Tşk ederim canım sağolBiz gelene reglmisin diye sormayız lakin etkilediğini duymuştum mumkunse başka zamana ertele
Çok geçmiş olsun canımhasta hasta bi bardakçık mercimek çorbası içtim
Enemm afiyet olsun neler var dohtur civanimm bu corbadaa bakiyorum bir ben yokumÇorba ve ben hazirizEki Görüntüle 1911511
Ara için 2 mandalina veya 10 üzüm olurdu 2si birden çok olmuş meyve çok etkiliyorAusencia ve aeben abla ve diğer hatunlar
sabah
2 kuru kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk kaşar
3 zeytin
ara 10 fındık
kahve
öğlen
1 kase tarhana.
1 dilim ekmek
avuç içi kadar et haşlama
1 bardak ayran
ara
2 küçük mandalina
10 tane kuru üzü m
ara
3 eti form
Akşam
1 dilim ekmek
1 kepçe tarhana
6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
birazdan
yoğurt
Geçmiş olsun canım kızınaOkula bi gittim.kizim ishal olmuş biraz kaçırmış eve gelince de kustu.mesai evde devam ediyor
Öğlen az yedim diye berdeyse Bayılacak üzüm toparladı biraz canım bunu da dikkate alacamkelebekolaca 48865621 .!.:Ara için 2 mandalina veya 10 üzüm olurdu 2si birden çok olmuş meyve çok etkiliyor
Kabak kurusogan taze nane dereotu maydanoz 2yk bulgur 2 tk yağ biraz tuz 2 duş sarımsak biraz domates sosEnemm afiyet olsun neler var dohtur civanimm bu corbadaa bakiyorum bir ben yokum
Yokluğu glisemik indeksi düşük şeylerle sağla. Kan şekerin ne kadar pik yaparsa okadar yukardan düşer etkiler krize sokarÖğlen az yedim diye berdeyse Bayılacak üzüm toparladı biraz canım bunu da dikkate alacam
Bi diyetisyen in bana verdiği kabak çorbası diyetinin çorbası listede sadece bu çorba yok.bugun bı ara paylasmistimCnm bu ne çorbası
Himmm güzel olmali canim afiyet olsun.Uff kars kasari da super olurKabak kurusogan taze nane dereotu maydanoz 2yk bulgur 2 tk yağ biraz tuz 2 duş sarımsak biraz domates sos
Hatirladiklarim.dun sap kereviz aldıydim katsam mi.neyse değiştirmeyim.
Bu arada söylemesi ayıp Karstan eski kaşar geldi azcık ekmekle tadına baktim
Ablam yemek yemeyi unutmuşsunIlk diyet gunu bitti cok sukur
Sabah
Yumurta
Peynir
Ogle
Tonbalikli
Yogurt
Aksam
1kase corba
Yogurt
Malasef spor yapamadim
1y.cay ictim 2.icerim insallah
hasta hasta bi bardakçık mercimek çorbası içtim
Menum 14.11.2016 Pazartesi
Sabah
2.5 haslanmis yumurta
3 bardak cay
Öğlen
1 ton balığı
1 kadw yogurt
Akşam
1 tabak çorba
1 kase yogurt
3 adet kuru incir
3 lt su 2 bardak yesil cay 2 bardak nar cicegi 2 bardak kayisi 45 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar canlar
Afiyett olsun ikizim keske oglende yogurt yeseydin
Ayyy kiyamamm desene kuzumm tam sendrom olmuş bende şu 4 günlük kürü yapayım dedimGEÇMİŞ olsun canım
Maşallah balım :)
Öglen yemek yedim ona şüküro kadar yogunduki ofise söyledim çorbayı mutfakta gide gele yedim resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?