Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
2 yumurta
Domates
2 dilim ekmek
Ara
Yarım ayva
Oglen
Avakadolu salaa
3 jambon
Akşam
1 kase yayla çorbası
Menemen
3 dilim ekmek
Su: 2 5 lt
Spor: leslie 2
Ya bi şey sorucam dün avokado aldım, bugün tadına bakayım dedim hayatımda ilk defa yicem allahım yok böyle bi tat afedersin yutamadan çıkardım çöpe attım bu kadar mı kötü olur sen nasıl yiyorsun tadını beğeniyor musun yoksa salatada karıştığı için tadını mı almıyorsun hani çok faydalı da bi meyve üstelik atmak da istemiyorum israf olacak sonuçta nimet ne bileyim tadını almadan yiyebileceğim bi yol arıyorum

Çok saol tatlım ben de kilolu hamile kaldım bu yüzden şeker falan korkuyorum iyi bir doktora gitmem lazım

Anladım canım . Bende 90 küsürle hamile kalmıştım .

Yakınsa sana gitmeni tavsiye ederim kesinlikle . Normal doğum yapmıştım ve çok yardımcı olmuştu kendisi .

Canim olgunlasmamiştir o zaman. sert se bir iki gün bekle olgunlaşır. ben peynirle dereotuyla karıştırıp ezme gibi yapiyorhm salatasıni

Canim olgunlasmamiştir o zaman. sert se bir iki gün bekle olgunlaşır. ben peynirle dereotuyla karıştırıp ezme gibi yapiyorhm salatasıni
Olgunlaşmış aldım sert değil biraz bastırınca içine çöküyo. Sade yiyebiliyor musun

İnsülin direnci çıktı canım bende doktorum verdi
Aa geçmiş olsun canım şifalar diliyorum inşallah kırarsın direnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…