Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yiyorum canım.
O zaman çok iyi keşke ben de yiyebilsem neyse bi şekilde bi şeyle karıştırıp yerim artık :/

AA ben de çok sevdim tadını
Gün içinde aklıma geldi yine yaptım
Ya tadı bunun göbek eriteceğine inandırdı beni açıkçası hani göbek eriten bi formülden çikolata pasta iskender tadı beklenmez di mi kendi kendime dedim ne bekliyordun ki bu kadar kolay olsaydı yıllarca kilo vermeye çalışmazdın

Menümü de yazayım
Kahvaltı 13.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin
2 kuru kayısı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
1 muz

Ara 16.30
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir
Ayran light

Akşam 19.30
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
4 yk yoğurt light
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata

Ara 20.30
1 mandalina

Ara 21.30
Yoğurt kürü

Su: 1,5 lt
Egzersiz : 2939 adım

Iyi geceler kızlar bugün cok yorgunm gecmiside okuyamadim nasilnz bn uyumak uzerym hala mazretlide olamadim olmssm pazartesi bir test yapim ama sistim patlicak gibiyim ozledim hepinizide

Uyuyup uyanıp yeme olayı insulin habercisi , ben feci yerdim mesela bu kiloyuda ondan aldım gecenin bir yarısı honk diye uyanıp yarım ekmek zeytin yediğimi biliyorum ,

Gece yeme olayını terk etmek çok zor donem dönem nuks ediyor benimde yaklaşık 5-6 aydır yok Allaha şükür

Ama kh ve seker yemeye baslasam hemrn gelecek gizli bir dusman resmen

Canım avakodoyu çatalla bi güzel ez üzerine bol kakao dök bir kaşıkta bal enfes bi çikolata oluyo hem sağlıklı hem kalorisi az

İyigeceler hanımlar bendeniz şifayı kapmış bulunmaktayım
Bugün akşama kadar temizlik yaptım akşamda kv ye gittim temizlik üstüne hazır yemek yiyince çok kaçtı akşamım
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Yumurta
1/4 köy yufkası
Peynir
Zeytin
Öğlen
2 dilm tb
Ton balığı
Akşam
Bamya yemeği
4 kaşık bulgur
1 kase patates salatası
1 ucundan koparma ekmek
Yoğurt
Su 1 spor 6108 adım

@nananais canım çok üzüldüm ama arkadaşlara katılıyorum bugün bunu diyen yarın neler yapar ben eşimle 17 yaşımda tanıştım ozaman oda çok kıskançtı biZ arabayla ablam annem teyzemlere giderdik gece dönerdik çok kızardı 3 bayan ne diye gece çıkıyosunuzda hadi yolunuzu kesselerde ama küfür etmezdi ben hiç pes etmedim devam ettik çıkmaya sonra ünvde saçımı açıp jölelememe kadar kıskanırdı seksi oluyo diye açıktım ozaman bide zayıf herşeyimi kıskanırdı makyaj yapamazsın falan derdi benim ki çirkin ben afettim tabi kuş kaçacak diye korkardı nişanlanınca azaldı.ama seninki nişanlıykende yapmış bizimki ablamla anneme kıl dı birazda ondan yapardı neyse eğer o seni gerçekten seviyorsa %90 geri dönmek için sana dil dökecek sen ozaman naparsın kalbine yenik mi düşersin bilmem ama taviz verme ne olursa.taviz tavizi getirir.eğer dönmezsede bu işin tek çözümü var oda Şu ""Çivi çiviyi söker""

aeben abla şu 4 günlük listeyi bi banada ver bakayım nasıl bişey bide bırakınca be kadarı geri geldi tartıldın mı
@Daydream15 ablam nerelerdesin bi sorun yoktur umarım portakal diyeti nasıl oldu devam edebildin mi

Saadetim ikindi aran bence fazladan olmuş zaten öğlen baya yüklenmişsin .
Sabahki kuru kayısı ve muzu aranda yiyeyip ekmegi arana sokmadan daha iyi olurdu bence
Akşamın güzel olmuş
Ha birde adımların tempolu yürüyüşmü yaksa rutinmi ? Rütin adım ölçerse malesef onu spor niyetine samıyor bünye

Avakoda sebze diye biliyorum saadetim . Tadını bende pek sevmem yüz maskesini çok överler çatalla ezip maske yapabilirsin

Netden bak başka yiyeceklerle karıştırıp salatası yapılıyordu . Ben sebzelere karıştırıp smoti yapmıştım

Ahum geri geliyomu diye sormuşsun canım günlere gidip yersem tabi gelir liste işe yarıyor birazı gelsede yagdanda verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…