- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Canım bu takım dolu, 8. Takım üye arıyor oraya gidebilirsin :)Kızlar bende yarışmaya girmek istiyorum hangi sayfa beni kabul eder acaba ?
İzmit Konak Hastanesinde yapmıştım 7 sene evvel doğum . Gülçin Aydar . Çok çook memnundum .
Hala görevde .
Aynı hastanede Erkan Bey'i de çok tavsiye ediyorlar .
Tskler :)Canım bu takım dolu, 8. Takım üye arıyor oraya gidebilirsin :)
Ya bi şey sorucam dün avokado aldım, bugün tadına bakayım dedim hayatımda ilk defa yicemSabah
2 yumurta
Domates
2 dilim ekmek
Ara
Yarım ayva
Oglen
Avakadolu salaa
3 jambon
Akşam
1 kase yayla çorbası
Menemen
3 dilim ekmek
Su: 2 5 lt
Spor: leslie 2
Ayy güya eczane getirecekti yok ses çıkmadı sen nasıl aldın canım kaç paraymışnarin_nazenin canım Chromu aldın mi ben siparis verdim
Çok saol tatlım ben de kilolu hamile kaldım bu yüzden şeker falan korkuyorum iyi bir doktora gitmem lazım
Ya çok acıydı yedikce yiyesim geldiakşam ekmek fazla olmuş gibi ama menemende ekmekli yenmiyo
Ben eczaneye siparis verdim fiyat vermedi getirsin muhtemelen uygun olur bize geliş fiyatından verirAyy güya eczane getirecekti yok ses çıkmadı sen nasıl aldın canım kaç paraymış
Krom neden alacaksınız ?Ayy güya eczane getirecekti yok ses çıkmadı sen nasıl aldın canım kaç paraymış
Canim olgunlasmamiştir o zaman. sert se bir iki gün bekle olgunlaşır. ben peynirle dereotuyla karıştırıp ezme gibi yapiyorhm salatasıniYa bi şey sorucam dün avokado aldım, bugün tadına bakayım dedim hayatımda ilk defa yicemallahım yok böyle bi tat afedersin yutamadan çıkardım çöpe attım bu kadar mı kötü olur sen nasıl yiyorsun tadını beğeniyor musun yoksa salatada karıştığı için tadını mı almıyorsun hani çok faydalı da bi meyve üstelik atmak da istemiyorum israf olacak sonuçta nimet ne bileyim tadını almadan yiyebileceğim bi yol arıyorum
İnsülin direnci çıktı canım bende doktorum verdiKrom neden alacaksınız ?
Olgunlaşmış aldım sert değil biraz bastırınca içine çöküyo. Sade yiyebiliyor musunCanim olgunlasmamiştir o zaman. sert se bir iki gün bekle olgunlaşır. ben peynirle dereotuyla karıştırıp ezme gibi yapiyorhm salatasıni
Aa geçmiş olsun canım şifalar diliyorum inşallah kırarsın direnciİnsülin direnci çıktı canım bende doktorum verdi
Ben yiyorum canım.Olgunlaşmış aldım sert değil biraz bastırınca içine çöküyo. Sade yiyebiliyor musun
Aa geçmiş olsun canım şifalar diliyorum inşallah kırarsın direnci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?