Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben anladımki uykusuz ve yorgun olunca ayakta kalabilmek için direk şuursuzca karbonhidrata saldırıyorum bunun önüne nasıl geçebilirim acaba
aynen bende de oluyor beni burda olmak frenliyor.birde masum şeyler bulunduruyorum gunkurusu gibi yanında sütte olunca iyi geliyor.yada elma yada Ayvayı dilimleri üzerine tarçın döküp yiyorum,elmalı kurabiye niyetine

Sağlıklı beslenme ve spor dedi zamanla düzene girebilirmiş yani yine benim irademe bağlı canım
ya bu iş biraz karışık.tip camiasi açıklık getirmiyor.gozlemlerim şu ki az az sık sık yemek kilo verdiyor ama metabolizmayı bozuyor.aclik şart Karatay bu konuda bence haklı.nobel ödülü alanı duydunuz mu açlık üzerine.

aynen bende de oluyor beni burda olmak frenliyor.birde masum şeyler bulunduruyorum gunkurusu gibi yanında sütte olunca iyi geliyor.yada elma yada Ayvayı dilimleri üzerine tarçın döküp yiyorum,elmalı kurabiye niyetine
1. sabah yumurta haşlaması olunca daha az açlık çekiyorum

2. öğün asla atlamamam gerek

3.öğle ızgara tüketmek akşama ne bulursam yememi önlüyor

4.uykumu tam aldığımda daha rahat adapte oluyorum diyete

5.süt ve kuru meyveyi dediğin gibi el altında bulundurmalıyım

Evet okumuştum canım haberi çıkmıştı ama pek bana göre değil en azından şimdilik

CanlAr menü yazım madem
Sabah bi hurma bi bisküvi attım ağzımà
Öğle
2 kaşık melemen az ekmekle
1 mini kase tahin pekmez yedim yav.yufka ekmekle
Peynir zeytin
Akşam
2 ortaboy lahmacun bi iki parça da pide
1 bardak kola salata
Akşam ı saat 4 gibı yedik. Aciktim.
Çay in yanına yine yedim bisküvi
Bizmkiler acikinca tost yaptım bol kaşarlı ondan da 3 ısırık aldım napiyim. şimdi yatsam iyi olacak .

Patates yokmu evde

Ausencia abla senin bu. Profilde yazan alcatraz in filmi var demistin sanki sinemamiydi? Adi neydi acaba?

Alcatraz'dan Kaçış (escape from Alcatraz) 1979 yapımı canım ... benimle yaşıt Clint amcam oynuyor.

Daha sonra 90 larda bir sean connery the rock diye bir film var alcatrazla ilgili ama o gerçek hayatta yaşanan hikaye değil .

Dizisi de var .Tutmadı bir sezon sürdü.

Arkadaşlar kocaelinde tanıdığınız iyi bir kadındoğum uzmanı varmı

İzmit Konak Hastanesinde yapmıştım 7 sene evvel doğum . Gülçin Aydar . Çok çook memnundum .
Hala görevde .
Aynı hastanede Erkan Bey'i de çok tavsiye ediyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…