Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

asfarovski kelebek19 Betulina kıxlar çok teşekkür ederim iş tebrikleriniz için
Sabah sabah moral sıfır tavuğumun biri şişmanlıktan öldü bence şişmanlık tabi yumurtlamayı kesince çok kilo aldı kesin nefes darlığı çekiyodu çünkü kafayı dışarı çıkarıp uyuyordu neyse Allah rahmet eylesin
Kilomu da bildirip hemen kaçacam
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 91.8
Fark -300
90 lar ne oldu bize bu hafta herkes duraklama dönemine girmiş
Neyse tavuğum mübarek cuma günü öldü buda bana ilahi mesaj gibi oldu
"Zayıfla sonun tavuk gibi olmasın !"

Oyyy kıyamam ...daha bu sabah mesajını alıntılayıp öpücük yolladım onlara

Ya ahunur alem kadınsın
Demek yumurtadan kesildi kilo aldı he yahu bizimkiler hala yumurtluyo gene getirmiş eşim 1 koli kadar

Yeni işinde hayırlı olsun

cumanız mübarek olsun kızlar anca gelebildim doktora sonuçları gösterdim eskiden olduğu gibi yine D vitaminim çok düşük ve maalesef insülin direnci çıktı şubata kadar diyet , spor kilo verilecek ekstra crom verdi eğer insüin diranci gerilemezse o zaman klasik ilaçlara başvuracakmışız geri kalan tüm değerlerim iyi hatta b12 fazla fazla varmış

ozaman ben paylaşıma burdan devam edeyim.uygun zamanda liste de olur inşallah.şimdilik motive olsam yeter.tellioğullarına yada seferoğullarına benide yazarmısınız

Canım olursa ..haftaya seni tellioğlu listesine alırız . O takım 1 kişi eksik . Ve ayrıca Betulina da tellioğlu

ozaman ben paylaşıma burdan devam edeyim.uygun zamanda liste de olur inşallah.şimdilik motive olsam yeter.tellioğullarına yada seferoğullarına benide yazarmısınız
Tellioğlu uu hem akrabayız diyon hem de birine yazın diyosun

Kime sorsanız bilir, kendileri tellioğluu hatunlarından olur arkadaşlar

Sıkı bir kontrol ...iyi bir diyet..takviyeler ile düzelir canım .

Kilo bildirimi yapmadın değil mi sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…