Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.L LESA76 merhaba , 7. Sınıf Anneleri olarak buradan paylaşım yapalım istedim..
Yaz tatilini nasıl değerlendirdiğimizi sormuşsunuz...
Bir erken uyanan bir aileyiz 7.30 - 8.00 da ayaktayız. .
Sabah saatlerinde mutlaka 20 paragraf çözdürüyorum
Okuma saati yapıyoruz
Birde matematik dersimiz hala devam ediyor hafta da 2 saat hocamız geliyor....
Öğleden sonra haftada 2 gün havuza gidiyoruz akşamları da yürüyüş veya basketbol oynamaya gidiyoruz....
Ergenlik maalesef hepsinde var sesler ani yükselmeye oluyorMerhaba cevabınız için teşekkür ederim.
Bu yıla kadar bizim de düzenli bir günlük programımız vardı ancak babası günden güne dahil oldukça düzen bozuldu ve şu an toparlayamıyorum.
Kitap okumayı seven çocuk kitap okumayı neredeyse bıraktı
Özel okula gidiyor küçük butik bir okul ancak öğrenci başarı oranı ne yazık ki iyi değil.Mesela okul kitaplarının neredeyse tamamı yarıda kaldı bu esnekliği toparlamak istiyorum sizlerin de desteğiyle.
Telefon kullanımı da var ne yazık ki.
Direk konuya negatif enerji ile girmek istemezdim ancak bu yıl çok doldum malesef.Ergenlikle birlikte bizde durum böyle.
Evet elimizden geldiği kadar anlayışlı olmaya çalışıyoruz bizdeErgenlik maalesef hepsinde var sesler ani yükselmeye oluyorbağırmadan konuşamıyorlar şuan
Bizde kontrollü tablet telefon veriyoruz ama okul açılınca elinden alacağımızı biliyor bakalım ne kadar başarılı olacağız...
Benim kızım devlet okulunda çok memnunuz...farklı bir okul düşünebilirsiniz iyice bir araştırmak lazım...
Kitap okuma da benim kızımda istekli değil şuan dayatma ile okuyor başka da çarem yok kendine bıraktığımda hiç okumuyor
Ne kusuru canım, hepimiz öyle doluyuz maalesefEvet elimizden geldiği kadar anlayışlı olmaya çalışıyoruz bizdegergin ergenler
Büyük şehirde değiliz bu sebeple özel okulda .Ben de her zaman ilk önce devlet okulu diyorum ancak buraya zorunda kaldık diyebilirim.Bunu da üzülerek söylüyorum.İlkokul iyiydi öğretmeni çok iyiydi.Ama ortaokulda sudan çıkmış balık misal olduk
Telefon kısmı babası daha esnek davranıyor bu sebeple sorun yaşıyoruz.
Kitap okumayı çok severdi kendisi hala öyle olduğunu söylüyor ama bin bir ısrarla ancak okuyor.Ayyyy çok dolmuşum lütfen kusuruma bakmayın
Bugün bizde bir başlangıç yaptık 10 paragraf ve 15 karışık test çözdük
Sadece denemelere girmek için değil mi? Biz 6. Sınıfta burada bir dershaneye sırf deneme için üye olduk.. iki haftada 1 yapıldı cumartesi günleri... memnun kaldım farklı yayınlardan soru görme imkanı buldu...Kursların deneme paketlerini almak istiyorum yeni sene için. Final dershanesi 7.sinif için yok dedi. Bildiğiniz kurumlar var mı acaba?
Dershaneye gidip deneme sınavlarına katılsın istiyorum, böylelikle hangi derste/hangi konuda eksiği olduğunu görmek istiyorum. Akabinde takviye dersle ilerlemek isterim. Tabii işini ciddiye alan bir dershane olmalı. Birkaç dershane ile görüştüm bugün. 7.sinifta deneme sınav paketimiz yok denildi. Cumartesi -Pazar 5'er saat ders veren ve deneme sınavı yapan bir dershane var ancak 7.sinifta böyle bir tempoya girmesini istemiyorum..Sadece denemelere girmek için değil mi? Biz 6. Sınıfta burada bir dershaneye sırf deneme için üye olduk.. iki haftada 1 yapıldı cumartesi günleri... memnun kaldım farklı yayınlardan soru görme imkanı buldu...
Sizin istediğiniz online paket mi yoksa dershaneye gidip mi deneme olmak?
Hiç duymadım nasıl birşey acaba ?"Matematik Röntgeni" hakkında fikri olan var mı acaba?
7. Sınıf dershane ağır olabilir...bizim konuştuğumuz bütün öğretmenler türkçe matematik destek aldırın yeterli olur dediler...Dershaneye gidip deneme sınavlarına katılsın istiyorum, böylelikle hangi derste/hangi konuda eksiği olduğunu görmek istiyorum. Akabinde takviye dersle ilerlemek isterim. Tabii işini ciddiye alan bir dershane olmalı. Birkaç dershane ile görüştüm bugün. 7.sinifta deneme sınav paketimiz yok denildi. Cumartesi -Pazar 5'er saat ders veren ve deneme sınavı yapan bir dershane var ancak 7.sinifta böyle bir tempoya girmesini istemiyorum..
Ben de özel ders ile ilerleme taraftarıyım..Bir de dediğim gibi çocuğun genel gelişimini takip etmek için deneme sınavı paketi veren iyi, nitelikli bir dershane arıyorum7. Sınıf dershane ağır olabilir...bizim konuştuğumuz bütün öğretmenler türkçe matematik destek aldırın yeterli olur dediler...
Bugün görüştüm, ilk etapta sınav yaparak ve aşama aşama soru sorarak (kolay/zor şeklinde) çocuğun seviyesini ölçüyorlarmış, akabinde de ders planlaması yaparak ilerliyoruz dediler..Hiç duymadım nasıl birşey acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?