• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 senelik sevgilim ve nişanlımdan ayrıldım. Eşyaları nasıl geri göndereceğim?

Isilra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
12
7
86
İzmir
Merhabalar. Sizlere danışmam gerekn birşey var. Biz nişanlımla 3 gün önce ayrıldık. ayrılmayı ben istedim çümkü daha fazla artık sinirine, kıskançlığına, küfürlerine, aileme olan nefretine dayanamıyordum. 7 senedir hep bekledim şimdi sorunu var geçecek gidecek olgunlaşacak diye ama hep kendimi kandırmışım hiçbir sorunu olmasa bile hayat ona hep kotuydu.

Ben bu ilişkinin sonunu evlensek bile boşanmak olarak gördüğüm için artık daha fazla vaktimi boşa harcayıp kendimi kandırmak istemedim ve ayrıldım. 3 gündür tam da ondan beklenen şekilde çirkinleştikçe çirkinleşti. Allahtan ailem arkamda ve onun pisliklerine pabuç bırakmadılar. İşyerimi de defalarca aradı, yöneticim bayan olduğu için ve herkes beni tanıdığı için bana anlayışlı davrandılar. Hatta arayıp bak aramalr kaydediliyor, bize telefon şirketinden uyarı geldi başın derde girebilir burası işyeri bir daha arama bile dediler ve susturdular.

Sorun şu nişanlı olduğumuz için ailemden herkesin telefonuna sahipti ve herkesi arayıp sacmalayabiliyor. Bugun kuzenime, teyzeme anneme mesaj cekmiş bana mail atmış (ben telefonumu kapattım bana da mail atmış) terbiyezice utanmadan bana aldığı herşeyi eksiksiz istiyorum diye. Onun tek şeyinin bende kalmasını istemiyorum zaten aldığı herşeyi yuzumeon kere vurmuş gormek bile istemem kaldı ki annem annesine de soyledi. en kısa zamanda herşeyinizi göndereceğiz diye.

Bu başka bir şehirde yaşıyor işi yuzunden. Annesi de ondan başka şehirde. Fakat demişki vereceğim adrese gönderin. Benim aklıma geldi biz herşeyi gönderdikten sonra bu altınları herşeyi alıp, satıp sonra da ailesine hayır göndermediler diyebilir. o kadar güvenmiyorum ona artık. Ailemden kimsenin de muhatap olmasını istemiyorum. Ben de ona bir sürü saatler, güneş gözlükleri neler neler aldım ama onların hiçbirini istemiyorum hatta alyansımı bile geri göndermesin, hiç umrumda bile değil.

Ben bu eşyaları nasıl gönderebilirim fikri olan var mı? bir suru altın falan var. Kargoyla gönderiyim diycem ama ya kaybolursa ne yapacagım bu sefer.

Bu arada bunu okuyan ve sevgilisi ya da nişanlısı işte her neyse en ufak bir sorun yaşayan varsa ya da aileniz istemiyorsa hiç arkanıza bakmayın ne yaşamış olursanız. Ben hep aileme karşı savundum onu, hep karşı çıktım aileme ama görüyorum şimdi ne kadar haklı olduklarını. Ve bu arada ben onu hala seviyorum ama gerçekten herşey aşk, sevgi değilmiş. Onunla ilgili tek isteğim inşallah allah ona da bir kız evlat verir benim ailemi ne kadar üzdüğünü anlar, o kadar.

bence böyle birinden ayrıldıgına dua et evlensen ne yapardı kim bilir eşyalarla bence sen hiç uğraşma kendisi gelip alsın onlar birilerini göndersin gelip alsınlar benim arkadaşımda nişanı bozuldu görümcesi gelip bütün eşyalarını aldı birde istediği adrese yollayacakmışsınızyerinde olsam umrum olmaz gelip kendileri alsın

altınları güzelce bı kutuya sar o sekıld ekargoya ver. kargoda kutun kaybolursa ıcındekı esyanın tazmınatını verıyolar benım bıldıgım. kaybolmaz yanı o kutu. birde sen o eşyaları çocuğa değil annesine yolla. sonradan bir pürüz cıkmasın. bişey sorcam bu küfürler felan ilk yılınızdna beri var mı yoksa son yıllar mı oldu? ben 3 yıldır sevgilimleyim zaman ılerledıkce aramız bozulacak açılacak korkusundayım. bir sorunumuz yok şimdilik:nazar: bu işlerde araya cok mesafe koymıycaksın benım anladıgım bu...

canım cok üzüldüm ALLAH hayırlısını nasip etin
sende üzülürsün ama ilerde dahada iyi olacak ve şükredeceksin gecmiş olsun

Merhabalar. Sizlere danışmam gerekn birşey var. Biz nişanlımla 3 gün önce ayrıldık. ayrılmayı ben istedim çümkü daha fazla artık sinirine, kıskançlığına, küfürlerine, aileme olan nefretine dayanamıyordum. 7 senedir hep bekledim şimdi sorunu var geçecek gidecek olgunlaşacak diye ama hep kendimi kandırmışım hiçbir sorunu olmasa bile hayat ona hep kotuydu.

Ben bu ilişkinin sonunu evlensek bile boşanmak olarak gördüğüm için artık daha fazla vaktimi boşa harcayıp kendimi kandırmak istemedim ve ayrıldım. 3 gündür tam da ondan beklenen şekilde çirkinleştikçe çirkinleşti. Allahtan ailem arkamda ve onun pisliklerine pabuç bırakmadılar. İşyerimi de defalarca aradı, yöneticim bayan olduğu için ve herkes beni tanıdığı için bana anlayışlı davrandılar. Hatta arayıp bak aramalr kaydediliyor, bize telefon şirketinden uyarı geldi başın derde girebilir burası işyeri bir daha arama bile dediler ve susturdular.

Sorun şu nişanlı olduğumuz için ailemden herkesin telefonuna sahipti ve herkesi arayıp sacmalayabiliyor. Bugun kuzenime, teyzeme anneme mesaj cekmiş bana mail atmış (ben telefonumu kapattım bana da mail atmış) terbiyezice utanmadan bana aldığı herşeyi eksiksiz istiyorum diye. Onun tek şeyinin bende kalmasını istemiyorum zaten aldığı herşeyi yuzumeon kere vurmuş gormek bile istemem kaldı ki annem annesine de soyledi. en kısa zamanda herşeyinizi göndereceğiz diye.

Bu başka bir şehirde yaşıyor işi yuzunden. Annesi de ondan başka şehirde. Fakat demişki vereceğim adrese gönderin. Benim aklıma geldi biz herşeyi gönderdikten sonra bu altınları herşeyi alıp, satıp sonra da ailesine hayır göndermediler diyebilir. o kadar güvenmiyorum ona artık. Ailemden kimsenin de muhatap olmasını istemiyorum. Ben de ona bir sürü saatler, güneş gözlükleri neler neler aldım ama onların hiçbirini istemiyorum hatta alyansımı bile geri göndermesin, hiç umrumda bile değil.

Ben bu eşyaları nasıl gönderebilirim fikri olan var mı? bir suru altın falan var. Kargoyla gönderiyim diycem ama ya kaybolursa ne yapacagım bu sefer.

Bu arada bunu okuyan ve sevgilisi ya da nişanlısı işte her neyse en ufak bir sorun yaşayan varsa ya da aileniz istemiyorsa hiç arkanıza bakmayın ne yaşamış olursanız. Ben hep aileme karşı savundum onu, hep karşı çıktım aileme ama görüyorum şimdi ne kadar haklı olduklarını. Ve bu arada ben onu hala seviyorum ama gerçekten herşey aşk, sevgi değilmiş. Onunla ilgili tek isteğim inşallah allah ona da bir kız evlat verir benim ailemi ne kadar üzdüğünü anlar, o kadar.

canım üzme tatlı canını. ama benim fikrim bohçaları mutlaka ailesinin gelip almasının gerektiğidir. sonuçta içinde altın var. öyle kargoydu paketti olmaz. ortamı düzeltmek adına değil tek kelime etmeden zilinize bassınlar. aile büyüklerinden biri veya sevdiğiniz bir komşunuz yakınınız iletsin. illaki ailen görüşmesi gerekmez. Rabbim hakkında en hayırlısı ile seni karşılaştırması dileğiyle.her şerde bir hayır. her hayırda bir şer vardır. iyiki bitmiş diyeceğin biri ile karşılaşman dileğimle.:nazar::nazar::nazar:

arkadaşların çoğuna katılıyorum kaendileri haber verip gelsin alsınlar.
öle baskın yapar gibi gelmelerine izin vermeyin .
annen arsın annesini oğlunuzun talepleri bunlar gelin ortak bi kara alıp bitirelim şu işi desinler.
evdede sizinkiler kalabalık olsun bi pislik falan çıkması efendice alıp giderler zımbırtılarını.
sende hiç üzülem seviyorum falanda deme.
insandan bişey gidince kıymete biner sen şimdi o moda girersin dikkat et.
arkadaşlarınla gez kız kıza toplanın iyi vakit geçirip bu dönemi öle atlatmaya çalış.
senden kıymetlisi yok unutma hele sana kötü davranan birinin hayatında hiç yeri olmamalı.
:54:herşey ço güzel olacak inşallah :66:

en iyisini yapmışsın tekmeyi basmakla ona kız bulunursa sanada erkek bulunur kendini asla yıpratma bak ne güzel ailen arkandaymış sana destekmiş bu ne demek biliyomusun en önemlisi bence o şuan arkadaşlarda söylemiş en güzeli kendi alsın bohçasını pılını pırtısını ajda pekkanın bi şarkısı varya onu söyle ona senin yerinde olsam 1 dk bile durmam pılımı pırtımı alır çeker giderim :66: tabiki onda gurur varsa yokmuşki istiyo geri

Allah kurtarmış valla cnm altın falan kıymetli şeyler kargo almıyor ama ne gönderirsen gönder notere tasdik ettir:72: elinde hiçbir hak idda edemeyecein belgen olsun....sonra böyle pislik yapan daha neler yapmazki....

tekrar söylütorum Allah korumuş:46::65::65::65:

Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Bir aydan fazla zaman geçti ve ben yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.

Telefonlarımı kapattım ve sonrada numaramı değiştirdim. İş yerimden arıyordu sağolsun bir iş arkadaşım kibar bir şekilde aramalarının kayda alındığını ve bunların operator tarafından taciz anlamına geldiğini o yuzden iş yerini aramaması gerektiğini aksi takdirde mecburen hukuki bir işlem yapılabileceğini soyledi. Tabiki hemen tırstı ve bir daha işten aramadı.
Pislik akrabalarımı arayıp ve anneme mesaj çekip hatta bana da son çare mail atıp defalarca adice aldığı bütün eşyaları istediğini vermediğimiz takdirde gelip kendinin alacağını ve hiç hoş olmayacağını belirten şeyler söylemiş.
Hiç şaşırmadım tabi ki daha ilk günden aldığı en ufak çöpe kadar değil altınları, herşeyi, giysileri ayakkabıları en ufak çöpe kadar herşeyi toplamıştım. Amcamla aynı şehirde yaşıyor ve bize mesaj çekmiş eşyaları su tarihte hazır edin diye. Annem de götürdü amcama verdi. Sonra da bizimkiler teyzem mesaj çekti buna eşyaların hazır gelip şu adresten alabilirsin diye.
Amcama gittiğinde yengem sağolsun amcamın ve kuzenlerimin olmadığı saati ayarlayıp o zaman çağırmış. İlk olarak altınları vermiş sonrada poşetlerdeki diğer giysileri ıvır zıvırı vermiş. Pislik utanmadan sormuş bunlar ne diye yengem de herşeyi istediğin için o da herşeyi göndermiş diye. Yengem o an çok fena oldu çünkü o sadece altınları bekliyormuş galiba falan dedi ben tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu. İçimin yağı eridi resmen anlatamam nasıl rahatladım. Neyse aynı akşam bu bana yine mail atmış sen ne yaparsan yap ben seni çok seviyorum sen garibansın ezdiriyorsun kendini diye. Hala umut olduğunu ve beni böyle kandırarak kendine geri çekebileceğini zannediyor.
Gariban demesinin nedeni de ona göre kardeşim ve annemin bana hiç değer vermemesi. Yıllarca beni bu şekilde işlemeye ve aileme düşman etmeye çalıştı neymiş kardeşimin herşeyine koşuyormuşum ama ben hiç onlardan yardım istemiyormuşum, ben kardeşime canımı veririm onun ablasıyım ve tabi ki böyle olacak çünkü biz çok küçükken babamızı kaybettik ve bu yuzden çok bağlandık birbirimize çünkü o babamı hiç hatırlamıyor ve çok hassas bir kız bu yuzden ben daha güçlü olmak zorundaydım.. Sevginin karşılıksız olduğunu ailenin ne demek olduğunu bilmeyen maddiyatçı biri olduğunu bana bir kez daha gösterdi.

Ha bu arada size bir sürpriz ben de ona bir sürü şey almıştım saatler gözlükler neler neler. Ama pislik değil onları alyansı bile iade etmedi. Ve ne kadar doğru bir karar aldığımı çok iyi gösterdi. Zaten geri gönderse bile yukarıda Allah var evin içine bile sokmayacaktım.

Nolur eğer aklınızda azıcık bir şüphe varsa ne yaşamış olursanız olun bırakın hiç dönüpte arkanıza bakmayın çünkü o şüpheler sonra gerçek oluyor emin olun. Ne olursa olsun en kötü aile bile böyle bir işkenceden iyidir. Bunları gerçekten yaşamış ve gerçekten çok çok acı çekip üzülmüş biri olarak söylüyorum. Ve her ne kadar size "aman ailesiyle evlenmiyorsunki" deseler de inanmayın unutmayın o, o ailenin içinde büyüdü, o beğenmediğiniz anne baba onu yetiştirdi.

Bana biraz akrabalarının ve ailenin dolduruşuna gelmişsin gibi geldi,bu adam madem öyle bir insandı yedi yılda hiç mi fark etmedin,düzelcek diye bekledim demen yanlış,kim zorladı ki seni..onunlaydın çünkü seviyordun,anlaşıyordun ki yedi yıl geçti..düğüne hazırlık yaparken genelde bu tarz sorunlar yaşanıyor,insanlar o streste söylememesi gereken şeyleri söyleyebiliyor..keşke bu zor günlerde birbirinize daha çok destek olabilseydiniz , o zmaan böyle olmazdı belki de..yedi yıl dile kolay,istesen de unutamazsın,şu an hep kötü yönleri geliyor aklına ama bir süre sonra özleyeceğini düşünüyorum..hayırlısı olsun canım ikiniz için de..

Son düzenleme:
Sevgi yada aşk belli bir yere kadar gözlerini kör edebiliyor insanın. aslında tam olarakda kör olmuyorsun yanlışlarını görüyorsun,kızıyorsun ona ama ha düzeldi ha düzelicek derken bi bakmışsın yıllar gidivermiş.belli bir zamandan sonrada zaten beynin doğru olanı yanlış, yanlış olanı doğru gibi algılayıp seni öyle yönlendirebiliyor ve artık o kişi takıntı haline geliyor senin için.Nasılki çoğu insanın nesnelere olaylara takıntısı var, sende bu kişiyi oldu olacak olmalı gibi sebeplerle ve beklentilerle beklemişsin bunca sene.ama şunu bilki bence en doğru kararı vermişsin. En sonunda senin ve ailenin daha değerli olduğunun farkına varmışsın.Belkide 7 sene boyunca ilk defa kendin için bir şey yapmışsın. Sonradan bunu o kadar iyi anlayacaksınki. Onca olayı arbedeyi sen yaşamışsın seni senden daha iyi anlayacak hiçkimse olamaz. Bazen öyle bir dolum yaşarızki alakasız bir yerde alakasız bir konuyla bitiririz herşeyi.Bence yoluna bu şekilde devam et çünkü emin ol ki sen gerçekten değerlisin ve asla duyduğun hakaretleri haketmedin.:34:

Ben senin yazdıklarını okuyunca Şunu anladım, Sen ve ailen çok asilsiniz...Zararın neresinden dönersen kardır.Nedense bu düğün arifesinde eşler arasında bu gibi olumsuzluklar sıksık oluyor.. Bundan sonraaa mutluluklaa dolaşş hepp canımm.. :34:

Takıları kargoyla değil de kurye ile gönderin. Ve istediği adrese filan değil annesine gönderin madem şüpheleniyorsunuz.

EDIT: 9 sene öncesinin konusuymuş. Niye hortlatıyorsunuz yahu bu konuları😂

Son düzenleme:

7 sene zaten bır evlılık kadar sürmüş Allahtan nişanlıymışsın yoksa Bı 7 senede boşanmak için çekerdin.. Bence hiç uğraşma ailesinden birisini göndersinler kağıda da neler aldığını yazdırıp imzalatıp teslim edin ama bu kişi 1. Derece yakını olsun canm geçmiş olsun süper taktir ettım senı 💓

Tam heyecanlı heyecanlı okuyordum, 2011 konusu olduğunu farkettim. Pöfff. 😑
Konu sahibi çoluk çocuğa karışmıştır be 9 yılda. Zaten en son 1 Şubat 2016 yılında aktif olmuş. KK da hesabı olduğunu bile unutmuştur.

Back
X