Evet normale dönmüş menün karbonu biraz fazla olsada diyet öncedi bencede iyi etmişsinCumartesi Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan yeşil çay
2 dlm kepekli etimek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates/maydanoz
Ara
1 elma
Öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak mercimek yemeği
Soğan:))
Ara
1 şekersiz kahve / 5-6 kuru üzüm
Akşam
Yoğurtlu makarna
1 kase salata
2.2 lt su
1 saat yürüyüş .
S*** git dedi, gittim ablam , daha ne diyeyim
Geçmiş olsun , sünger çek üstüne daha evvelde bunun sinyallerini almıştın ,rabbım hayırlı birini çıkarsın karşına .S*** git dedi, gittim ablam , daha ne diyeyim
Tabiki önemsediğini biliyorum tübişim öyle olmasa rica edermiydin anla menümü hergün yorumla diyeAbla salata yapmaya üşeniyom ama sebze yemeği geçen hafta üst üste yapunca değişik oldun dediö ama olmadı yoksa uyarıların önerilerin başımla gözüm üstüne
Olsun banum başka zaman denersinMenüm
Kahvaltı
2 haşlama yumurta
Yarım bardak süt
Ara
4-5 dlm portakal
5-6 fındık badem
Akşam
Biraz tavuk
1 bardak zero
Bir kase yogurt
1 saat yurume
60 twist
aeben ablam bugün olmadı ,geç kahvaltı yaptim markete gidip geldim çok açtım çocuklar portakal yerken yiyiverfim ama çok kötü bir menü olmadi sanırım birde yarin şirkette kahvaltı var meyve ve yoğurt yiyemezdim orada oyleyken böyle oldu yani
Anlamlarla dışarı çıktık.Hadsizlik yapmış nanam ...
Olmaz .
Şimdi bunu deme cüretini gösteren adam ... ilerde düzelmez daha da hadsizleşir .
O berbat sözü söyleyecek ne yaşadınız peki ?
Amin.Geçmiş olsun , sünger çek üstüne daha evvelde bunun sinyallerini almıştın ,rabbım hayırlı birini çıkarsın karşına .
Anlamlarla dışarı çıktık.
Amin.
Annemde vardı, arayinca sende gel dedim. Etmediği hakaret kalmadıYa az ötede oynasın o !
Bak canım ... kıskançlık ... kısıtlama sanki flört döneminde çok matah bir şey gibi gelebiliyor ama evlilikte tam bir kabus .
Ablanlarla dışarı çıktın diye ... s git diyecek adamdan kurtulduğuna şükret .
Annemde vardı, arayinca sende gel dedim. Etmediği hakaret kalmadı
Annemde vardı, arayinca sende gel dedim. Etmediği hakaret kalmadı
Noluyo ama ya? Ablan ve annenden mi kıskanıyor seni çok psikopatça değil mi bu? Üstelik terbiyesiz.. Of ya. Nazar mı değdi sizeAnnemde vardı, arayinca sende gel dedim. Etmediği hakaret kalmadı
Kiyamam Nanam hakkinda hayirlisi olsun güzelim her serde bir hayir vardirS*** git dedi, gittim ablam , daha ne diyeyim
Yavrum aşk mı bunun adı sence ?
Hayat güzel ... ne olur o güzel hayatı berbat edecek insanları uzak tutun etrafınızdan .
Yok artik esir mi alıyormuş o ! Ausun dediği gibi evlilikte kabus olur ya böyle bir insan tapu aldığını sanıyor bazı insanlar evlenince ama her iki tarafında evli dahi olsa kendine ait hayatı var sonuçta
Bunun adı kıskançlık değil, kurtulmak istedi belki o an , şuan söylediklerini yazamıyorum burayaNoluyo ama ya? Ablan ve annenden mi kıskanıyor seni çok psikopatça değil mi bu? Üstelik terbiyesiz.. Of ya. Nazar mı değdi size
Buraya yazmak istemiyorum. Nisan yok isteme oldu.Nana neyin kurtulması bu geçen hafta gelenler onlar değil miydi , kuzenlerimle tanıştıran o değil miydi ? İsteme filan olmuştu dimi senin nisanliyfin yani
Anladim canim.Çok ileri değilse kullanınca da tembellesiyor gözler .cydnz_1 cnm ben hiç bişiy kullanmıyorum aslında kullanmak lazım
Ben direk ameliyat dusunuyorum
Benimde çok saçma bir gündü valla bi markete gittim bi yemek yaptım gün bitti
Ysrinda iş var , bekleki gelsin diğer hafta sonu
Hayırlısı olsun canım . sonraki yorumlarını da okudum da sadece ailenle dışarı çıktın diye sorun olduysa hayırlısı olmuş zaten .Sevgilimden ayrıldım, kesin dönüş yok
@narin_nazenin aksiyonlu bir gün olmuş .Evde su olmaması kabus resmen benim için .
cydnz_1 başladın mı bisiklet turlarına :)
Menünde pek bi az .. demeden geçemedim :)
@tuba52 canım menünde sabah yumurtanın yanındaki ekmek fazla ... 1 olabilir yumurta varken .
Öğlende tarhana gibi bir çorba ile 2 dlm ekmek yine fazla. Ve mutlaka salata ekle öğününe ... hatta peynirli salata canım .
@Yenihayat2016 çok geçmiş olsun canım .
Şimdi daha iyi misin ?
Menünde iyi bence ... biraz bulgur/mercimek bir arada fazla ve o helva miktarı önemli tabii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?