- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
aynen bende de oluyor beni burda olmak frenliyor.birde masum şeyler bulunduruyorum gunkurusu gibi yanında sütte olunca iyi geliyor.yada elma yada Ayvayı dilimleri üzerine tarçın döküp yiyorum,elmalı kurabiye niyetineKızlar ben anladımki uykusuz ve yorgun olunca ayakta kalabilmek için direk şuursuzca karbonhidrata saldırıyorum bunun önüne nasıl geçebilirim acaba
Sağlıklı beslenme ve spor dedi zamanla düzene girebilirmiş yani yine benim irademe bağlı canımnarin_nazenin canım bende anlattıklarını yaşıyorbunda insülin direncinin etkisi varmı doktor ne dedi bu iinsülin leilgili
akşam ekmek fazla olmuş gibi ama menemende ekmekli yenmiyoSabah
2 yumurta
Domates
2 dilim ekmek
Ara
Yarım ayva
Oglen
Avakadolu salaa
3 jambon
Akşam
1 kase yayla çorbası
Menemen
3 dilim ekmek
Su: 2 5 lt
Spor: leslie 2
ya bu iş biraz karışık.tip camiasi açıklık getirmiyor.gozlemlerim şu ki az az sık sık yemek kilo verdiyor ama metabolizmayı bozuyor.aclik şart Karatay bu konuda bence haklı.nobel ödülü alanı duydunuz mu açlık üzerine.Sağlıklı beslenme ve spor dedi zamanla düzene girebilirmiş yani yine benim irademe bağlı canım
Anladım canım inşallah en kısa sürede düzelirnarin_nazenin .!.:Sağlıklı beslenme ve spor dedi zamanla düzene girebilirmiş yani yine benim irademe bağlı canım
1. sabah yumurta haşlaması olunca daha az açlık çekiyorumaynen bende de oluyor beni burda olmak frenliyor.birde masum şeyler bulunduruyorum gunkurusu gibi yanında sütte olunca iyi geliyor.yada elma yada Ayvayı dilimleri üzerine tarçın döküp yiyorum,elmalı kurabiye niyetine
Evet okumuştum canım haberi çıkmıştı ama pek bana göre değil en azından şimdilikya bu iş biraz karışık.tip camiasi açıklık getirmiyor.gozlemlerim şu ki az az sık sık yemek kilo verdiyor ama metabolizmayı bozuyor.aclik şart Karatay bu konuda bence haklı.nobel ödülü alanı duydunuz mu açlık üzerine.
kelebekolacam bu insülin direnci belirtileri nedir canım
CanlAr menü yazım madem
Sabah bi hurma bi bisküvi attım ağzımà
Öğle
2 kaşık melemen az ekmekle
1 mini kase tahin pekmez yedim yav.yufka ekmekle
Peynir zeytin
Akşam
2 ortaboy lahmacun bi iki parça da pide
1 bardak kola salata
Akşam ı saat 4 gibı yedik. Aciktim.
Çay in yanına yine yedim bisküvi
Bizmkiler acikinca tost yaptım bol kaşarlı ondan da 3 ısırık aldım napiyim.şimdi yatsam iyi olacak .
Vorones telli mi safer miPatates yokmu evde
Ausencia abla senin bu. Profilde yazan alcatraz in filmi var demistin sanki sinemamiydi? Adi neydi acaba?
Arkadaşlar kocaelinde tanıdığınız iyi bir kadındoğum uzmanı varmı
Var kiss olmami yarin yapcem. Bugün zaman bulamadım diPatates yokmu evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?