Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Kahvaltı
2 haşlama yumurta
Yarım bardak süt

Ara
4-5 dlm portakal
5-6 fındık badem

Akşam
Biraz tavuk
1 bardak zero
Bir kase yogurt

1 saat yurume
60 twist

aeben ablam bugün olmadı ,geç kahvaltı yaptim markete gidip geldim çok açtım çocuklar portakal yerken yiyiverfim ama çok kötü bir menü olmadi sanırım birde yarin şirkette kahvaltı var meyve ve yoğurt yiyemezdim orada oyleyken böyle oldu yani

S*** git dedi, gittim ablam , daha ne diyeyim

Evet normale dönmüş menün karbonu biraz fazla olsada diyet öncedi bencede iyi etmişsin

1-2 fincanda bişi olmaz çok içenler için sınırlayın demişti .

Ben bugün iyi beslenmedim pazartesi diyeti tekrar yapıcam bünye şaşırsin dedim ama önce miğdem şaşırdı
Pazartesiye artıyla başlıycam kesin belkide böyle daha iyidir diye biraz bıraktım açıkçası

Abla salata yapmaya üşeniyom ama sebze yemeği geçen hafta üst üste yapunca değişik oldun dediö ama olmadı yoksa uyarıların önerilerin başımla gözüm üstüne
Tabiki önemsediğini biliyorum tübişim öyle olmasa rica edermiydin anla menümü hergün yorumla diye
Salataya üşeniyorsan sögüş tarzı yap kahvaltıyada diger ögünlerede :)
Ayrıca tupper vardır sendede bolca dogra tuz yag koymadan ögünlerde yiyecegin kadar çıkar kaseye . Her ögün salata yapmazsın hemde

Bir önemli notumda şu bugun akşam mesela ne güzel 1 porsiyon köfte yemişsin yanına çok karbon karıştırma auran yada yogurt ye ya çorbayı yada 1 dl ekmegi ye . Kısaca pro yediğin ögünlerde karbonu azalt .

Olsun banum başka zaman denersin

Hadsizlik yapmış nanam ...

Olmaz .

Şimdi bunu deme cüretini gösteren adam ... ilerde düzelmez daha da hadsizleşir .

O berbat sözü söyleyecek ne yaşadınız peki ?
Anlamlarla dışarı çıktık.

Geçmiş olsun , sünger çek üstüne daha evvelde bunun sinyallerini almıştın ,rabbım hayırlı birini çıkarsın karşına .
Amin.

Anlamlarla dışarı çıktık.

Amin.

Ya az ötede oynasın o !

Bak canım ... kıskançlık ... kısıtlama sanki flört döneminde çok matah bir şey gibi gelebiliyor ama evlilikte tam bir kabus .

Ablanlarla dışarı çıktın diye ... s git diyecek adamdan kurtulduğuna şükret .

N Nana canım en kisa surede atlatırsin inşallah.
Ptesi menüleri yoruma başlıcam şimdi gozlemliyorum.
Bugün

Sabah 1 yumurta 7 minik zeytin 1 dlim tambugday 3 parmak peynir

ara 1 bardak sut

Öğle 1 lahmacun

Ara 1 kase yoğurt 1 trabzon hurma

Aksam 1 kurukayisi 1 avuç alıç

Disardaydim geç girdim önce çocukları sirke götürdüm sonra misafirlige
Haftasonu kendine daha az vakit kalıyor

Annemde vardı, arayinca sende gel dedim. Etmediği hakaret kalmadı

Yavrum aşk mı bunun adı sence ?

Hayat güzel ... ne olur o güzel hayatı berbat edecek insanları uzak tutun etrafınızdan .

Yok artik esir mi alıyormuş o ! Ausun dediği gibi evlilikte kabus olur ya böyle bir insan tapu aldığını sanıyor bazı insanlar evlenince ama her iki tarafında evli dahi olsa kendine ait hayatı var sonuçta

Noluyo ama ya? Ablan ve annenden mi kıskanıyor seni çok psikopatça değil mi bu? Üstelik terbiyesiz.. Of ya. Nazar mı değdi size
Bunun adı kıskançlık değil, kurtulmak istedi belki o an , şuan söylediklerini yazamıyorum buraya

Anladim canim.Çok ileri değilse kullanınca da tembellesiyor gözler .
Ben de sadece çalışırken takarım sanirim

Sevgilimden ayrıldım, kesin dönüş yok
Hayırlısı olsun canım . sonraki yorumlarını da okudum da sadece ailenle dışarı çıktın diye sorun olduysa hayırlısı olmuş zaten .
Gerçekten ileride çok sorun olurdu .

Yanında salata da yedim :))
Bi 15 dk kadar test ettim. birwzdan basliycam spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…