Bu şekilde canım.tamam canım nasıl etiketleniyor acaba yeniyim pek anlamıyorum bu işlerden
Selam güzellikler temizlik günü oldu bugün, sabah canım iş istemezken camları silerken buldum kendimi. Salon ve balkon camını sabah güneşten dolayı bu saate bırakmıştım, az önce balkondan aşağı uçuyordum Allah korudu. Sandalyeye çıktım gözlerim karardı birden açık camdan dışarı düşüyordum nerdeyse. Zaten korkulu rüyam balkondan düşmek.
Daha düzgün menü oluşturamadım maalesef
Dünkü menüm
Sabah 2 dl köy ekmeği, beyaz peynir, sucuk, domates, salatalık, zeytin, zeytinyağı, maydanoz, vişne reçeli, çay
Ara 2 sade türk kahvesi, muz, bikaç antepfıstığı, komşuda kahvenin yanına 2 çatal kıbrıs tatlısı
Akşam 1/2 kase ezogelin çorbası, hamsi tava, fırında baharatlı patates, marul salatası, soğan, maydanoz, turp, uskumru, 1-2 dl ekmek
Ardından orta türk kahvesi yanına bir parça tobleron
Gece 1 elma, 1 mandalina
Biz gelene reglmisin diye sormayız lakin etkilediğini duymuştum mumkunse başka zamana ertelekelebekolacam canım yarın genel bir kan tahlili ce insülin baktıra cam ama regl iyim bi sıkıntı olurmu bi arkadaşa doktor geri göndermişti
Dolişim salatana mısır katma canım . Mısır ekmekten sayılır gl endeksi baya yüksettir pirinç gibiAyyy inşaallahh faydası olur kuzummmvalla ben çok acıktımmm
Savunun seferogulları geliyoIlk diyet gunu bitti cok sukur
Sabah
Yumurta
Peynir
Ogle
Tonbalikli
Yogurt
Aksam
1kase corba
Yogurt
Malasef spor yapamadim
1y.cay ictim 2.icerim insallah
evet saydınım hazır 2-3 gün evdeyken degerlendireyim dedim diger haftalar yapamam sohbette . Yarın bendelerDelyDoly canım inşallah işe yarar diyetin
roxen2303 takılıyorum tatlım ben de hepinizi seviyorum çokça ♡♡
ervahafsa canımcım test yaptın mi merak ettim
Ausencia tatlım erken yemişsin umarım gece acıkmassın
aeben im yaptın mı diyete basladın mı merak ettim
@Sherrysherrylady canımcım hepimizin bazen zor zamanları oluyor. Silkelen tatlım ben yapabilirim zayıflayabilirim diye telkinlerde bulun kendine güven kendine tatlım atlatırsın umarım bir an önce
N Nana sevgili kaptanım nasılsın daha iyice misin
Davina tatlım söz konusu Istanbul trafiği olunca söyleyecek söz bulamıyorum Allah kolaylık versin hepinize
Savunun seferogulları geliyo
Sabah tartılsaydın fatmam sonucunu merakla bekliyorum
Temizlige gömüldüm banuş4 günlük diyetçilerden ses çıkmayyyyyy
evet saydınım hazır 2-3 gün evdeyken degerlendireyim dedim diger haftalar yapamam sohbette . Yarın bendeler
Bu arada yarın aşure yapmaya karar verdimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?