- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
heyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmişşşş
Dolm pazartesi ausla başla
Ben varm aus abla var
canım topiğin ilk sayfasında form var, o formu doldurup hem buraya hem @nananais e özelden gönder. O bize (inşallah olumluhayırlı cumalar kızlar..
ben 3.takım üyesiyim şuan izindeyim 80.5 le izne ayrıldım şuan 81.8im.3. takım uzun süredir cok aktif değil oyüzden motive edici olmuyor.döneyim dedim ama bi kaç üye var onlarda günlerce uğramıyor.
bu arada 1 haftadır 9.takımda paylaşım yapıyorum.onlara geçmeyi planlamıştım.ama listeleri hem cok dolu hemde sırada bekleyen cok var yinede bekleyecektim diğer takımlara bibakayım dedim.betulina yı görünce cok mutlu oldum onunla yıllardır arkadasız.
9.takımda sıra beklerim sorun değil ama eğer kabul ederseniz betulina ile aynı takımda olmayı tercih ederim.
anammm takım içi nefes kesen bi kapışma var kimse beni görmüyor
kavganın içine düştünanammm takım içi nefes kesen bi kapışma var kimse beni görmüyor
kavganın içine düştünCuma pazarı bugün, herkes yağını satmaya çalışıyor
kavganın içine düştünCuma pazarı bugün, herkes yağını satmaya çalışıyor
Anaafark onla kapanıyosa vermişsin oyyy erken sevinmişemnerden biliyon, ya verdiysem 1,5 kiloyu
anam tellioğullarından dersaadet, benim bi tanecik tellioğlum, bildirimlerin geçerlilik süresi 11.15 kadardı, taze bitti
Kelebek ausun dediği gibi çanım takım ve bekleyenler tıka basa dolu lakin arkadaşımızın arkadaşı bizimde arkadaşımızdır , beklemek önemli değil tellioglu seferoglu şimdilik beni idare eder diyorsan gel kuzumanammm takım içi nefes kesen bi kapışma var kimse beni görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?