Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N Nana canim daha önce ozeldende konustuklarimizdan bazi seyler hatirliyorum da kuzum yine demistim sana evlenince cok farkli oluyor simdiden böyle ise sonrasi daha kötü olabilir diye.. Allah beterinden korusun ve kurtuldum diye düşün hayatini kimsenin mahvetmesine izin verme

Bunun adı kıskançlık değil, kurtulmak istedi belki o an , şuan söylediklerini yazamıyorum buraya

Eee işte buraya yazılmayacak kadar ağır sözleri ...duydun mu duydun ?

Kimden ?

Henüz 1 yıldır hayatında olan sevgilinden .

Neden ?

Ablan ve annenle dışarı çıktınız diye .

Özet bu .

Şimdi bırak depresyonu falan ... ararsa da ; bu şekilde devam etmesi imkansız ... hoşçakal de .

Sen zaten asla arama .

Çek süngeri bitti gitti .

Cevap vermiyorum kendisine, zaten cevabim ulaşmıştır

Öyle yapacağım, salakligima üzülüyorum sadece

Buraya yazmak istemiyorum. Nisan yok isteme oldu.
Ahh canım kurtulduğuna dua et.kardeşim böyle saçma kıskançlıkları olan biriyle nişanlandı kültür farkı yetişme farkı eğitim farkı maddi farka ve ailesine rağmen.nişanlandıktan sonra küfür şiddet ne ararsan her yanına yaklaştığıyla afedersin her tür yakıştırmayı yaptı kardeşim dayanamadı bize açıldı nişan atıldı 1 yıldır hertür iftira hakaret tehtit hala devam ediyor şuan mahkemelikler tehditler yüzünden adam mahkeme sonrası hala devam ediyor .yani anlayacağın böyle tiplerin psikolojileri iyi olmuyor inşallah sen böyke şeyler yaşamazsın kendine güveni olmayan kompleksli adamların kıskançlık ayağı yapması deli ediyor beni

Menümü yazayım

11.00 kahvaltı peynir , zeytin , domates , 2 dilim çavdar ekmeği

14.00 3 kare bitter çikolata , 2 form bisküvi 1 çb süt

16.00 3 ceviz

18.00 akşam 4 kaşık bulgur , 3 kaşık barbunya , 4 çatal közlenmiş yoğurtlu patlıcan

19.00 3 bayat kurabiye 1 avuç cips

Su 2 lt

Merdiven inip çıkmak sporsa yarım saat hemde 10 kglık ağırlıklarla

Kızlar ben anladımki uykusuz ve yorgun olunca ayakta kalabilmek için direk şuursuzca karbonhidrata saldırıyorum bunun önüne nasıl geçebilirim acaba

Kesinlikle sana katılıyorum canım.inşallah nanam çabucak atlatır

menüm
sabah : 1,5 dl ekmek , 2 dl peynir , 2 zeytin , biber , çay
ara : 1 hurma
öğle : 1 kase salata
ara : ballı limonlu su , 1 avuç çekirdek
akşam : marulla beraber 4 çiğ köfte
su : 2 lt
spor : yok
regl olduğum için ölçüm yapmadım bugün gerçek sonucu alamam diye haftaya 2 haftalık olur sonucum

Kızlar ben anladımki uykusuz ve yorgun olunca ayakta kalabilmek için direk şuursuzca karbonhidrata saldırıyorum bunun önüne nasıl geçebilirim acaba

Narin benimde öyle oluyor cnm birde misal uyuklsyip kslktigimdada oluyor y ine gi çıkıyor her yol dikkat edeceksin cnm gi az kh alacaksın birde yemeyince unutuyor bunye

Narin benimde öyle oluyor cnm birde misal uyuklsyip kslktigimdada oluyor y ine gi çıkıyor her yol dikkat edeceksin cnm gi az kh alacaksın birde yemeyince unutuyor bunye

Resmen şuur kayboluyor o dakika canım istemesi de değil birazda alışkanlık sanırım 4 yıldır nerdeyse hamuduyla götürmeye alışınca sanırım böyle canın istemesede otomotik el gidiyor neyse zaman alsada alışkanlıklarımı değiştirmek eninde sonunda olacak inşallah

masuu: 48843003 .!.:
Canım bende uyuklayp kalktığında karbon tüketmek şstiyorum

Kurabiye mi cips mi
Uyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…