Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aeben abla montignac diyetiyle glisemik indeks diyeti arasında fark var mı anlayamadım
Tabi .
Montignac ayrı bir beslenme ,gl endeks diyeti normal diyetisyen menüsü gibi sadece yiyeceklerin gl endeksine dikkat ediliyor diye biliyorum . Ara ögünlerde var her ögünde ekmekte .

Tabi yanlış bilmiyorsam

Günaydın nnnn

Nanacim nasılsın

Aben ablam sende erjencisin bebde ise gitmek için kalktim , yani kalkmadim aslinda hala yatakta yim, saçları fonluycem kalksam iyi olur

Bi açı kahve iceyim kalkıp bugün simitler pocalar ,havada ucuscakk ama yemiycem kilo az gidince motivasyonunu dusunuyor biraz sıkı tutmak lazım bu hafta:)

@narin_nazenin canım bende anlattıklarını yaşıyorbunda insülin direncinin etkisi varmı doktor ne dedi bu iinsülin leilgili
Tubişim ben hipoglisemiyim canım yani insülin direncim var .5-6 yıl evvel yükleme testiyle teşhis konuldu .

Belirtilerim : sık sık açıkma , halsizlik , , şekerli ve hamur işi yediğimde hiç halim olmaz .zor kilo verme -çabuk geri alma . Birde ödem oluyor bunları yiyince . Bunlar bende görünenler görünmeyen etkileride vardır elbet .

Buna çare gl endeksine dikkat etmek canım karbonu çok fazla tüketmemek ve hareket

Dr bana günde 8 ögün vermişti . Egerki gl endeksine fikkat edeyim 3 ana ögün yetiyor çünki kanşekerinde dalgalanma olmadıgında açlık krizleri olmuyor .ayrıca okadar ara ögünüde saglıklı bulmuyorum hazmetmeden bi daha geliyor bünyeye donrada vucudda farklı sorunlar oluyor bence .

Cumayı düşün banum yeme

Daha iyi olacağım

Sanada bu yakışır
Üzülme desemde üzüleceksin bi süre sonra iyiki bunlar olmuş diyeceksin . Bazan şer görünen şeyler hayırlıdır . Geçecek inş .
1-2 gün ağlarım geçer elbet, neler neler unutuldu bu neki ablam. Hem sizde varsınız, iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…