Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlım bence menün süper az ve öz her zaman ki gibi Sadece akşam makarnayla ekmek olmasaydı iyiydi hatta süper menü

ahucummmmmmmmay ne çok özlemişim ben sizi allah razı olsun canım dostlar sağolsun .iyimisin kuzum kuzular nasıl gene koşuşturmacamı?
Ablam koşuşturmaca devam bide smmm oldum en küçüğümde tam gün okula gidince iş aradım ama herkes bi bahane buluyo bakalım hayırlısı aklıma başka projeler geliyo bakalım ne olacak

neyse ozaman sormayım zararın neresinden döndün bilmiyom ama inşallah herşey güzel olur bundan sonra anneciğinin sağlığı nasıl nanacım?
Maşallahı var, 2. botoks yapıldı eylül sonu, daha hızlı yürüyor, ayağı dönmüyor, kolu kasılıp katlanmiyor çok eskisi gibi. doktor 4 ay gider dedi

dur sen benim dayağımı unutmuşsundur ahucum bu nasıl menü böyleeeeee beğenmedim kaybol

Menün güzel ahum sabah ekmek biraz fazla olsada gün boyu başka ekmek yememişsin

Sorma Aebenimmm yaaa fena yedim bugün, yarın telafi edicem Başlasın spor

Bende menü vereyim pek iyi degil ama

Huuuu yarın 4 günlük listeye bende yeniden başlıyorum . Son 3 gün gayet serbest yedim sabah bakalım ne artım olacak.

Sabah :
2 dl ekmek .
Karışık kızartma .
Peynir .
Az kuşburnu mar .

Akşam:
Balık . Salata 1/4 yufkaya sarıp yedim .
2 çiğ köfte aysberkle .

Kuzumun dogum günüydü . Çok azda yaş pasta .

Su 1.5 ancak . Sporda yok

Canım ikimizin de hedef kilosuna 9-9,5 kilo kalmış Yarışa başlayalım mı seninle Ocak 15 e kadar zaman verelim kendimize diye düşünüyorum ne dersin?

Tatliş ben hedef kilomu değiştirdim. Nanamın da bilgisi var. Yeni hedefim : 58 kg. zahmet olmazsa güncellersen sevinirim canısı

Ausencia pek eglenceli degildi canim . ama dedigin gibi teyzeleri görünce bidaha gidermiyim bilmiyorum
o sağolasıca teyzelerden her hamamda mevcut emin olun Bu cumada biz düşünüyoruz bakalım nasıl bir manzarayla karşılaşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…