Tabi .Aeben abla montignac diyetiyle glisemik indeks diyeti arasında fark var mı anlayamadım
Tubişim ben hipoglisemiyim canım yani insülin direncim var .5-6 yıl evvel yükleme testiyle teşhis konuldu .@narin_nazenin canım bende anlattıklarını yaşıyorbunda insülin direncinin etkisi varmı doktor ne dedi bu iinsülin leilgili
Cumayı düşün banum yemeGünaydın nnnn
Nanacim nasılsın
Aben ablam sende erjencisin bebde ise gitmek için kalktim , yani kalkmadim aslinda hala yatakta yim, saçları fonluycem kalksam iyi olur
Bi açı kahve iceyim kalkıp bugün simitler pocalar ,havada ucuscakk ama yemiycem kilo az gidince motivasyonunu dusunuyor biraz sıkı tutmak lazım bu hafta:)
Daha iyi olacağımGünaydın nnnn
Nanacim nasılsın
Aben ablam sende erjencisin bebde ise gitmek için kalktim , yani kalkmadim aslinda hala yatakta yim, saçları fonluycem kalksam iyi olur
Bi açı kahve iceyim kalkıp bugün simitler pocalar ,havada ucuscakk ama yemiycem kilo az gidince motivasyonunu dusunuyor biraz sıkı tutmak lazım bu hafta:)
Sanada bu yakışırDaha iyi olacağım
1-2 gün ağlarım geçer elbet, neler neler unutuldu bu neki ablam. Hem sizde varsınız, iyi ki varsınızSanada bu yakışır
Üzülme desemde üzüleceksin bi süre sonra iyiki bunlar olmuş diyeceksin . Bazan şer görünen şeyler hayırlıdır . Geçecek inş .
Darısı herkesin başına inşallah , şişkinliğin indi çok şükürDayanamadım tartildim ve tartı bana olaalalaaaa dedi 74 leri gordum ucundan
Günaydınnnn ...
erkenci bir aeben ve dersaadet ...
güne bomba gibi başlamış bir nana ...
ve 74 leri görmüş muhteşem ekürim masummm görüyorum sanki
1-2 gün ağlarım geçer elbet, neler neler unutuldu bu neki ablam. Hem sizde varsınız, iyi ki varsınız
Ayyy ekurum gordum sonunda ise uca uca gidiyorum pazar günü olmasına rağmen
Geçmiş olsun ausummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?