Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar benle sevgili aeben 4 günlük listesini yapacak destekleyecek arkadaş arıyorumm

Şeyyy canım ..ıhmmmm ... o liste çok zararlıymış.

Şey diyorlar o liste için ıhhm şeeyyy .....

Offf nasıl derler yaaa ... seferoğulları yapmasın

Ben ve erva yapacağız canım nasipse ... pzt . toplaşır yaparız .

canım topiğin ilk sayfasında form var, o formu doldurup hem buraya hem @nananais e özelden gönder. O bize (inşallah olumlu ) dönüş yapar

anammm takım içi nefes kesen bi kapışma var kimse beni görmüyor

Canım gördüm gördüm ...selamlar öncelikle .

Kaptanımız @nananais in en son yaptığı açıklama ...dolu olduğumuzdu ....deneme sürecinde çok kişi var ..liste girme akıbetleri ne olur bilemeyiz tabii .

Ama ... yine de en doğru cevabı @nananais verecektir canım gelince

saydin78 canım sormayı unuttum ya bu yoğurt kürünü günde 1 kez mi yapacam bi de ne zaman ?

@nananais kaptanım bildirimimi 14.00te diyetisyen randevumdan sonra yapacağım inşallah :)

Yatmadan yarım saat / bir saat önce .
Yaptıktan sonra ağzına lokma atmak yok canım .

saydin78 canım sormayı unuttum ya bu yoğurt kürünü günde 1 kez mi yapacam bi de ne zaman ?

@nananais kaptanım bildirimimi 14.00te diyetisyen randevumdan sonra yapacağım inşallah :)
anam tellioğullarından dersaadet, benim bi tanecik tellioğlum, bildirimlerin geçerlilik süresi 11.15 kadardı, taze bitti sen gelecek haftaya bildirim yaparsın

anammm takım içi nefes kesen bi kapışma var kimse beni görmüyor
Kelebek ausun dediği gibi çanım takım ve bekleyenler tıka basa dolu lakin arkadaşımızın arkadaşı bizimde arkadaşımızdır , beklemek önemli değil tellioglu seferoglu şimdilik beni idare eder diyorsan gel kuzum
Tabi naniş bilir

ay vallahi ben de çok meraktayım, geçen hafta gibi olsa da -1.700 çıksam hiç beklemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…