elbette kendimi tanıtayım YASIM: 44yaşında BOYUM: 158 KİLOM: 69du sabah ama burayı bıraktığımda 65 kiloyla bırakmıştım yarın tam kilo vereyim bu arada haşimato hastasıyım çok ödemlerim olur sık sık evli 1çoçuk annesiyim anestezi teknikeriyim hım başka başka acemi çoçuklar gibim oldum ne yazacağımı bilemedim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimyasom7272 ve @cansu cansu tekrar hoş geldiniz diyeyim .
Yaşınız
Boyunuz
Başlangıç kilonuz
Hedef kilonuz
Bu bilgileri yazarsanız , takım içi bilgilendirme tablomuz var ...herkesin her şeyi oraya dökülü
Tabloya ekleyeyim .
Bir de takım içinde seferoğlu /tellioğlu yarışı var . O listelere de yazıyorum adınızı
Şimdi seferoğlunda 100 kg. üzeri fatmanur olduğu için .... adaletli dağılım gereği cansu tellioğullarına , yasom seferoğullarına geçecektir bilginize
elbette kendimi tanıtayım YASIM: 44yaşında BOYUM: 158 KİLOM: 69du sabah ama burayı bıraktığımda 65 kiloyla bırakmıştım yarın tam kilo vereyim bu arada haşimato hastasıyım çok ödemlerim olur sık sık evli 1çoçuk annesiyim anestezi teknikeriyim hım başka başka acemi çoçuklar gibim oldum ne yazacağımı bilemedim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhedef kilom:60 tabi nezaman olurum bilmiyom hiç olamadım 2yıldır
öğlen yemedim akşamı fulledim :))) döv beniİyi gecelerrrrr
Mesajları okudum aklımda ne kaldıysa artık
@nananais sanki daha iyisin kuzum
@verones kız akşamı yazma bari yakında kızlar seni dövecek valla
yasom7272 ay bacım ne çok yemişsinnn ausun offff yorumunada bittim
Yasemin yakın arkadaşın sanırım hoş gelmiş sefa gelmiş
Banuş iyi atlatmışsın
Tubiş hala salata yok menünde ama sebze eklemişsin bugun daha iyi menün
DelyDoly Onasıııııııı menüüüüü o nası ekmekkkkk bu sayfalar 5 dl ekmegi henüz görmemiş idi neyseki yarın 4 günlük listeye başlıyorsun
Saydın bacı sende benim gibi az abartmışsın he
Roxi iyileş artık kuzu.
Fatmanın bulantıları başlamış
Atladıgım varsa affola
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
hım bende çok memnun oldum canım tabi buraya 85 kiloyla başlayıp 20 kilo verdim 7ayda ama 4 kilosonu aldım geldim yazıklar olsun baaaaaaaaaa tükürük ikonu yok kahretsinMemnun oldum çok
Bende yaş 38 ... eş , anne , çalışan ... Cuma itibarıyla 74.1 olan ama yarından itibarenaeben nin şok diyeti ile 72 görmeyi hedefleyen kişi
Ausencia pek eglenceli degildi canim . ama dedigin gibi teyzeleri görünce bidaha gidermiyim bilmiyorum
hım bende çok memnun oldum canım tabi buraya 85 kiloyla başlayıp 20 kilo verdim 7ayda ama 4 kilosonu aldım geldim yazıklar olsun baaaaaaaaaa tükürük ikonu yok kahretsin
İyi olmana sevindim tatlımmmm.Bakalım bu alıntılardan nasıl çıkacağım
Selamlar herkeseeee
Yok ben değildim tatlım ...benim bugün düğün sınavım vardı ...hasarsız atlattım gibi
Sağol tatlım benimİyiyim şimdi ..Sabah öyle bi geldi ama gitti gibi.
SelamlarYokken de adını sık sık duyuyordum burada .Yeniden hoşgeldin diyeyim bende .
Bu arada kayınvaliden için de Rabbim mekanını cennet eylesin . Ne güzel böyle güzel anılmak .
Nasıl geçti hamam maceran kelebekBenim hamam fobim var Rahmetli annem ben küçükken çok sık götürürdü .Orada gördüğüm yurdum teyzeleri manzaralarından sonra üzerimde hamam sosyal fobisi kaldı .
Sağol canım benim ...bi selam verip gitti ...sabah kötüydüm öğlene doğru bir şey kalmadı şükür .
Senin kızartma siparişli ağır misafir nasıl geçti ?
Bunu bende çok merak ediyorum
Sağol balımÖmrümde gördüğüm en uzun düğün araba konvoyuydu . Tek aklımda klan bu olacak düğünle ilgili .
Şükür geçti roxenim .Önümüz kış ..bir daha gelmesin
Cansu hoş geldin ...sefalar getirdin .
Aus ben . Yaş 38 .
Oyyyyyyyyyyy bi oyyyyyyyy daha@vorones in patates aşkına yarın hemen kırmızı alarm acil eylem paketine geç canım benim .
Kız halaybaşı aus kalmadı artık ...eskidendi onlar .
Oynamasız düğündü ...Yaşar Alptekinin konuşmasını dinlerken geçti .
Biraz öyle olmuş gülüm ...Yarın toparlarsın sen
Böyle devam et tubamekmeği 2+1+1 yapman iyi olmuş . Salata ve yoğurtta var
Ben senin menüleri beğeniyorum be ceyda
2 öğüncük olmuş efsam .
Ara mara sıkıştıraydın bir yerlere
Akşam az olmuş ama yine de efsane davina menülerinin ayak seslerini duyar gibiyim
Vay benim ekürimBugünü de böyle atlattın ya . Oldu bu iş ben sana diyeyim
Canım bir tek öğle tek çorba olması az geldi .
Onun dışında kaçamaksız
Hepsi güzel de ...o öğlende ki offf (kapalıyız yemedimse ok de) offfff offffff sa fena
En kısa menüler sende roxenim .Az yerim ama öz yerim diyorsun
İyi yapmışsın canım .
Yeni gelen arkadaşlar da yarına kadar bilgilerini eklesinde ... yarın hem listeyi hem tabloyu düzenleyeyim
İyi olmana sevindim tatlımmmm.Evet kötü bi menüydü bugün canım, yarın toparlarım diye umuyorum
Ooooo birden renk yeşile dönünce yoksaaaa dedim ve birde ne gördüm ablam ablam canım ablam nihayet birleşiyoruz yeniden yaaaslm tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ? kürkçü dükkanına kabul ederseniz sevinirim çok özledim hepinizi hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler
Hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda adapte olursunuz buraya başladın mı mutlaka olur yeter ki katılınADINIZ: CANSU
YAŞINIZ:İNCE
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:105
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZÜZENSİZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:SAĞLIKLI OLMAK
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Ablam ne var ki bu menüde gayet sağlıklıbende menü versemmiki bugün sağlıklı beslenmedim neyse yazayımki kafama vurunbelki aklım başıma gelir
sabah
1yumurta beyaz peynir 5 zeytin domates biber 1er tane 1dilim tambuğday akmeği
ara
2ceviz
öğlen
offf
ara
sütlükahve ve 1avuç ayçekirdeği
akşam
tarhana çorbası 1kepçe 1tabak kıymalı ıspanak yarım dilim ekmek ve salata 3yemek kaşığı yoğurt
2lt su 1saat yürüyüş
nana seni uzen canını acıtan kimse canı yansın sonra detaylı öğrenecem senden ne oldu kim üzdü benim kızımıSonra sponsorlu koca arayacağım
Auvv her zamanki gibi abartıyorsun bacım ne yemişsin ayolöğlen yemedim akşamı fulledim :))) döv beniaeben bacım böyle diyetmi olur de ama erken yedim 5.5 falandı daha ağzıma bişey almadım
Sonra sponsorlu koca arayacağım
21 alıntıya cevap vermissin usenmedim saydimBakalım bu alıntılardan nasıl çıkacağım
ahucummmmmmmmOoooo birden renk yeşile dönünce yoksaaaa dedim ve birde ne gördüm ablam ablam canım ablam nihayet birleşiyoruz yeniden yaaaHabinar ksrays falan da gelse ne iyi olur bu arada başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah 4 kiloyu hemen vereceğine vermeye başlayınca da 65 barajını geçeceğine inanıyorum inşallah
Hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda adapte olursunuz buraya başladın mı mutlaka olur yeter ki katılın
Ablam ne var ki bu menüde gayet sağlıklı
Ablam anlatsam bana kizarsin , sen bunu daha önce niye yapmadın diyenana seni uzen canını acıtan kimse canı yansın sonra detaylı öğrenecem senden ne oldu kim üzdü benim kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?