Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlimm hazir urun böyle misir yasak mi yoksa

Geçmişe bakamadım canlar .
Eve geldim .
Acıkmışım ... Aaaaa neden acaba

Akşam misafirim var ... Son dakka golü .

Menü yazayım çıkayım ..öpüldünüz .

Pazartesi Menü Bildirimi (aeben 4 gün diyeti)

07:00

1 fincan yeşil çay / 2 haşlanmış yumurta

12:00:

Ton balıklı büyük bir kıvırcık salata / 1 kase yarım yağlı yoğurt

16:30

1 kase tarhana çorba
1 kase yarım yağlı yoğurt

Kahve içerim muhakkak .Şekersiz/sütsüz . Şu saate kadar içmeden nasıl durdum hayret zaten .

Su henüz 1.3 lt .

Spor git gel git gel git gel ...

Selam güzellikler temizlik günü oldu bugün, sabah canım iş istemezken camları silerken buldum kendimi. Salon ve balkon camını sabah güneşten dolayı bu saate bırakmıştım, az önce balkondan aşağı uçuyordum Allah korudu. Sandalyeye çıktım gözlerim karardı birden açık camdan dışarı düşüyordum nerdeyse. Zaten korkulu rüyam balkondan düşmek.
Daha düzgün menü oluşturamadım maalesef
Dünkü menüm
Sabah 2 dl köy ekmeği, beyaz peynir, sucuk, domates, salatalık, zeytin, zeytinyağı, maydanoz, vişne reçeli, çay
Ara 2 sade türk kahvesi, muz, bikaç antepfıstığı, komşuda kahvenin yanına 2 çatal kıbrıs tatlısı
Akşam 1/2 kase ezogelin çorbası, hamsi tava, fırında baharatlı patates, marul salatası, soğan, maydanoz, turp, uskumru, 1-2 dl ekmek
Ardından orta türk kahvesi yanına bir parça tobleron
Gece 1 elma, 1 mandalina

Ayyy Allah korusunn kız verilmiş sadakan varmışş dikkat et kendine lütfen amann dursun iş sen önemlisin.

Ay canimmm gecmis olsun dikkat et kendine. Bizim evde cam silme işinde iş bölümü vardır, eşim uzun boylu oldugundan camların dışını siler ben de içlerini. Benim de cok başım döner gözüm kararır. Ev 8.nci katta da olunca eşim sagolsun yardımcı olur. Dikkatli ol canım sen daha önemlisin

saydin78 bende de yükseklik korkusu var 8. katta olsa evimm aslaa silememmm.Canım gene 4 günlük menüyü mü yapıyorsun
Yok tatlim normal beslenmeye gectim. Üst üste bana agir gelebilir. 2 hafta sonra belki tekrar deneyebilirim emin degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…