- 22 Aralık 2021
- 2.658
- 3.716
- 83
Bu sene benim oğlan daha gayretli sanki, yıllardır söylediğim eve gelince ders tekrarları konusunu kendi kendine yapmaya başladı. Halen kitap okumuyorHepimiz bir yoğunluk içerisindeyiz sanırım nasıl gidiyor çocukların çalışmaları ?
Maalesef benim kızda kitap okumuyor beraber okuduğumuzda da bence sadece gözü okuyor aklı değilBu sene benim oğlan daha gayretli sanki, yıllardır söylediğim eve gelince ders tekrarları konusunu kendi kendine yapmaya başladı. Halen kitap okumuyorben hatırlatınca bir dönem zar zor okuyor sonra gene salıyor. Deneme sınav paketi aldık, ilk sınavına girdi.. Bakalım..bizde böyle bu dönem..
Kendim çalıp kendim söylüyorum.. Her gün "tamam anne okuyacağım" diyor. Gene aynı tas aynı hamam..Maalesef benim kızda kitap okumuyor beraber okuduğumuzda da bence sadece gözü okuyor aklı değil
Okulda deneme oluyor en çok türkçe yanlışı çıkıyor çünkü kitap okuması lazımKendim çalıp kendim söylüyorum.. Her gün "tamam anne okuyacağım" diyor. Gene aynı tas aynı hamam..
Hangi yayından yapıldı canım?7. Sınıf için Türkiye geneli deneme sınavına giren oldu mu?
Şu ana kadar Fenomen, Özdebir ve Sinan Kuzucu'ya girdikHangi yayından yapıldı canım?
Evet bizim de Türkçe'den çok çıkıyor yanlışlar ama hala kitap okumada tık yokOkulda deneme oluyor en çok türkçe yanlışı çıkıyor çünkü kitap okuması lazım
Bizde mozaik, kafadengi, bilfen, zekaküpü yapıldı ...Şu ana kadar Fenomen, Özdebir ve Sinan Kuzucu'ya girdik
Bunlar okulda yapılan deneme sınavları mı?Bizde mozaik, kafadengi, bilfen, zekaküpü yapıldı ...
Evet okulda yapıldıBunlar okulda yapılan deneme sınavları mı?
Biz de sınav merkezinde girdikEvet okulda yapıldı
Biraz rölantide başladık biz, ilk yazılı sonuçları fena değil, kurs deneme sınavları da devam ediyor. Tatil öncesi disiplini fena değildi umarım tatil sonrası çok dağılmazlar7. Sınıf Anneleri nasıl gidiyor ... tatilden sonra çocukları toplamak zor oluyor ... keşke şu ara tatiller olmasa
Elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum ama bazı günler mecbur veriyorum süresi 45 dk daha fazla olmaz diyorum.....Arkadaşlar merhaba, nasılsınız
Çocuklarda tablet oyun/sosyal medya sürecini nasıl yönetiyorsunuz? Hafta içi - hafta sonu süre kısıtlaması vb. taktik/uygulama gibi varsa paylaşabilir misiniz rica etsem..Oğlumla zıt düşmek de istemiyorum ama kontrollü gitmek istiyorum. İki tarafı da memnun edecek bir çözüme kavuşamadım henüz
Okulda pek deneme yok bu sene ama Türkiye geneli deneme sınavlarına giriyoruz, genelde 8 ila 12 yanlış çıkıyor 90 soruda. Bugün bir butik dershanenin bursluluk sınavına girdi 75 soruda (6 ders) 12 civarı yanlış bekliyor. (17 matematik sorusunda 4 yanlış bekliyor vb) Bursluluk sınavları görece zor olur diye biraz da durumunu görmek için istedim sınava girmesini..Sonuçları görünce daha netleşirim tabii..Bu ay ve Ocak ayında dershane ve özel okulların bursluluk sınavı oluyor, biz 2-3 adedine daha gireceğiz, bakalım..Elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum ama bazı günler mecbur veriyorum süresi 45 dk daha fazla olmaz diyorum.....
Okuluzun deneme sonuçları nasıl ortalama yanlış sayıları ? Benim çocuğun değişken bu beni endişlendiriyor
Geçen türkiye geneli yapıldı 10 yanlış yaptı ama yanlışları gördüm sinirlerim zıp zıp en kolay soruları yanlış yapıyorOkulda pek deneme yok bu sene ama Türkiye geneli deneme sınavlarına giriyoruz, genelde 8 ila 12 yanlış çıkıyor 90 soruda. Bugün bir butik dershanenin bursluluk sınavına girdi 75 soruda (6 ders) 12 civarı yanlış bekliyor. (17 matematik sorusunda 4 yanlış bekliyor vb) Bursluluk sınavları görece zor olur diye biraz da durumunu görmek için istedim sınava girmesini..Sonuçları görünce daha netleşirim tabii..Bu ay ve Ocak ayında dershane ve özel okulların bursluluk sınavı oluyor, biz 2-3 adedine daha gireceğiz, bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?