- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Sende tam kolay yerinde bırakmıssın be beyüşüm
Ayyy cidden mii kızz ben valla pitbull gibi oldum bir gerginlik var açlık uykusuzlukk
isveç diyetini geçmişte benim de yapmışlığım var . yumurta ve ıspanaktan soğumuştum onun yüzünden
ayy aynen ya ben de öyle hala ıspanak deyince o yağsız tuzsuz tadi geliyor aklıma midem bulanıyorisveç diyetini geçmişte benim de yapmışlığım var . yumurta ve ıspanaktan soğumuştum onun yüzünden
Hahhaha zalim tellioğlu ben tanıyom seniiacaba avatar altına belirtsek mi sefer telli diye
ben de açlık halszlik yapmadı, meyveyle arama girdi diye birbirimizi sevmedıkAyyy cidden mii kızz ben valla pitbull gibi oldum bir gerginlik var açlık uykusuzlukk
Avvvv ben isveçi hiç yapmadım yapamamda sanırım bu daha kolay
Yerim valla .
Hoş ben 4 kez o kabus isveç diyetini yapmış kadınım ... 4 gün le baş ederim ....hem buradakiler lezzetli en azından isveç diyetine göre .
Sence gerçekten aranıza girdimiben de açlık halszlik yapmadı, meyveyle arama girdi diye birbirimizi sevmedık
heeee bende şimdi kodladım delycim demek ayrı takımlardayız.Hahhaha zalim tellioğlu ben tanıyom senii
Canımm bende 4,5 saatlik uyku ile ayakatayım ya ondan herhaldee yoksa olmam galibaben de açlık halszlik yapmadı, meyveyle arama girdi diye birbirimizi sevmedık
Evetttt dohturr civanımmm rakibizzheeee bende şimdi kodladım delycim demek ayrı takımlardayız.
neeeeeeeeeeeeeeeee 11,5 kilo muEveeeeeeeetmiktar belirtilmemiş ne de olsa
Aynen ıspanağı yutabilmek için 1 sürahi su dikiyordum . İşte o diyeti asla yapmam . Nefret geldi . Ama 13 günde 11.5 vermiştim ilk yaptığımda ...rekorumdur .
İkisi birdenaçıköğretim mi ilahiyat mı?
ondandır yoksa iki yumurta iyi tok tutuyor gerçektenCanımm bende 4,5 saatlik uyku ile ayakatayım ya ondan herhaldee yoksa olmam galiba
bırak şimdiye gel canımgecmisi bitiremiyorum(
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
ilk iki gün girdi işteSence gerçekten aranıza girdimi
Zati 3.4. Gün meyve yiyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?