Alıntı unutmuşum yine yaaa :)))Ben şahidim eski menüleri çok güzeldi
Düzene oturtmak zaman alır canım ama halledersin sen .en kurtarıcı şeyler yoğurt ve ton balığı bunlardan yanında bulundursan en azindan öğlen yemek yiyemeyecek gibi olduğunda aç kalmazsın
Yemek kartindaki para sana kalır. kozmetikte felan harcarsın
Evt canm bi gece gidiyorum 3 gun ev. Hafta sonu denk gelince 24 saat .. Insallah devam edersin diyete hedefin kacti ?en son çarşamba tartılmıştım 60,6 dıydım
ya aslında ben yapamıyorum değil yapıyorum hemde çok güzel yapıyorum,sadece belli diyet listelerine uyamıyorum,evde işyerinde ne varsa olanlara göre yiyiyorum,sporu aksatınca ve arada da kaçamak yapıncada kilo vermem yavaşlıyo o kadar yoksa veriyorum yani
sen yine vardiyalı mı çalışıyosun?
Kullanabiliyorduk canimm ama değişmiş mıdır bilemiyorum.Alıntı unutmuşum yine yaaa :)))
Şahidim benim canımmmm
Sodexoyu kozmetikte kullanabiliyoruz mu?
Ne sandin kuzum bu işler böyle rekabette sinir tanımammmAaa üstüme iyilik saglık . Derlerya besle kargayı oysun gözünü
Gecmis olsun canimm sifalar diliyorumHerkese merhaba
İyi hafta sonları çok hasta bir gün geçirdim henüz gözümü açtım o yüzden geçmişe bakamadım bile en azından merhaba diyeyim istedim ...
Neden tatlimmm ne oldu? hayirdir insaAllahKızlar depresyondayım
Hayirdir canimKızlar depresyondayım
Neden tatlimmm ne oldu? hayirdir insaAllah
Hayirdir canim
Kim soktu seni depresyona söyle bizde onu sokalim
CiddimisinSevgilimden ayrıldım, kesin dönüş yok
Yaaaa neden bitanemm gercekten mi? ne oldu kiSevgilimden ayrıldım, kesin dönüş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?