Bunun adı kıskançlık değil, kurtulmak istedi belki o an , şuan söylediklerini yazamıyorum buraya
Cevap vermiyorum kendisine, zaten cevabim ulaşmıştırEee işte buraya yazılmayacak kadar ağır sözleri ...duydun mu duydun ?
Kimden ?
Henüz 1 yıldır hayatında olan sevgilinden .
Neden ?
Ablan ve annenle dışarı çıktınız diye .
Özet bu .
Şimdi bırak depresyonu falan ... ararsa da ; bu şekilde devam etmesi imkansız ... hoşçakal de .
Sen zaten asla arama .
Çek süngeri bitti gitti .
Öyle yapacağım, salakligima üzülüyorum sadece
Ahh canım kurtulduğuna dua et.kardeşim böyle saçma kıskançlıkları olan biriyle nişanlandı kültür farkı yetişme farkı eğitim farkı maddi farka ve ailesine rağmen.nişanlandıktan sonra küfür şiddet ne ararsan her yanına yaklaştığıyla afedersin her tür yakıştırmayı yaptı kardeşim dayanamadı bize açıldı nişan atıldı 1 yıldır hertür iftira hakaret tehtit hala devam ediyor şuan mahkemelikler tehditler yüzünden adam mahkeme sonrası hala devam ediyor .yani anlayacağın böyle tiplerin psikolojileri iyi olmuyor inşallah sen böyke şeyler yaşamazsın kendine güveni olmayan kompleksli adamların kıskançlık ayağı yapması deli ediyor beniBuraya yazmak istemiyorum. Nisan yok isteme oldu.
Öyle deme kuzum.. Yaşaman gerekiyormuş tecrübe edecegin seyler varmis demekkiÖyle yapacağım, salakligima üzülüyorum sadece
Eee işte buraya yazılmayacak kadar ağır sözleri ...duydun mu duydun ?
Kimden ?
Henüz 1 yıldır hayatında olan sevgilinden .
Neden ?
Ablan ve annenle dışarı çıktınız diye .
Özet bu .
Şimdi bırak depresyonu falan ... ararsa da ; bu şekilde devam etmesi imkansız ... hoşçakal de .
Sen zaten asla arama .
Çek süngeri bitti gitti .
Kızlar ben anladımki uykusuz ve yorgun olunca ayakta kalabilmek için direk şuursuzca karbonhidrata saldırıyorum bunun önüne nasıl geçebilirim acaba
Narin benimde öyle oluyor cnm birde misal uyuklsyip kslktigimdada oluyor y ine gi çıkıyor her yol dikkat edeceksin cnm gi az kh alacaksın birde yemeyince unutuyor bunye
Öyle yapacağım, salakligima üzülüyorum sadece[/canımm öyle deme yaşanması gerekiyordu kader Allah herşeyin hayırlısını versin
Canım bende uyuklayp kalktığında karbon tüketmek şstiyorummasuu: 48843003 .!.:Narin benimde öyle oluyor cnm birde misal uyuklsyip kslktigimdada oluyor y ine gi çıkıyor her yol dikkat edeceksin cnm gi az kh alacaksın birde yemeyince unutuyor bunye
Menümü yazayım
11.00 kahvaltı peynir , zeytin , domates , 2 dilim çavdar ekmeği
14.00 3 kare bitter çikolata , 2 form bisküvi 1 çb süt
16.00 3 ceviz
18.00 akşam 4 kaşık bulgur , 3 kaşık barbunya , 4 çatal közlenmiş yoğurtlu patlıcan
19.00 3 bayat kurabiye 1 avuç cips
Su 2 lt
Merdiven inip çıkmak sporsa yarım saat hemde 10 kglık ağırlıklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?