Beni sevmiyorsun demek fıstık hemşerim
olurmu öyle şey ablacım ya sen benim canım ortağımsınBeni sevmiyorsun demek fıstık hemşerim
Yedimm yedim kuzum yogurtta yedimAfiyet bal şeker olsun tatlımmm ♡♡ yogurt yok mu kuzum? Market falan yok mu yakinda bi yogurt alip gelsen yesen?
Tatlimm hazir urun böyle misir yasak mi yoksaİlahi tırtıl :))
Buna da sesli güldüm valla
Ne güzel gitti değil miiiiBen bir kova kıvırcık salatası yaptım yanına seninde mısırlar gözümden kaçmadı
Yavrum sana iltifat etmeyen 8 derece astigmattır
Oy kıyamam yaaaa . olsun canım dayan ..sabır
Aşk olsun sherry yüzüm yok ne demek .
Biz beraber çıktık yola.
Asıl bırakıp ...gelmezsen ...ses etmezsen üzülmesin .
Hadi toparla bakayım .
Uykusuz yorgun ama diyette ol . İnan bu senin kendini yemeğe vermenden daha çok mutlu edecek
Çok var canım .
Genelde sodalı olanı yaptık .... benden 4 cm gitti göbekten öyle de kaldı .
Tatlimm hazir urun böyle misir yasak mi yoksa
Yokk kızzzz valla midem trampet çalıyoorBilmiyorum ki canım ..daha doyurucudur diye takıldım
Yokk kızzzz valla midem trampet çalıyoor
Benim cızzz bir bağımlılığım var ; şöyle ki
Bugün paketi yedim ...acıktıkça
eneee kızz serbest mii nee yedinn ne yedinnnBenim cızzz bir bağımlılığım var ; şöyle ki
Bugün paketi yedim ...acıktıkça
Ayyy Allah korusunn kız verilmiş sadakan varmışş dikkat et kendine lütfen amann dursun iş sen önemlisin.Selam güzellikler temizlik günü oldu bugün, sabah canım iş istemezken camları silerken buldum kendimi. Salon ve balkon camını sabah güneşten dolayı bu saate bırakmıştım, az önce balkondan aşağı uçuyordum Allah korudu. Sandalyeye çıktım gözlerim karardı birden açık camdan dışarı düşüyordum nerdeyse. Zaten korkulu rüyam balkondan düşmek.
Daha düzgün menü oluşturamadım maalesef
Dünkü menüm
Sabah 2 dl köy ekmeği, beyaz peynir, sucuk, domates, salatalık, zeytin, zeytinyağı, maydanoz, vişne reçeli, çay
Ara 2 sade türk kahvesi, muz, bikaç antepfıstığı, komşuda kahvenin yanına 2 çatal kıbrıs tatlısı
Akşam 1/2 kase ezogelin çorbası, hamsi tava, fırında baharatlı patates, marul salatası, soğan, maydanoz, turp, uskumru, 1-2 dl ekmek
Ardından orta türk kahvesi yanına bir parça tobleron
Gece 1 elma, 1 mandalina
Ay canimmm gecmis olsun dikkat et kendine. Bizim evde cam silme işinde iş bölümü vardır, eşim uzun boylu oldugundan camların dışını siler ben de içlerini. Benim de cok başım döner gözüm kararır. Ev 8.nci katta da olunca eşim sagolsun yardımcı olur. Dikkatli ol canım sen daha önemlisinSelam güzellikler temizlik günü oldu bugün, sabah canım iş istemezken camları silerken buldum kendimi. Salon ve balkon camını sabah güneşten dolayı bu saate bırakmıştım, az önce balkondan aşağı uçuyordum Allah korudu. Sandalyeye çıktım gözlerim karardı birden açık camdan dışarı düşüyordum nerdeyse. Zaten korkulu rüyam balkondan düşmek.
Daha düzgün menü oluşturamadım maalesef
Dünkü menüm
Sabah 2 dl köy ekmeği, beyaz peynir, sucuk, domates, salatalık, zeytin, zeytinyağı, maydanoz, vişne reçeli, çay
Ara 2 sade türk kahvesi, muz, bikaç antepfıstığı, komşuda kahvenin yanına 2 çatal kıbrıs tatlısı
Akşam 1/2 kase ezogelin çorbası, hamsi tava, fırında baharatlı patates, marul salatası, soğan, maydanoz, turp, uskumru, 1-2 dl ekmek
Ardından orta türk kahvesi yanına bir parça tobleron
Gece 1 elma, 1 mandalina
Afiyet olsun şekerYedimm yedim kuzum yogurtta yedim
Yok tatlim normal beslenmeye gectim. Üst üste bana agir gelebilir. 2 hafta sonra belki tekrar deneyebilirim emin degilimsaydin78 bende de yükseklik korkusu var 8. katta olsa evimm aslaa silememmm.Canım gene 4 günlük menüyü mü yapıyorsun
Ayyy inşaallahh faydası olur kuzummmYok tatlim normal beslenmeye gectim. Üst üste bana agir gelebilir. 2 hafta sonra belki tekrar deneyebilirim emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?