AA ben de çok sevdim tadınıKızlar bu yoğurt kürünü nasıl içiyorsunuz yaa. Yaptım heh ne güzel ayran gibi oldu dedim bi içtim bu neeee çok garip oldu sodalı limonlu falan
O zaman çok iyi keşke ben de yiyebilsem neyse bi şekilde bi şeyle karıştırıp yerim artık :/Ben yiyorum canım.
Ya tadı bunun göbek eriteceğine inandırdı beni açıkçasıAA ben de çok sevdim tadını
Gün içinde aklıma geldi yine yaptım
Canım avakodoyu çatalla bi güzel ez üzerine bol kakao dök bir kaşıkta bal enfes bi çikolata oluyo hem sağlıklı hem kalorisi azYa bi şey sorucam dün avokado aldım, bugün tadına bakayım dedim hayatımda ilk defa yicemallahım yok böyle bi tat afedersin yutamadan çıkardım çöpe attım bu kadar mı kötü olur sen nasıl yiyorsun tadını beğeniyor musun yoksa salatada karıştığı için tadını mı almıyorsun hani çok faydalı da bi meyve üstelik atmak da istemiyorum israf olacak sonuçta nimet ne bileyim tadını almadan yiyebileceğim bi yol arıyorum
Uu Süper denicem bunu teşekkür ederimCanım avakodoyu çatalla bi güzel ez üzerine bol kakao dök bir kaşıkta bal enfes bi çikolata oluyo hem sağlıklı hem kalorisi az
Kahvaltında olsaymış süper menü olacakmış hafsamMenumude veryim
Sabah bisey yiyemedim
Ogle 3 kofte
Salata
Yogurt
Aksam
5 kasik nohut yemegi
1 kepce ayran corbasi
Salata
Saadetim ikindi aran bence fazladan olmuş zaten öğlen baya yüklenmişsin .Menümü de yazayım
Kahvaltı 13.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin
2 kuru kayısı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
1 muz
Ara 16.30
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir
Ayran light
Akşam 19.30
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
4 yk yoğurt light
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara 20.30
1 mandalina
Ara 21.30
Yoğurt kürü
Su: 1,5 lt
Egzersiz : 2939 adım
Avakoda sebze diye biliyorum saadetim . Tadını bende pek sevmemYa bi şey sorucam dün avokado aldım, bugün tadına bakayım dedim hayatımda ilk defa yicemallahım yok böyle bi tat afedersin yutamadan çıkardım çöpe attım bu kadar mı kötü olur sen nasıl yiyorsun tadını beğeniyor musun yoksa salatada karıştığı için tadını mı almıyorsun hani çok faydalı da bi meyve üstelik atmak da istemiyorum israf olacak sonuçta nimet ne bileyim tadını almadan yiyebileceğim bi yol arıyorum
Ahum geri geliyomu diye sormuşsun canım günlere gidip yersem tabi gelirİlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Bence kürde aslolan yogurtKızlar bu yoğurt kürünü nasıl içiyorsunuz yaa. Yaptım heh ne güzel ayran gibi oldu dedim bi içtim bu neeee çok garip oldu sodalı limonlu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?