anam tellioğullarından dersaadet, benim bi tanecik tellioğlum, bildirimlerin geçerlilik süresi 11.15 kadardı, taze bittisen gelecek haftaya bildirim yaparsın
asfarovski kelebek19 Betulina kıxlar çok teşekkür ederim iş tebrikleriniz için
Sabah sabah moral sıfır tavuğumun biri şişmanlıktan öldübence şişmanlık tabi yumurtlamayı kesince çok kilo aldı kesin nefes darlığı çekiyodu çünkü kafayı dışarı çıkarıp uyuyordu neyse Allah rahmet eylesin
Kilomu da bildirip hemen kaçacam
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 91.8
Fark -300
90 lar ne oldu bize bu hafta herkes duraklama dönemine girmiş
Neyse tavuğum mübarek cuma günü öldü buda bana ilahi mesaj gibi oldu
"Zayıfla sonun tavuk gibi olmasın !"
Ya ahunur alem kadınsınasfarovski kelebek19 Betulina kıxlar çok teşekkür ederim iş tebrikleriniz için
Sabah sabah moral sıfır tavuğumun biri şişmanlıktan öldübence şişmanlık tabi yumurtlamayı kesince çok kilo aldı kesin nefes darlığı çekiyodu çünkü kafayı dışarı çıkarıp uyuyordu neyse Allah rahmet eylesin
Kilomu da bildirip hemen kaçacam
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 91.8
Fark -300
90 lar ne oldu bize bu hafta herkes duraklama dönemine girmiş
Neyse tavuğum mübarek cuma günü öldü buda bana ilahi mesaj gibi oldu
"Zayıfla sonun tavuk gibi olmasın !"
ozaman ben paylaşıma burdan devam edeyim.uygun zamanda liste de olur inşallah.şimdilik motive olsam yeter.tellioğullarına yada seferoğullarına benide yazarmısınız
Tellioğlu uu hem akrabayız diyon hem de birine yazın diyosunozaman ben paylaşıma burdan devam edeyim.uygun zamanda liste de olur inşallah.şimdilik motive olsam yeter.tellioğullarına yada seferoğullarına benide yazarmısınız
cumanız mübarek olsun kızlar anca gelebildim doktora sonuçları gösterdim eskiden olduğu gibi yine D vitaminim çok düşük ve maalesef insülin direnci çıktı şubata kadar diyet , spor kilo verilecek ekstra crom verdi eğer insüin diranci gerilemezse o zaman klasik ilaçlara başvuracakmışız geri kalan tüm değerlerim iyi hatta b12 fazla fazla varmış
Tellioğlu uu hem akrabayız diyon hem de birine yazın diyosun
Kime sorsanız bilir, kendileri tellioğluu hatunlarından olur arkadaşlar
Rabbim hakkında hayırlı biliyorsa tez vakitte takdir etsin, kolaylaştırsın, berektli kılsın o işi sanabende bir iş için ugraşıyorum benim için çok hayırlı olacak inş olursaa
Huuuuuu hanımmmmm ...tellioğluyuz bizzzzz .
Aaaaa üstüme iyilik sağlık
kız sen kimlerdensin , üzülsem mikilomu bildireyim
pazartesi : 89.00
cuma :87.700
fark : 1.300
yüzde: 0.013 (oldumu bilemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?