Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlı cumalar kızlar..
ben 3.takım üyesiyim şuan izindeyim 80.5 le izne ayrıldım şuan 81.8im.3. takım uzun süredir cok aktif değil oyüzden motive edici olmuyor.döneyim dedim ama bi kaç üye var onlarda günlerce uğramıyor.
bu arada 1 haftadır 9.takımda paylaşım yapıyorum.onlara geçmeyi planlamıştım.ama listeleri hem cok dolu hemde sırada bekleyen cok var yinede bekleyecektim diğer takımlara bibakayım dedim.betulina yı görünce cok mutlu oldum onunla yıllardır arkadasız.
9.takımda sıra beklerim sorun değil ama eğer kabul ederseniz betulina ile aynı takımda olmayı tercih ederim.

Beni de dahil etçek misiniz bu hafta

32-163-60-71

Biran yaşımı 28 yazıyordum nedense
Boyumu da 1,65 sanıyordum hastanede ölçtüler çekmişim

aeben ablaaa ben evd eyiyorum yemegi 7-7:30 buluyor ondanmı az gidiyor

akşam burdna çıkmadan 5-6 gibi süt kuruyemiş
kuruyemiş-yogurt gbi yesemm olmazmı ay bi akıl verin sinir oldum vallhi

Bence akşam işten çıkmadan yanına aldığın bir elmayı süt ile ye .
Akşam eve gidince 7 de yemeğini ye . Çok erken yatmıyorsan 7 çok geç bir saat değil .

aeben ablaaa ben evd eyiyorum yemegi 7-7:30 buluyor ondanmı az gidiyor

akşam burdna çıkmadan 5-6 gibi süt kuruyemiş
kuruyemiş-yogurt gbi yesemm olmazmı ay bi akıl verin sinir oldum vallhi
Banum dene bu hafta dediğin gibi . Ama kuruyemiş yerine salata yogurt yada çorba yogurt yersen daha iyi .duruma göre ayarlaya bilirsin
Kuru yemiş sana kilo aldırabilir . Süt yetinede yogurdu tercih et sütte karbon çok .

Umut fakirin ekmeği betülüm.... belki dedim bir umut dedim hata 79.9 diyecektim

Diyetisyen gelene kadar depar at ...8.5 km koş ..olmaz mı canım
ay keşke kahvaltımı yapmasaydım ordan bi 400 gr kuratarabilirdik
Bi de kapıyı kitleyip soyunup tartılmak geldi aklıma Artık yapacağız birşeyler

Banum dene bu hafta dediğin gibi . Ama kuruyemiş yerine salata yogurt yada çorba yogurt yersen daha iyi .duruma göre ayarlaya bilirsin
Kuru yemiş sana kilo aldırabilir . Süt yetinede yogurdu tercih et sütte karbon çok .

hadi ya bak yeni bişiy ogrendim sütte karbon çok oldugunu ilkkez duydum
bu hafta böyle yapaym bakalım

Olabilir aebemimm lavaboya cikmadigim icin belki de ben de 1.200 gr. bekliyordum hayirlisi bakalim. Regl haftasi belki yaparim aebenim

heyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…