Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy bi gezdim bi gezdim ayaklarıma kara sular indi bugün. Yürüyüş diye çıktık, avm ye çıktı bu işin sonu dolayısıyla da umulandan fazla yürüdük.
Çok acıktım evde yemek yok, hemen sulu köfte yapicam ama diyete başladığımdan beri ilk kez yapicam ben şimdi bundan kasık hesabı mı, köfte hesabımı yiycem ?

Ayy canim buyuk gecmis olsun Rabbim esirgemis

Slm arkadaslar netim cekmiyor yeni hastanede malesef sizi okuyamadim biraz dinleneyim spor yapacam ve okuyacam ins...
Menum
Sabah
1 yumurta yarim domates 3 zeytin tost ekmeginle tost kepekli
Oglen
Kurufasulye 6 7 kasik vardir yogurt
Ara
Elma
Aksam
bir kase tarhana corbasi ve kiymali ispanak yogurt biraz salata
1 lt odem cozucu cayim 1.5 lt su
Spor yapacam yazarim

DelyDoly canım inşallah işe yarar diyetin
roxen2303 takılıyorum tatlım ben de hepinizi seviyorum çokça ♡♡
ervahafsa canımcım test yaptın mi merak ettim
Ausencia tatlım erken yemişsin umarım gece acıkmassın
aeben im yaptın mı diyete basladın mı merak ettim
@Sherrysherrylady canımcım hepimizin bazen zor zamanları oluyor. Silkelen tatlım ben yapabilirim zayıflayabilirim diye telkinlerde bulun kendine güven kendine tatlım atlatırsın umarım bir an önce
N Nana sevgili kaptanım nasılsın daha iyice misin
Davina tatlım söz konusu Istanbul trafiği olunca söyleyecek söz bulamıyorum Allah kolaylık versin hepinize

kelebekolacam canım yarın genel bir kan tahlili ce insülin baktıra cam ama regl iyim bi sıkıntı olurmu bi arkadaşa doktor geri göndermişti
Biz gelene reglmisin diye sormayız lakin etkilediğini duymuştum mumkunse başka zamana ertele

evet saydınım hazır 2-3 gün evdeyken degerlendireyim dedim diger haftalar yapamam sohbette . Yarın bendeler

Bu arada yarın aşure yapmaya karar verdimmmmmm

evet saydınım hazır 2-3 gün evdeyken degerlendireyim dedim diger haftalar yapamam sohbette . Yarın bendeler

Bu arada yarın aşure yapmaya karar verdimmmmmm

Ayyy oglumda asure istiyor ve ben hic asure yapmadim anneme bi firsat bulursam oglusuma yaptiracagim insallah afiyet olsun sizede canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…