öyle olmaktansa ayrılmak daha iyidir.
24 yaşındayım 30 yaşında o da , evlilik sorumluluğu benim de gözümü korkutuyor tabi ki ama evliliği ertelemek de bir seçenekken ya da tekrar gözden geçirmek ayrılması beni çok yıprattı pişman olma durumu hiç olmaz mı ? Yeniden deneyelim teklifi ?

Donerse bile degeriniz olmaz yine skılıp ayrilir sizden cocuk evlenmekten vazgecmis gencseniz hayatini biraz daha yasamaya karar vermistir sizde yolunuza bakin yalvarip cabalayip kendinizi daha da kuçültmeyin
Daha fazla yalvarmayacağım tabi ki ama yine de allah biliyor gönlüm ondan kopamıyor. Onun geri dönme ihtimali yok mudur diye düşünüyorum sürekli.

Back
X