teşekkür ederim canısııı bu motivasyonla yarın 2 saat yürürüm EvelAllahSana güvenim sonsuz
Yarın sizin diyeti yapıyoruz ... İlk iki gün biraz sıkıntılı sanki ..3-4 güzel geldi gözüme köfte,tavuk falan .
benim menüden güzelmiş :))Ooooo birden renk yeşile dönünce yoksaaaa dedim ve birde ne gördüm ablam ablam canım ablam nihayet birleşiyoruz yeniden yaaa @Habinar @ksrays falan da gelse ne iyi olur bu arada başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah 4 kiloyu hemen vereceğine vermeye başlayınca da 65 barajını geçeceğine inanıyorum inşallah
Hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda adapte olursunuz buraya başladın mı mutlaka olur yeter ki katılın
Ablam ne var ki bu menüde gayet sağlıklı
Cansu hoşgeldinbenim menüden güzelmiş :))
Ayy 3 çocuk güzelmi aeben. Biz 4 kardeştik çok güzeldi, benim 2 kuzum var bazen diorm ilerde pişman olurmuyum acaba 3. yapmadığımaCansu hoşgeldin
Yasemin seni buraya getirmekle iyi etmiş
Her fırsatta gel canım motiven yükselir
Kendini biraz tanıtırmısın ?
Ben 41 yaşındayım takımın demirbaşlarından yaklaşık 9-10 yıldır buralardayım . Hayatım diyet yenlerdenim .3 yavrum var .
Karacam ben 4. Yapmadıgıma pişmanım şimdi bile eşim ve evdekiler sıcak baksa 4. YapıcamAyy 3 çocuk güzelmi aeben. Biz 4 kardeştik çok güzeldi, benim 2 kuzum var bazen diorm ilerde pişman olurmuyum acaba 3. yapmadığıma
Yazdım kelebegim ya kaç kere arada kaybolmuşturYa küsecem ama su 4 günlük diyeti biri bana bi diyversin
Yaa Ayy çok cesursun masaallahhh. Ben bu 1. sınıf zorluğunu gördükten sonra hepten vazgeçtim 3 den ama böle gördükçe de özeniyorum kalabalık ailelereKaracam ben 4. Yapmadıgıma pişmanım şimdi bile eşim ve evdekiler sıcak baksa 4. Yapıcamçok seviyorum çoçukları ya . Gerçi benim en küççük 16 yaşında
Durdugun kabahat
İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Pro sebze takıl açık büfedeYarın sabah arkadaşlarla açık büfe kahvaltıya gideceğiz, bana şans dileyin boş bırakmayın beni
Genelde peynir çeşitleri reçel ve hamur işi çeşitleri oluyor. Ben haşlanmış yumurta soğus devam ederim inşallah dayanırım AllahimmPro sebze takıl açık büfede
Canım bu haftada mı yapıcan listeyi? Biraz ara mı verseydin?İyi geceler
ben de aebenimle birlikte denemiştim 700 gr. verdim. Ama önceki hafta da 1,800 gr. vermiştim. Muhtemelen bu sebepten az verdim. Sanırım diyeti yaptığım zaman yanlıştı. 15 gün sonra tekrar denemeyi planlıyorum kısmet olursaBunu burda deneyen var mı yoksaaeben GEÇEN HAFTA 2300 BU LISTEDEN mi
21 alıntıya cevap vermissin usenmedim saydim
Menüm
Sabah + öğlen (malum pazar)
Bol acılı melemen
Biraz kavurma
4 dilim ekmekmelemen ve ekmek aşkı
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Küçük sobada pişmiş patates
Su 1 spor 5000 adım
Sabah
2 haş.yum
Mor lahana
Domates
4 zeytin
2 dilim ekmek
1.5 bardak süt
Ara
1 Elma
Türk kahvesi sade
Maden suyu
Akşam
1 kase yayla corba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
Su:2 5 lt
Spor leslie 2
Haaa bak onu atladım
O teyzelerin herşey meydanda hali 10 yaşlarında benide benden almıştı
Ausencia 4 günlük diyeti heyecanla bekliyorum , benimde yarın et kavurma değil bezelye yemeği varmış, akşam için salata yapsam iyi olcak ama useniyorym
Şuan açlıktan karnından dev sesler geliyor
Midelerimiz ikizaçlıktan grulduyor , meyve ve yoğurt yiyeceğim
Bende menü vereyim pek iyi degil ama
Huuuu yarın 4 günlük listeye bende yeniden başlıyorum . Son 3 gün gayet serbest yedim sabah bakalım ne artım olacak.
Sabah :
2 dl ekmek .
Karışık kızartma .
Peynir .
Az kuşburnu mar .
Akşam:
Balık . Salata 1/4 yufkaya sarıp yedim .
2 çiğ köfte aysberkle .
Kuzumun dogum günüydü . Çok azda yaş pasta .
Su 1.5 ancak . Sporda yok
Tatliş ben hedef kilomu değiştirdim. Nanamın da bilgisi var. Yeni hedefim : 58 kg.zahmet olmazsa güncellersen sevinirim canısı
teşekkür ederim canısııı bu motivasyonla yarın 2 saat yürürüm EvelAllah
Evet tatlım ilk 2 gün zor biraz ton balığının ölçüsünü az tutma canım salataların yoğurtların da bol olsunBen biraz az tuttum ölçüyü, muhtemelen ondan baş ağrısı çektim. Bol şans diliyorum eminim ki güzel sonuçlar alacaksın. Benim de sana güvenim sonsuz
Yarın sabah arkadaşlarla açık büfe kahvaltıya gideceğiz, bana şans dileyin boş bırakmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?